reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Aga dzięki na info. Ja właśnie wiem , że z działkami rolnymi to tylko same kłopoty no ale chłop namieszkał się w Angli i chojrakuje :/

reklama
AGA nic własnie nie ogladalam ale chyba wzielo sie to stąd ze moj narzekał ostatnio :D ze taki biedny i wyposzczony:D i dlatego mi sie to przysnilo ze ja go nie zaspokajam i musial isc az do chlopa:D hahah ale snu do konca zycia nie zapomne.

Kasia ehh faceci moj tez jak sie na cos napali to musi to miec juz i koniec.!! ale tak jak Aga pisala to nie takie latwe i proste...Podeslij mu jakies linki o tym poczyta i zrozumie.

Pumelowa Ewella to ekstra!

Ewella nie gadaj że masz kurtkę rozmiarze 34:o ja Cię pierdziele:D siedziałaś przede mną:D no jeżdżę nim ale nie często bo mam długa kurtkę, jak mam krótką to zakładam. I faktycznie pas jest nizej. Poszukaj na olx my kupiliśmy używany za 50zl:)

Kasia831 my mamy działkę rolną w Mikołowie i już kilka lat się przerzucamy wnioskami o przekształcenie na budowlaną. Ale nam nie zależy, więc się nie przykladamy. Ja tam nie mam zamiaru mieszkac:)

Maziajka to Wam pewnie by Tychy pasowały bo jesteście w większości:D Megaaaaaaan jesteś?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia_831 czasami przekwalifikowanie trwa wiele lat. Siostra mojego T.kupila taka dzialke rolna,mialo byc latwo szybko a zeszlo im prawie 7lat nim stala sie budowlana.

Pumelova ja tez mieszkalam przez lata w bloku,a zaraz jak sie przeprowadzilismy do domu kazalam zrobic maly ogrodeczek na warzywa i moze niewiele tam mam bo truskawki,poziomki,marchew i pare warzyw innych ale lubie sobie pojsc i pogrzebac w ziemi.

pumelova mnie to obojetne padl tez motyw Krakowa bo duzo dziewczyn stamtad jest my moglybysmy pociagiem zajechac:) ja bylabym w stanie jechac:p

Liluli szacun bo ja się boję pająków i nie lubię grzebać w ziemi. Do tego mamy psa który wszystko zjada na ogrodzie więc musielibyśmy to ogrodzic. Nie moja bajka, może mi sie odmieni:)) chciałabym chcieć:D

Maziajka ja do Krakowa odpadam, jak wspomniałam do 16 wychodzę tylko na badania i do sklepu :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia_831 - przekwalifikowanie to jedno, ale kupowanie ziemi, którą się na oczy na żywo nie widziało też nie jest dobrym pomysłem. Często działki rolne są na terenach podmokłych, gdzie jest duża wilgoć i trzeba jeszcze inwestować dużo pieniędzy w osuszanie takiego gruntu pod budynek mieszkalny. Samo przekwalifikowanie z tego co wiem też kosztuje i pieniędzy i nerwów. Przekaż te informacje drugiej połowie, niech poczyta na internecie jak to wygląda. Zresztą i tak decyzje tego typu powinniście podejmować razem, więc wspólnie przemyślcie za i przeciw.

Bulkaasia - mnie również czasami zdarzają się takie sny ze zdradami i później człowiek przeżywa przez pół dnia. Ale to tylko sen :D

Jenny - u nas mówi się na takie rzeczy "Sen mara. Bóg wiara". To co nam się śni nie ma nic wspólnego z tym co ma być. Ciągłe myślenie na ten temat na pewno nic nie daje. Nie wierz w takie zabobony o popsutych zębach na chorobę, czy ogniu na kradzież bo to MY jesteśmy kowalami własnego losu a nie to co nam się przyśni :)

reklama
Pumelova tak mam kurtkę 34 :D i udaje mi się zapiąć ;) tak wlanie znalazłam na olx za 50-60 zł chyba zamówię :)

Mi obojętne mogą być Katowice albo Tychy :)

Do góry