reklama
AGA nic własnie nie ogladalam ale chyba wzielo sie to stąd ze moj narzekał ostatnio ze taki biedny i wyposzczony i dlatego mi sie to przysnilo ze ja go nie zaspokajam i musial isc az do chlopa hahah ale snu do konca zycia nie zapomne.
Kasia ehh faceci moj tez jak sie na cos napali to musi to miec juz i koniec.!! ale tak jak Aga pisala to nie takie latwe i proste...Podeslij mu jakies linki o tym poczyta i zrozumie.
Pumelowa Ewella to ekstra!
Kasia ehh faceci moj tez jak sie na cos napali to musi to miec juz i koniec.!! ale tak jak Aga pisala to nie takie latwe i proste...Podeslij mu jakies linki o tym poczyta i zrozumie.
Pumelowa Ewella to ekstra!
pumelova
Fanka BB :)
Ewella nie gadaj że masz kurtkę rozmiarze 34 ja Cię pierdziele siedziałaś przede mną no jeżdżę nim ale nie często bo mam długa kurtkę, jak mam krótką to zakładam. I faktycznie pas jest nizej. Poszukaj na olx my kupiliśmy używany za 50zl
Kasia831 my mamy działkę rolną w Mikołowie i już kilka lat się przerzucamy wnioskami o przekształcenie na budowlaną. Ale nam nie zależy, więc się nie przykladamy. Ja tam nie mam zamiaru mieszkac
Maziajka to Wam pewnie by Tychy pasowały bo jesteście w większości Megaaaaaaan jesteś?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia831 my mamy działkę rolną w Mikołowie i już kilka lat się przerzucamy wnioskami o przekształcenie na budowlaną. Ale nam nie zależy, więc się nie przykladamy. Ja tam nie mam zamiaru mieszkac
Maziajka to Wam pewnie by Tychy pasowały bo jesteście w większości Megaaaaaaan jesteś?
Kasia_831 czasami przekwalifikowanie trwa wiele lat. Siostra mojego T.kupila taka dzialke rolna,mialo byc latwo szybko a zeszlo im prawie 7lat nim stala sie budowlana.
Pumelova ja tez mieszkalam przez lata w bloku,a zaraz jak sie przeprowadzilismy do domu kazalam zrobic maly ogrodeczek na warzywa i moze niewiele tam mam bo truskawki,poziomki,marchew i pare warzyw innych ale lubie sobie pojsc i pogrzebac w ziemi.
Pumelova ja tez mieszkalam przez lata w bloku,a zaraz jak sie przeprowadzilismy do domu kazalam zrobic maly ogrodeczek na warzywa i moze niewiele tam mam bo truskawki,poziomki,marchew i pare warzyw innych ale lubie sobie pojsc i pogrzebac w ziemi.
pumelova
Liluli szacun bo ja się boję pająków i nie lubię grzebać w ziemi. Do tego mamy psa który wszystko zjada na ogrodzie więc musielibyśmy to ogrodzic. Nie moja bajka, może mi sie odmieni) chciałabym chcieć
Maziajka ja do Krakowa odpadam, jak wspomniałam do 16 wychodzę tylko na badania i do sklepu
Maziajka ja do Krakowa odpadam, jak wspomniałam do 16 wychodzę tylko na badania i do sklepu
pumelova
Kurde weekend - do połowy maja mam co weekend urodziny albo wesele. U nas taki kwiecien:/ wszyscy z wakacjipumelova ale jest jeszcze weekend a w weekend us nieczynne
Mumusia_Muminka
Kasia_831 - przekwalifikowanie to jedno, ale kupowanie ziemi, którą się na oczy na żywo nie widziało też nie jest dobrym pomysłem. Często działki rolne są na terenach podmokłych, gdzie jest duża wilgoć i trzeba jeszcze inwestować dużo pieniędzy w osuszanie takiego gruntu pod budynek mieszkalny. Samo przekwalifikowanie z tego co wiem też kosztuje i pieniędzy i nerwów. Przekaż te informacje drugiej połowie, niech poczyta na internecie jak to wygląda. Zresztą i tak decyzje tego typu powinniście podejmować razem, więc wspólnie przemyślcie za i przeciw.
Bulkaasia - mnie również czasami zdarzają się takie sny ze zdradami i później człowiek przeżywa przez pół dnia. Ale to tylko sen
Jenny - u nas mówi się na takie rzeczy "Sen mara. Bóg wiara". To co nam się śni nie ma nic wspólnego z tym co ma być. Ciągłe myślenie na ten temat na pewno nic nie daje. Nie wierz w takie zabobony o popsutych zębach na chorobę, czy ogniu na kradzież bo to MY jesteśmy kowalami własnego losu a nie to co nam się przyśni
Bulkaasia - mnie również czasami zdarzają się takie sny ze zdradami i później człowiek przeżywa przez pół dnia. Ale to tylko sen
Jenny - u nas mówi się na takie rzeczy "Sen mara. Bóg wiara". To co nam się śni nie ma nic wspólnego z tym co ma być. Ciągłe myślenie na ten temat na pewno nic nie daje. Nie wierz w takie zabobony o popsutych zębach na chorobę, czy ogniu na kradzież bo to MY jesteśmy kowalami własnego losu a nie to co nam się przyśni
reklama