reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Aha - nie dobrze, ojjj nie dobrze :-( - uważaj na siebie, leż więcej w domku i pachnij. Trzymam kciuki obyś nie musiała za szybko korzystać z pokoju szpitalnego no i żeby Młody pozostał jaknajdluzej w brzuszku [emoji110][emoji110]

Linoone - gratuluję zakupu [emoji5]. Tez juz bym chciała mieć wózek z głowy.

Inka - no to pewnie odetchneliscie z ulgą, co? Nie swiruj za dużo na tej działce, co? [emoji6]. Pamiętaj, że oprócz posadzenia czy zasiania trzeba później koło tego często chodzić i pięścią (podlewać, plewic, itp) [emoji6]

Aim - krzepy Ci wobec tego nie brakuje skoro z płytka sobie dałaś radę [emoji14][emoji6]

Megann - wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia [emoji8][emoji8][emoji8]

Ewella - nie [emoji1], jajeczka jeszcze nie ruszane były. Dzisiaj robilyśmy palmy - tworzylysmy różne kwiatuszki z krepiny [emoji6]

Tymuniek - kupiłam kilka kosmetyków z babydream (skład rzeczywiście jest o.k.) + Nivea + sudocrem [emoji6]

reklama
aha83 spokojnie :) będzie dobrze, jak trzeba będzie to trudno poleżysz w szpitalu, każdy dzień teraz jest ważny, a kiedy ty miałąś pierwszą cesarkę ? żona kuzyna zdecydwoła się po 3 na 4 ciążę, dodam że 3 już cesarkach, 3 miesiące lezała ale w domu i mała urodziła się w terminie :) trzymaj się i dużo odpoczywaj

Aga to mąż prawie wszystko robi ja bardziej kieruje.☺☺☺ szkoda mi trochę kawałka ziemi gdzie gleba jest już wyrobiona i muszę coś posadzić. Wcześniej była tam trawa i dużo pracy wlozylismy aby to wyglądało tak jak teraz. Powolutku będę walczyć z chwastami.

Aha trzymam kciuki oby jak najdłużej mały pozostał w brzuszku, będzie dobrze :)

Linoone super, że zakupy udane :)

Aga_k_m aa no to fajne takie zajęcia :) ja zdolności do takich rzeczy nie mam to jak moja córka w przyszłości będzie chciała takie cuda robić to pozostają takie zajęcia albo babcia (tesciowa) ona kocha robić takie rzeczy ;)

Aha - przykro mi :( pewnie sie musisz bidulko nastresowac:( ale trzymamy kciuki zeby bylo dobrze :* i takiej wersji bedziemy sie trzymac :)

Dziekuje dziewczyny za gratulacje :*

A widzialyscie nowa gazetke z lidla od 18 kwietnia ???? :D o mojboziu nakrecilam sie jak to zobaczylam hahaha

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

1491677328645.png
1491677334682.png
1491677338621.png
1491677342900.png
1491677347445.png

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1491677328645.png
    1491677328645.png
    216,4 KB · Wyświetleń: 339
  • 1491677334682.png
    1491677334682.png
    225,8 KB · Wyświetleń: 335
  • 1491677338621.png
    1491677338621.png
    212,3 KB · Wyświetleń: 343
  • 1491677342900.png
    1491677342900.png
    211,5 KB · Wyświetleń: 341
  • 1491677347445.png
    1491677347445.png
    204,5 KB · Wyświetleń: 343
reklama
Hej mamuśki,

Jestem podlamana na maksa, z tych dobrych rzeczy to synek waży już około 1300 , wszystkie narządy super, długo podgladalismy buzke i nawet wyglądało jakby się uśmiechał, słodziak [emoji7] i teraz ja i moja macica, rozchodzi mi się blizna na macicy po pierwszej cc i jest bardzoooooo cienka. W przyszłym tygodniu muszę zrobić ktg i jeśli będzie kiepsko to szpital [emoji22][emoji22][emoji22],prawdopodobieństwo że donosze do 39 tygodnia małe [emoji24]. Martwię się strasznie, szkoda mi synka bo biedny czuje ze się stresuje Ahhh

Buziaki

3jgxhqvkn04csc4c.png

Współczuję ci kurczę ja miałam sprawdzane na usg czy właśnie nie rozchodzi mi się spojenie lonowe bo bardzo mnie boli i niby jest ok nawet gdybyś urodziła wcześniej to nic strasznego ważne aby maluszek miał odpowiednią wagę staraj się być dobrej myśli powodzenia.

Aim, kupiliśmy w końcu Anex Sport. O ile dobrze pamiętam wy też taki kupiliście?
Porównywałam sobie jeszcze na miejscu z Roan Bassem Softem, ale jak dla mnie bez porównania, Anex fajniejszy, lżejszy. Mężowi też się spodobał, więc uznaliśmy że skoro akurat jest na stanie w sklepie to bierzemy :)
Jest też szansa że jutro kupimy fotelik z bazą, co prawda używany, ale od znajomych więc w super stanie. Jak się uda, to te największe zakupy będziemy mieć za sobą. Tylko teraz będzie to się walać po domu, bo u nas słabo z miejscem, no ale cóż, trudno. ;)
Ćwiczyłam jakiś tam zestaw ciążowy z youtube, fajnie mi się ćwiczyło, dość lekko, a dziś szok że zakwasy ;)

Inka, super że udało się wymienić nosidełko :)

Aha, ojej współczuję bardzo.. może nie martw się na zapas. Może się okaże że nie jest tak źle z tą blizną...

Linione nie gadaj zdecydowałaś sie na Anex a spacerówki w anex sport nie jest czasem mniejsza od roan bass soft takie odnoszę wrażenie po fotkach...

A ja dziś w końcu nie dotarłam do rosmana pilnowalismy siory małego potem lody i poszliśmy do galerii na zakupy i czas zleciał tak kiepsko się dziś czuje ech..

:)

Do góry