hejka,
słoneczko piękne , ja dziś na warsztaty Bezpieczny Maluch się wybieram , czekam z niecierpliwością , bo będę pierwszy raz w szpitalu , w którym urodzę synka
Ale wczoraj się rozpisałyście ...
Pola@ śliczne te chmurki
Maziajka , my pewnie jako jedne z pierwszych się rozpakujemy
moj synek po jednym dniu odpoczynku znowu mega kopie , mam wrażenie , że non stop
misia12 super , że masz świetne samopoczucie, ja w pierwszej ciąży czułam się rewelacyjnie , jeszcze w 41 tygodniu 3h chodziłam po jakiś targach samochodowych i nic mi nie dolegało, teraz ledwo chodzę
Megan22 hehehe no normalnie twoje menu mnie powala, ja też mam na słodkie takie ssanie , ale zaczynam się powstrzymywać, bo po wekendzie jedzenia na mieście waga o dużżżżżooo za dużżżaaaaa
Kasia_831 ja w gemini zrobiłam takie zamówienie , ale nie wiem czy czegoś jeszcze tutaj brakuje :
sudocrem 250 g
Bepanthen Baby maść ochronna 100g + BEPANTHEN BABY MAŚĆ 30G GRATIS
UNIMER BABY, Natrium Chloratum 0,9%, 50 ampułek po 5ml
NoseFrida, aspirator do nosa, od urodzenia, 1 sztuka
NoseFrida, filtry higieniczne do aspiratora, 10 sztuk x 2
OCTENISEPT, Płyn, 50ml
termometr bezdotykowy
BIODERMA olejek atoderm huile dla maluszka 1l - super cena
abed, patuszka jak tam glukoza ?
Tymuniek łączę sie w bólu krocza, ja wczoraj na pocztę szłam ponad godzinę zamiast 40 min max. Nie mam w sumie rozejścia spojenia , ale ból mam cały czas , czy chodzę wolno czy szybko, nie ma znaczenia
i do końca ciązy już lepiej nie bedzie, zdrówka !!
Monti zdrówka
Kylesa to trzymam kciuki oby jak najdłużej w tej ciąż i niech dzidzia rośnie zdrowo !!
oki teraz godzinka przerwy , pooglądam coś i zabieram się za obiadek
miłego