aha83
kwietniówka '09
Megan to nasze dzieciaki będą chyba w tym samym chodzić, śliczne te ciuszki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Są całkiem podobne. Jednak na żywo roan jest masywniejszy, cięższy, większy. Na zdjęciach wygląda o wiele korzystniej niż na żywo. Tak jak wcześniej go brałam pod uwagę, tak po wymacaniu byłam totalnie na nie. Ale to oczywiście tylko moje zdanie [emoji6]Linione nie gadaj zdecydowałaś sie na Anex a spacerówki w anex sport nie jest czasem mniejsza od roan bass soft takie odnoszę wrażenie po fotkach...
Hej mamuśki,
Jestem podlamana na maksa, z tych dobrych rzeczy to synek waży już około 1300 , wszystkie narządy super, długo podgladalismy buzke i nawet wyglądało jakby się uśmiechał, słodziak [emoji7] i teraz ja i moja macica, rozchodzi mi się blizna na macicy po pierwszej cc i jest bardzoooooo cienka. W przyszłym tygodniu muszę zrobić ktg i jeśli będzie kiepsko to szpital [emoji22][emoji22][emoji22],prawdopodobieństwo że donosze do 39 tygodnia małe [emoji24]. Martwię się strasznie, szkoda mi synka bo biedny czuje ze się stresuje Ahhh
Buziaki