reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Tymuniek u mnie nic takiego się nie działo ale dobrze, że jedziesz na IP daj znać co powiedzieli, trzymam kciuki.

Inka my za tydzień idziemy na pierwsze zajęcia szkoły rodzenia :)

Inka fajnie jakbyś coś wybrała. Może będzie coś co u nas brat niedostępne.
Tymuniek czekam na wieści. Ja tak nie mam to Ci nie pomogę co to może być.
Kurcze a ja się nadal nie zapisałam na te szkole :/ może jutro jak nie zapomnę.
Nam chwilę przerwy bo pooklejalam drzwi, okna, gniazdka, wlaczniki i chyba raz przeleci z tata dzisiaj ściany. Do tego posyłam żyrandole, będzie już ba święta.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny też tak macie, że Was boli kosc ogonowa?. Bo mnie boli jak chwilę na krześle posiedzę.
Ja jutro wizyta u ginka na 11.30, może córeczka okaże się jednak upragnionym synkiem. ;)
U mnie dzisiaj totalny brak sił i spac się chce, jutro zrobię sobie zdjęcie i wrzucę, mam nadzieję, że zdjęcie dzidzi też jakieś ładne dostanę. :)
Tymuniek będzie dobrze, musi byc.

Hejka,

Ja przeziebiona i nadal kiepsko śpię. Mam nową metodę na spanie, kładę się o 1 i wstaje o 6 . Zawsze to lepiej niż o 4 [emoji6]

Tymuniek ja mam bóle krocza,ale bez skurczy, dobrze że pojechalas, ginka mi mówiła ze właśnie jakby były skurcze to trzeba sprawdzić, czekam na info, trzymaj się

Przyszła_mamusia powodzenia jutro na wizycie

Misia 12 ja właśnie tez jeszcze się nie zapisałam i w sumie nie miałam zamiaru bo wiem, że będzie CC ,ale ginka mnie tak czy siak zachęcała wiec chyba pójdę.

Mój synek dziś dużo mniej kopie ahh zaczynam się martwić, nawet zjadłam przed chwilą snickers,mimo że nie miałam wcale ochoty i nic. Jakiś jeden ruch od niechcenia i cisza .... [emoji29]

Ale wy macie sny .... mi to ostatnio coś mniej się śni, a erotycznych wcale

Miłego wieczoru

3jgxhqvkn04csc4c.png

Aha mój też jest dzisiaj leniwy i do tego tak mi ciągle z boku jakby drży. Ale nic nie boli.
Zjadłam kolację i idę na spacerek, chociaż z 15 minut, pogoda straszna, mana wpadła godzinę temu mokra do majtek.
Tymuniek jak tam?

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Już jestem jest ok bóle krocza są ale to nie skurcze macicy także wystąpiły u mnie mega mocne skurcze łydek dostałam nospe forte magnez i muszę zmienić swój rozkład zajęć bo robie zdecydowanie za dużo km dziennie:errr: także cieszę się że jest ok:blink:
Zrobił mi usg pokazał jak NelciA ma czkawke Ale śmieszne hihi we wtorek mam wizytę u swojego :cool2:.ginekologa

Dziewczyny szybkie pytanie- do tych którym już mleko idzie bo kojarzę że był już ten temat- jakiego koloru wam to idzie? Bo mi coś zaczęło iść ale po ogarnięciu wyglądu siary z googli to chyba to moje nie jest takie żółte.

reklama
Już jestem jest ok bóle krocza są ale to nie skurcze macicy także wystąpiły u mnie mega mocne skurcze łydek dostałam nospe forte magnez i muszę zmienić swój rozkład zajęć bo robie zdecydowanie za dużo km dziennie:errr: także cieszę się że jest ok:blink:
Zrobił mi usg pokazał jak NelciA ma czkawke Ale śmieszne hihi we wtorek mam wizytę u swojego :cool2:.ginekologa
Wybraliście imię Nela? Mój typ, ale mężowi się nie podoba.

Do góry