reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Aaa no to przy takim zeztawiku lekow mysle ze sytuacja sie nie powtorzy. Pewnie straszny to byl okres po jej urodzeniu? Sama oddychala? Lezala dlugo w szpitalu i jak teraz sie miewa. Ja dzis koncze 29 to jakbym juz miala urodzic za 2 tyg...

reklama
Tymuniek życzę Ci dużo zdrowia..:*
I kciuki żebyś miała usg;)

Monti zdrówka!

Kylesa tym bardziej się cieszę że teraz maluch nadgania;)

Kasiulka Ty już z górki masz:D

Patuszka dobrej krzywej życzę!!!:*

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie :)

U nas dziś piękny słoneczny dzień..Ma być 18stopni..także duper..ale ja też uważam bo ta pogoda teraz jest jeszcze trochę zdradliwa..

Obudzilam się dziś bez sił..jakaś słaba..jak dłużej postoje czy pochodzę to czuję się jakbym niewiem jak dużo dzwigala..aż boli mnie czy uciska dziwnie brzuch..( uczucie jakby się zbyt dużo podnioslo)hmm ulgę przynosi jak się pochyle lub usiądę..Do tego jakoś niedobrze..ehh dziś jestem totalnie bez sił..
Trochę z rana ponarzekalam..
Zdrówka dla chorowitkow..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Aniek42 są bardziej eleganckie sukienki, u mnie w Krakowie są nawet jakieś po przeceniane jak trafisz z rozmiarem, muszę przyznać że są ładnie wykonane i z rozwiązaniami żeby później po ciąży używać :) więc np na chrzciny może zostać ;) część kolekcji jest na stronie Link do: Happymum: odzież ciążowa, odzież do karmienia. Koszule, bluzki, bielizna i inne ubrania. zobacz sobie :)
Tymuniek powodzenia :) i zdrówka :)
Monti zdrówka

u mnie też ładne słoneczko :) a ja jakoś czuję się nie bardzo :( dobrze że dziś pracuję z domu :) to możę chwilkę odpocznę

Tymuniek, Monti zdrówka :)

Aniek42 na pierwszą wypłatę z zusu tez długo czekałam coś ok 2msc.ale teraz już jest ok, dostaje na koniec miesiąca.

Patuszka dobrych wyników ! :)

Wczoraj mała szalała wieczorem w brzuchu kopala po dwóch stronach :D
U nas tez dzisiaj słonecznie zaraz śniadanie, zupę trzeba wstawić i później można iść na spacer :)

Miłego dnia

Hej

Aniek zadzwon najlepiej do zus czy pracodawca juz wyslal l4 bo moj pracodawca sie ociagal i dlatego czekalam zus ma 30 dni na wyplate swiadczenia po otrzymaniu l4.Niestety my nusimy do pracodawcy dostarczyc l4 w ciagu 7 dni a pracodawca do zus juz nie ma terminu chore...moje po miesiacu wysylali...dlatego teraz sama wysylam do zus.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Tymuniek, Monti zdrówka!

Ja też dziś mam jakiś dzień na nie, mężowi się wyzalilam. Pogoda piękna tyle rzeczy mogłabym zrobić a tu kiszka.
Czas na jakieś smoothie owocowe, może zastrzyk witamin mnie postawi na nogi.

Jeszcze pytanie o usg trzeciego trymestru wiem że tu już nie ma aż takich sztywnych reguł kiedy je robić, Ale czy dobrze kojarzę przedział-miedzy 28 a 30tc jest najlepiej?

Monti, Tymuniek duzo zdrowka dla Was!

Kylesa mialas naprawde ciezkie przezycia, to radosc tym wieksza, ze dzidzius tak rosnie w brzuszku ladnie!:)

Patuszka wytrwalosci w siedzeniu 2 h;)mnie to tez czeka w tym tyg.

Truskawka popieram i podpisuje sie rekami i nogami!:) jak ktos z rodziny chce zajac sie Karolinka, to z mezem jestesmy wniebowzieci;) tylko u nas tez nie jest to tak, zeby dobijali sie drzwiami i oknami;) a jak coreczka byla malutka (tak do 4 miesiecy), to balam sie nawet zeby ktos bral ja na rece na chwilke;)

Karuzela usg 3trym najlepiej zrobic pomiedzy 28 a 32 tyg ciazy.

Ps. Dziewczyny jedzcie sniadania przed wyjsciem z domu, ja dzis zjadlam tylko jogurt i zaslablam jak bylam u logopedy z cora. Dobrze, ze dostalam jakies ciasteczko, to po chwili mi przeszlo na szczescie.

Ostatnia edycja:
Tymuniek to się załatwiłaś, zdrowia życzę.
Monti następna, zdrowia bo ładna pogoda ma być i głupio tak w domu siedzieć.
Kylesa jakież maleństwo. Teraz wszystko ok?
Karuzela dzięki za podpowiedź co zjeść na śniadanie-będzie smoothie jagodowo, porzeczkowo, truskawkowe :). Przedział na usg 3 trym jest 28-32. Ponoć najlepiej do końca 30 bo wtedy jest więcej miejsca i bardziej można pooglądać.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzięki dziewczyny. Właśnie jestem po lekarzu to jeszcze nie zapalenie oskrzeli ale jak nie podziałają lżejsze metody i nie wyleże to może się tak skończyć. Na razie areszt domowy i tabletki czosnkowe, inhalacje i syropy. Jak się nie poprawi do końca tygodnia to antybiotyk [emoji53]
Idę nurkować w łóżku.
Ehhh wiosna wiosna ah to ty.....

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry