tea80
Fanka BB :)
Witam się z rana i melduję do oceny 2 słodkich mamus moje nocne pomiary,robiłam je jak wstawalam do synka,więc tak,przed 1 kolacją i godz.po równo 110, o 22ej,druga kolacją,3 chlebki ryżowe(zwykłego chleba nie jestem w stanie o tej godzinie przełknąć)i do tego biały serek z rzodkiewka, o godz.1.30 w nocy,cukier 176, o 4.20 cukier 113, i na czczo o 7.20 , 93,to chyba w miarę dobrze tak?nie wiem dlaczego wczoraj miałam takie odchylenia.sorki z góry ze was tak męczę z tymi cukrami,ale narazie nie mam wizyty u diabetologa a to moja pierwsza dieta w życiu,jak już ją ogarne to nie będę zawracać wam tu tym głowy :-)
Ja o dziwo,ostatnie noce dobrze śpię,zazdroszczę wam ogromnie tych zakupów dla maluszków,ja narazie nie mam kasy by cokolwiek kupować,spory przypływ gotówki będzie dopiero w czerwcu jak mąż wróci z pracy z Niemiec to wtedy zaszaleje,teraz nawet żadnej listy nie robię żeby się nie nakręcac.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja o dziwo,ostatnie noce dobrze śpię,zazdroszczę wam ogromnie tych zakupów dla maluszków,ja narazie nie mam kasy by cokolwiek kupować,spory przypływ gotówki będzie dopiero w czerwcu jak mąż wróci z pracy z Niemiec to wtedy zaszaleje,teraz nawet żadnej listy nie robię żeby się nie nakręcac.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom