reklama
Przyszła_Mamusiaa
Fanka BB :)
Moje jest bezbarwne, tylko raz było żółte, to pomyslałam, że jak żółte to coś nie tak. A to ma byc żółte?Dziewczyny szybkie pytanie- do tych którym już mleko idzie bo kojarzę że był już ten temat- jakiego koloru wam to idzie? Bo mi coś zaczęło iść ale po ogarnięciu wyglądu siary z googli to chyba to moje nie jest takie żółte.
paninka87
Tymuniek super ze wszystko ok...
Ja po wizycie, malenstwo waży 527g, rozmiarami wbija się idealnie na termin
Lekarz podgladal płeć ale ja tam nic nie widziałam... kazalam mu nie mówić
Po wizycie musiałam się najeść więc była kanapka z Orlenu, dziś maluda intensywnie kopie..A i ułożone jest glowkowo więc luz
Ja po wizycie, malenstwo waży 527g, rozmiarami wbija się idealnie na termin
Lekarz podgladal płeć ale ja tam nic nie widziałam... kazalam mu nie mówić
Po wizycie musiałam się najeść więc była kanapka z Orlenu, dziś maluda intensywnie kopie..A i ułożone jest glowkowo więc luz
O dzięki za wytłumaczenieAIM siara jest żółta ale to widać jak sie odciągnie laktatorem do zbiorniczka a tak kilka kropel jak masz to najpewniej bedzie wyglądało raczej bezbarwnie
Aim, u mnie jest żółta. Wiem, bo widzę czasem ślady na staniku
Tymuniek, uff. Super ze wszystko dobrze. To teraz musisz trochę przystopować
Paninka, fajnie że z dzidzią wszystko ok
Inka, fajnie że macie już wózek, to jeden z najważniejszych zakupów
Ja właśnie czekam przed gabinetem na wizytę.. ale jestem tak zmęczona, że nawet się nie denerwuję, tylko marzę o łóżeczku
Tymuniek, uff. Super ze wszystko dobrze. To teraz musisz trochę przystopować
Paninka, fajnie że z dzidzią wszystko ok
Inka, fajnie że macie już wózek, to jeden z najważniejszych zakupów
Ja właśnie czekam przed gabinetem na wizytę.. ale jestem tak zmęczona, że nawet się nie denerwuję, tylko marzę o łóżeczku
pumelova
Tymuniek super że to nic złego :*
Przyszla mamusia oooo znam ten ból. jak siedzę na krześle to po godzinie już mnie boli. i generalnie po 2 godzinach nie potrafię już wstać z krzesła. jedyne co mi doskwiera w ciąży to właśnie ta kość ogonowa. Trzymam kciuki za Twoją wizytę!
aha nie nakręcaj się, może się obróciło mi wystarczy że mnie raz kopnie w takiej sytuacji i jestem szczęśliwa
Inka wrzuć jakąś fotkę tego pojazdu
Paninka super że po wizycie w porządeczku
Linoone jejku współczuję że czekasz o tej porze. kciuki!
ja właśnie wróciłam, padam na twarz byłam na kawie z kumpelą, odebrałam playstation z naprawy, zrobiłam zakupy i potem znów zrobiłam zakupy bo oczywiście zapomniałam że mam paczkę w paczkomacie.. i wyobraźcie sobie że pierwszy raz mnie kasjerka w Kauflandzie poprosiła o podejście do kasy przed innymi! byłam w szoku miałam tylko 2 rzeczy i mnie zawołała z końca a dzis założyłam krótszą kurtkę więc w końcu wyglądam jakbym była w ciąży!!
Przyszla mamusia oooo znam ten ból. jak siedzę na krześle to po godzinie już mnie boli. i generalnie po 2 godzinach nie potrafię już wstać z krzesła. jedyne co mi doskwiera w ciąży to właśnie ta kość ogonowa. Trzymam kciuki za Twoją wizytę!
aha nie nakręcaj się, może się obróciło mi wystarczy że mnie raz kopnie w takiej sytuacji i jestem szczęśliwa
Inka wrzuć jakąś fotkę tego pojazdu
Paninka super że po wizycie w porządeczku
Linoone jejku współczuję że czekasz o tej porze. kciuki!
ja właśnie wróciłam, padam na twarz byłam na kawie z kumpelą, odebrałam playstation z naprawy, zrobiłam zakupy i potem znów zrobiłam zakupy bo oczywiście zapomniałam że mam paczkę w paczkomacie.. i wyobraźcie sobie że pierwszy raz mnie kasjerka w Kauflandzie poprosiła o podejście do kasy przed innymi! byłam w szoku miałam tylko 2 rzeczy i mnie zawołała z końca a dzis założyłam krótszą kurtkę więc w końcu wyglądam jakbym była w ciąży!!
ewella90
Tymuniek super, że wszystko jest dobrze więcej odpoczynku
Inka fajnie, że już wózek kupiony pokaż jak wygląda
Paninka super
Aha spokojnie może właśnie dzisiaj ma dzień leniwy
Aim u mnie leci takie żółte raz jasne raz ciemniejsze.
Pumelova mi przyszła sukienka dobrze, że wzięłam xs bo jest szeroka jak brzuch jeszcze urośnie to na spokojnie wejdę w nią, później sprzedam a bałam się, że nie wejdę ale różne te rozmiarowki są.. a z długości trochę musze skrócić..
Inka fajnie, że już wózek kupiony pokaż jak wygląda
Paninka super
Aha spokojnie może właśnie dzisiaj ma dzień leniwy
Aim u mnie leci takie żółte raz jasne raz ciemniejsze.
Pumelova mi przyszła sukienka dobrze, że wzięłam xs bo jest szeroka jak brzuch jeszcze urośnie to na spokojnie wejdę w nią, później sprzedam a bałam się, że nie wejdę ale różne te rozmiarowki są.. a z długości trochę musze skrócić..
reklama
Tymuniek
Wybraliście imię Nela? Mój typ, ale mężowi się nie podoba.
Hej tak Nelcia chciałam żeby miała krótki imię bo mam długie nazwisko mój Tymoteusz-Krzysztof plus długie nazwisko tak uraczyl naszego syna mąż hehe dlatego córci już tak nie urządzi
Kupiłam wózek androx sprowadzony z Belgii. Nowy kosztuje nawet
13 000 zł był robiony na zamowienie.
Dałam 700 zł. Jestem zadowolona
Inka co to za pojazd że nowy kosztuje nawet 13000 wow nieźle czekam na fotki ja wózek kupię ale na samym końcu