Alex_87
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak dokładnie też go mamy podrzucisz mi link do ćwiczeń?Aim, kupiliśmy w końcu Anex Sport. O ile dobrze pamiętam wy też taki kupiliście?
Porównywałam sobie jeszcze na miejscu z Roan Bassem Softem, ale jak dla mnie bez porównania, Anex fajniejszy, lżejszy. Mężowi też się spodobał, więc uznaliśmy że skoro akurat jest na stanie w sklepie to bierzemy
Jest też szansa że jutro kupimy fotelik z bazą, co prawda używany, ale od znajomych więc w super stanie. Jak się uda, to te największe zakupy będziemy mieć za sobą. Tylko teraz będzie to się walać po domu, bo u nas słabo z miejscem, no ale cóż, trudno.
Ćwiczyłam jakiś tam zestaw ciążowy z youtube, fajnie mi się ćwiczyło, dość lekko, a dziś szok że zakwasy
Inka, super że udało się wymienić nosidełko
Aha, ojej współczuję bardzo.. może nie martw się na zapas. Może się okaże że nie jest tak źle z tą blizną...