reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

A ja chyba jednak będę musiała kupić kurtkę. Mam S i ledwo się dopinam już a pogoda coś się nie poprawia, żebym mogła chodzić porozpinana :)

reklama
Pumelova tak mam kurtkę 34 :D i udaje mi się zapiąć ;) tak wlanie znalazłam na olx za 50-60 zł chyba zamówię :)
)
Ja sie dopinam w plaszcz 34 ale kurtke skorzana juz nie [emoji5]

Pumelova tez musialam ogrodzic ogrodek bo nasza psinka
1490274722-aaaaaa.jpeg
tez wszystko zjada,ale juz sie nauczyla ze tam jej wchodzic niewolno [emoji3]

Ewella to jest wszystko co o Tobie pamiętam:D bo patrzyłam na ten rozmiar :D i że masz blond włosy:D

Kasia831, Truskawka właśnie! Mąż mi mówił że jak nam nie przekształca to możemy ta działkę sprzedać tylko rolnikowi albo ksiedzu.

Liluli rozumiem :D:D śliczny pies:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka no grubo z tym snem. :)
I zgadza się z ta działka. Po zmianie przepisów może zakupić działkę rolna tylko rolnik lub ksiądz. I jeszcze jest problem jak jesteś z mazowieckiego a działka w lubelskim, ale da się to załatwić.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam. Jestem po zajęciach w szkole rodzenia. Dzisiaj tematem był poród aktywny. Zajęcia były z partnerami. Mąż dowiedział się co go czeka jak będę rodzić ☺ obiadek zjedzony i relaksuje się przy herbatce. Jadę oglądać wieczorem wózek a właściwie wózki bo w pobliżu koleś sprowadza różne używane rzeczy z Belgii. Może jakiś mi się spodoba. . .

Hej dziewczyny mam pytanko czy któraś z was miala ból krocza a przy tym skurcze co jakiś czas ....Ja tak mam i właśnie zdecydowalam się jechać na IP żeby sprawdzić co mi czasami ten ból jest nie do zniesienia:( dam znać jak będę po badaniu echhhh

reklama
Tymuniek, dobrze że idziesz to sprawdzić, oby było dobrze, trzymam kciuki.

Ja zaczynam szkołę rodzenia za miesiąc. Trochę się denerwuje, bo będę chodzić sama, bez męża. Musi wyjechać na miesiąc i akurat w maju go nie będzie.. szkoda, bo pewnie dużo go ominie.

Do góry