reklama
Inka fajnie jakbyś coś wybrała. Może będzie coś co u nas brat niedostępne.
Tymuniek czekam na wieści. Ja tak nie mam to Ci nie pomogę co to może być.
Kurcze a ja się nadal nie zapisałam na te szkole :/ może jutro jak nie zapomnę.
Nam chwilę przerwy bo pooklejalam drzwi, okna, gniazdka, wlaczniki i chyba raz przeleci z tata dzisiaj ściany. Do tego posyłam żyrandole, będzie już ba święta.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Tymuniek czekam na wieści. Ja tak nie mam to Ci nie pomogę co to może być.
Kurcze a ja się nadal nie zapisałam na te szkole :/ może jutro jak nie zapomnę.
Nam chwilę przerwy bo pooklejalam drzwi, okna, gniazdka, wlaczniki i chyba raz przeleci z tata dzisiaj ściany. Do tego posyłam żyrandole, będzie już ba święta.
Przyszła_Mamusiaa
Fanka BB :)
Hej dziewczyny też tak macie, że Was boli kosc ogonowa?. Bo mnie boli jak chwilę na krześle posiedzę.
Ja jutro wizyta u ginka na 11.30, może córeczka okaże się jednak upragnionym synkiem.
U mnie dzisiaj totalny brak sił i spac się chce, jutro zrobię sobie zdjęcie i wrzucę, mam nadzieję, że zdjęcie dzidzi też jakieś ładne dostanę.
Tymuniek będzie dobrze, musi byc.
Ja jutro wizyta u ginka na 11.30, może córeczka okaże się jednak upragnionym synkiem.
U mnie dzisiaj totalny brak sił i spac się chce, jutro zrobię sobie zdjęcie i wrzucę, mam nadzieję, że zdjęcie dzidzi też jakieś ładne dostanę.
Tymuniek będzie dobrze, musi byc.
aha83
kwietniówka '09
Hejka,
Ja przeziebiona i nadal kiepsko śpię. Mam nową metodę na spanie, kładę się o 1 i wstaje o 6 . Zawsze to lepiej niż o 4 [emoji6]
Tymuniek ja mam bóle krocza,ale bez skurczy, dobrze że pojechalas, ginka mi mówiła ze właśnie jakby były skurcze to trzeba sprawdzić, czekam na info, trzymaj się
Przyszła_mamusia powodzenia jutro na wizycie
Misia 12 ja właśnie tez jeszcze się nie zapisałam i w sumie nie miałam zamiaru bo wiem, że będzie CC ,ale ginka mnie tak czy siak zachęcała wiec chyba pójdę.
Mój synek dziś dużo mniej kopie ahh zaczynam się martwić, nawet zjadłam przed chwilą snickers,mimo że nie miałam wcale ochoty i nic. Jakiś jeden ruch od niechcenia i cisza .... [emoji29]
Ale wy macie sny .... mi to ostatnio coś mniej się śni, a erotycznych wcale
Miłego wieczoru
Ja przeziebiona i nadal kiepsko śpię. Mam nową metodę na spanie, kładę się o 1 i wstaje o 6 . Zawsze to lepiej niż o 4 [emoji6]
Tymuniek ja mam bóle krocza,ale bez skurczy, dobrze że pojechalas, ginka mi mówiła ze właśnie jakby były skurcze to trzeba sprawdzić, czekam na info, trzymaj się
Przyszła_mamusia powodzenia jutro na wizycie
Misia 12 ja właśnie tez jeszcze się nie zapisałam i w sumie nie miałam zamiaru bo wiem, że będzie CC ,ale ginka mnie tak czy siak zachęcała wiec chyba pójdę.
Mój synek dziś dużo mniej kopie ahh zaczynam się martwić, nawet zjadłam przed chwilą snickers,mimo że nie miałam wcale ochoty i nic. Jakiś jeden ruch od niechcenia i cisza .... [emoji29]
Ale wy macie sny .... mi to ostatnio coś mniej się śni, a erotycznych wcale
Miłego wieczoru
Aha mój też jest dzisiaj leniwy i do tego tak mi ciągle z boku jakby drży. Ale nic nie boli.
Zjadłam kolację i idę na spacerek, chociaż z 15 minut, pogoda straszna, mana wpadła godzinę temu mokra do majtek.
Tymuniek jak tam?
Zjadłam kolację i idę na spacerek, chociaż z 15 minut, pogoda straszna, mana wpadła godzinę temu mokra do majtek.
Tymuniek jak tam?
Tymuniek
Już jestem jest ok bóle krocza są ale to nie skurcze macicy także wystąpiły u mnie mega mocne skurcze łydek dostałam nospe forte magnez i muszę zmienić swój rozkład zajęć bo robie zdecydowanie za dużo km dziennie także cieszę się że jest ok
Zrobił mi usg pokazał jak NelciA ma czkawke Ale śmieszne hihi we wtorek mam wizytę u swojego .ginekologa
Zrobił mi usg pokazał jak NelciA ma czkawke Ale śmieszne hihi we wtorek mam wizytę u swojego .ginekologa
reklama
Przyszła_Mamusiaa
Wybraliście imię Nela? Mój typ, ale mężowi się nie podoba.Już jestem jest ok bóle krocza są ale to nie skurcze macicy także wystąpiły u mnie mega mocne skurcze łydek dostałam nospe forte magnez i muszę zmienić swój rozkład zajęć bo robie zdecydowanie za dużo km dziennie także cieszę się że jest ok