reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Megan ogromne gratulacje i wszystkiego najlepszego kochani wam życzę
Lilith mam nadzieję że czarny scenariusz się nie sprawdzi, będzie dobrze
Aim ale męża uszczesliwilaś no cóż takie rzeczy się zdarzają przejdzie mu
Ola w mój młody z tego co pamiętam z parametrów to też główka wychodzi większa niż na ten tydzień któremu powinna odpowiadać ale nie ma się co martwic
Tymuniek babydream jak najbardziej mają dobry skład jak kupiłam z hippa i babydream kilka kosmetyków
Paninka dużo zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń i szczęśliwego szybkiego rozwiązania
Widzę że dużo lipcowek dziś imprezuje więc dobrej zabawy życzę
Ja z grubsza ogarnęłam chatę jeszcze podłogę zmyje ale to wieczorem zaraz wybieram się z corą na zakupy a później jadę do teściowej na herbatkę
Moja Zuzia dzisiaj grzeczna jak aniołek bo jutro na obiecane kulki i basen więc się stara żeby nie zawalić sobie.

Megan, super! Gratuluję! I ślub i wizyty! Czekamy na foty [emoji4]
Ola W gratuluję udanej wizyty [emoji4]
Pumelova, baw się dobrze na urodzinach!
Paninka, sto lat! Udanego imprezowania! [emoji4]

Ja na 3 prenatalne idę w 29+5

My dzisiaj kupiliśmy wózek! Co prawda będzie teraz stał w kartonie 3 miesiące, ale mamy największy zakup z głowy [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Linoone a jaki kupiliście? Nasz już prawie miesiąc leży i się kurzy :p
Ps zdaje mi się albo wcześniej pisałaś o cardio coś ze ćwiczyłas? Czy co tam ćwiczyłas że zakwasy masz? Pochwal się :)

Ola W. Gratuluje wizyty [emoji5]
Ale duzy dzidzius juz [emoji6]

Paninka sto lat [emoji2]
Tez koncze 30 ale w czerwcu [emoji6]

Megan gratulacja [emoji5]

Tymuniek ja kupilam kilka rzeczy z babydream,slyszalam ze sa dobre.

tea80 może ten ból to właśnie wynik zmiany diety, ja kiedyś tak miałam jak sobie dietę wymysliłam, organizm musiał się przyzwyczaić
aim ja tez zawsze tak ma ;) jak cos zepsuje to coś czego już nie ma i trzeba wymyślać jak to ładnie zrobić :)
Mumusia_Muminka ja na skierowaniu mam 28-32 tydzień :)

ja już lepeij chociaż dziś bym spała cały dzien :) na szczęście maż wczoraj dom posprzątał ;) bo chciał miec wychodne dzis cały dzień ;) to ja tylko obiad i pranie robiłam, i oczywiście z małym siedzę :)

Witam. Jestem szczęśliwa bo wymieniłem nosidełko. Wspominałam Wam że pas był za krótki aby je przymocowac. Teraz wszystko gra.
Posadzilismy z mężem ziemniaki na działce. Ale było wyzwanie
buziaki !!!

misia12 miałam problem z kamieniem w woreczku i też niepotrzebnie zwlekalam z zabiegiem. Po 3 latach dostałam bardzo długi atak kolki (7 godzin ) ból okropny. Pojechalam ba IP. Zdecydowałam sie na operację. Wcześniejsze ataki też bolały a trwaly do 3 godzin i bylo ok.

paninka87 100 lat Kochana !!

Hej mamuśki,

Jestem podlamana na maksa, z tych dobrych rzeczy to synek waży już około 1300 , wszystkie narządy super, długo podgladalismy buzke i nawet wyglądało jakby się uśmiechał, słodziak [emoji7] i teraz ja i moja macica, rozchodzi mi się blizna na macicy po pierwszej cc i jest bardzoooooo cienka. W przyszłym tygodniu muszę zrobić ktg i jeśli będzie kiepsko to szpital [emoji22][emoji22][emoji22],prawdopodobieństwo że donosze do 39 tygodnia małe [emoji24]. Martwię się strasznie, szkoda mi synka bo biedny czuje ze się stresuje Ahhh

Buziaki

3jgxhqvkn04csc4c.png

Aim, kupiliśmy w końcu Anex Sport. O ile dobrze pamiętam wy też taki kupiliście?
Porównywałam sobie jeszcze na miejscu z Roan Bassem Softem, ale jak dla mnie bez porównania, Anex fajniejszy, lżejszy. Mężowi też się spodobał, więc uznaliśmy że skoro akurat jest na stanie w sklepie to bierzemy :)
Jest też szansa że jutro kupimy fotelik z bazą, co prawda używany, ale od znajomych więc w super stanie. Jak się uda, to te największe zakupy będziemy mieć za sobą. Tylko teraz będzie to się walać po domu, bo u nas słabo z miejscem, no ale cóż, trudno. ;)
Ćwiczyłam jakiś tam zestaw ciążowy z youtube, fajnie mi się ćwiczyło, dość lekko, a dziś szok że zakwasy ;)

Inka, super że udało się wymienić nosidełko :)

Aha, ojej współczuję bardzo.. może nie martw się na zapas. Może się okaże że nie jest tak źle z tą blizną...

reklama
Aim, kupiliśmy w końcu Anex Sport. O ile dobrze pamiętam wy też taki kupiliście?
Porównywałam sobie jeszcze na miejscu z Roan Bassem Softem, ale jak dla mnie bez porównania, Anex fajniejszy, lżejszy. Mężowi też się spodobał, więc uznaliśmy że skoro akurat jest na stanie w sklepie to bierzemy :)
Jest też szansa że jutro kupimy fotelik z bazą, co prawda używany, ale od znajomych więc w super stanie. Jak się uda, to te największe zakupy będziemy mieć za sobą. Tylko teraz będzie to się walać po domu, bo u nas słabo z miejscem, no ale cóż, trudno. ;)
Ćwiczyłam jakiś tam zestaw ciążowy z youtube, fajnie mi się ćwiczyło, dość lekko, a dziś szok że zakwasy ;)

Inka, super że udało się wymienić nosidełko :)

Aha, ojej współczuję bardzo.. może nie martw się na zapas. Może się okaże że nie jest tak źle z tą blizną...
Tak dokładnie też go mamy :) podrzucisz mi link do ćwiczeń? :)

Do góry