reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Megan to nasze dzieciaki będą chyba w tym samym chodzić, śliczne te ciuszki

3jgxhqvkn04csc4c.png

reklama
Witajcie Lipcówki :) chciałabym się dopisać, przychodzę z wątku chłopiec czy dziewczynka, jak zaplanować płeć dziecka :) to moja druga ciaza. Mam juz trzyletniego synka. Oczekuje coreczki :)
Witam sie serdecznie , termin mam na 14.07 wpisany w karcie. Odrazu mam pytanie , czy któraś ma taki termin także ?:) który to w końcu tydzien ciąży no bo wg usg inny, wg miesiączki inny i już zglupialam :) pozdrawiam was i do uslyszenia:) Katja.

Linione nie gadaj zdecydowałaś sie na Anex a spacerówki w anex sport nie jest czasem mniejsza od roan bass soft takie odnoszę wrażenie po fotkach...
Są całkiem podobne. Jednak na żywo roan jest masywniejszy, cięższy, większy. Na zdjęciach wygląda o wiele korzystniej niż na żywo. Tak jak wcześniej go brałam pod uwagę, tak po wymacaniu byłam totalnie na nie. Ale to oczywiście tylko moje zdanie [emoji6]

Katja, witaj [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Aha trzymam kciuki niech dzidzia jeszcze posiedzi jak najdłużej!
Trzeba będzie się wybrać do Lidla może coś się uda upolować
Katia witaj ja mam termin na 14 tego

Aha , ewella , kika - cos czuje ze duzo dzieciaczkow bedzie lidlowsko ubranych :D o ile uda nam sie upolowac:o ja z kolezanka ruszam na otwarcie bo akurat do pracy mam na 9 takze przed wstąpie:D kolezanka bedzie polowac na wieksze a ja na mniejsze takze bedziemy wspólpracowac [emoji23] i jeszcze sie smiala ze jak baby sie rzucą to ona bedzie odgradzac teren co by zadna mnie nie staranowała:D

Zycze Wam udanej nocy :* mój krejzolek wlasnie tanczy w brzuszku :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Aha trzymam kciuki żeby dzidziuś jak najdłużej mógł posiedzieć u Ciebie w brzuszku ale teraz bardzo musisz się oszczedzac-dla jego i swojego dobra!:tak:

Linoone gratuluję udanego zakupu-oby służył jak najlepiej:)

Katia witaj i gratuluję córeczki-fajnie że będziesz miała parke:tak:

Megan super info-ja już miałam ten dzień w kalendarzu zaznaczyć :laugh2: i pomyślałam jak to mnie mogą rano staranowac-ale córkę wiozę na późniejsza godz do szkoły to już mogą być przebrane:( ale za to kolejek może nie byc:)

Dobrej nocy życzę :)

Alex na 13 lub 12 zależnie od aplikacji :)
Linoone ale Ci fajnie że masz już wózek. Od razu tyle myślenia odpada.
Inka to masz problem z głowy z nosidelkiem. A duża macie działkę że ziemniaki sadzicie? U mnie to w mieście nie za wielką, z warzyw to buraki, ogorki, pomidorki itp.
Aha już kawał chłopa, dotrwacie wierzę w was byle do 36. To już niedługo. Trzymam kciuki mocno.
Megan no chyba się przejadę do Lidla chociaż boję się dantejskich scen i rzadko tam chodze, a właściwie może z 5 razy byłam :)
A u nas wyszła spontaniczna IKEA. Więc szafki kupione i wanienka :) jakby co to jest promocja za 500 PLN za szafy PAX 50 na kartę rabatowa. Tym razem brałam jedna PAX a jedna besta.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej mamuśki,

Jestem podlamana na maksa, z tych dobrych rzeczy to synek waży już około 1300 , wszystkie narządy super, długo podgladalismy buzke i nawet wyglądało jakby się uśmiechał, słodziak [emoji7] i teraz ja i moja macica, rozchodzi mi się blizna na macicy po pierwszej cc i jest bardzoooooo cienka. W przyszłym tygodniu muszę zrobić ktg i jeśli będzie kiepsko to szpital [emoji22][emoji22][emoji22],prawdopodobieństwo że donosze do 39 tygodnia małe [emoji24]. Martwię się strasznie, szkoda mi synka bo biedny czuje ze się stresuje Ahhh

Buziaki

3jgxhqvkn04csc4c.png

Aha wspolczuje Ci bardzo, odzczedzaj sie maksymalnie i stosuj do wszystkich zalecen lekarza, mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze i donosisz dzidziusia do terminu. A ile temu mialas cc?

Katja zapraszamy!:) termin liczy sie podobno z usg, jak na tym pierwszym usg genetycznym byls roznica terminu z tym wyliczanym z om od tygodnia- wtedy liczymy tym terminem z usg. Jak roznica byla mniejsza, tp liczymy tym terminem z om. Tak mowil moj lekarz. Ja mam termin na 17 lipca i w poniedzialek zaczynam 27 tydzien (7 mies, III) trymestr, to Ty z terminem na 14 o ile sie nie myle w piatek zaczelas 27 tydzien, gratuluje wejscia w trzeci trymestr!:)

Linoone fajne te zajecia:)

Aga zdolniacha, przyjechalabys do mnie pomoc mojej corze robic palme wielkanocna hihi;)

Paninka wszystkiego naj naj naj!:)

Ostatnia edycja:
Do góry