reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Ika89 wg mnie dopieri za rok z tego co ze studiow kojarze to dochod masz juz w 2017 bo dostalas kase w styczniu.Ale lepiej zawsze dopytac.

Inka haha :D to jej dowalilas:D

Boze ale zamulaty dzien niech ta wiosna przyjdzie bo zwariujeee!!

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Inka BRAWO TY ;) chciałabym zobaczyć minę tej baby
Ika to przelew miałaś robiony za miesiąc grudzień? Jeśli tak to wydaje mi się że też powinni Ci przysłać pit.

Wiecie rano obudziłam się z drapaniem w gardle:( teraz dużo owoców jadlam i cherbata z domowym sokiem malin. Jak do jutra nie przejdzie to dodatkowe mikstury wprowadze-taką mam wiosneo_O
Pit wystawią za ten miesiąc w którym zostało wypłacone świadczenie - w tym przypadku za 2017 rok od stycznia licząc .

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Potwierdzam, to co napisały już dziewczyny. Konsultowałam się z dziewczyną, która rozlicza mi Pit i jeżeli świadczenie wypłacone było w 2017 r, to Pit będzie do końca lutego 2018

Witam sie wieczornie i bardzo dziekuje za gratulacje i Wasz pozytywny odzew :)

Tak jak wiekszosc z Was odczuwam mocno spadek formy. Po wczorajszym lekarzu i zakupach dzis caly dzien odpoczywam. Masakra. Musze koniecznie kupic plaskie buty, bo wszystkie mam na jakims obcasie lub platformie, a chodzenie w nich jest juz zdecydowanie nie dla mnie.

Co do walki z cukrzyca tez niestety nie pomoge :( moze sa jakies fora/grupy wsparcia ukierunkowane na ten temat?

Co do zadyszki- tez mnie przesladuje, do tego klucie pod zebrami ech. Nie pociesze Was bo latwiej raczej nie bedzie. Moja przyjaciolka ma termin na 15 kwietnia i jak mi opowiada o skurczach przepowiadajacych, zgadze, niestrawnosci, zmeczeniu totalnym i innych przypadlosciach, to stwierdzam, ze moje to pikus ;)

Też mam koleżankę co ma termin na początek maja i o żadnych przykrych dolegliwościach od niej nie słyszałam, a zgaga nie każdą kobietę dopada, a jeśli chodzi o niestrawność to dużo zależy od odżywiania, można nie być w ciąży i mieć rewolucje żołądkowe często a można nie mieć w ogóle. Także bez strachu. ;)

Ewella PIT z ZUS???? To się osobno dostaje??? Bo mnie w pracy rozliczyli i nawet się nad tym nie zastanawiałam

Liluli też byłam u dentysty. Otworzyła mi kanałowego:( mam nadzieję że dobry kanał trafiła jak tak to tylko jedna wizyta i spokój:) ale od wizyty czyli od 10 boli mnie jak gryze więc przynajmniej mniej jem [emoji16]
Kurczę mam rozkmine z tym zusem bo też będę musiała złożyć korektę jak cos:/

Paninka dzięki za info już rozumiem:D

Inka bardzo dobrze[emoji16]

Misia nie wiem co to za uczucie ale skrzydła kolibra? Dobre :D:D

Przyszła mamusia no to dobrze że zrobiłas:) nie musisz się już przejmować :)

My byliśmy na tych warsztatach - fajne ale męczące już :D przedłużyły się jeszcze, ciasno i w ogole. Teraz mój mąż pojechał na delegacje do Wisły a ja siedzę sama:( w piątek wraca. Mogę balaganic 2 dni [emoji16]
P.s. już ogarniam z tym zusem

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova no ale ty chyba cały czas dostajesz pieniążki z firmy bo jest więcej niż 20 pracowników z tego chyba co pamiętam, że pisałaś ? :) wiec nie ma problemu; )

Tak na warsztatach było fajnie polecam jak ktoś nie był :) ale gorąco i juz za długo :) i fajne nagrody były ale niestety nie udało się ;)
Pumelova pamiętaj, że sama nie siedzisz tylko z małą :) zawsze możesz jej coś opowiadać ;)

Pumelova współczuję problemów z zębem. Mojego męża nie ma a mam ciasnej jak z nim. Mój 3 i pół kilowy kot zajmuje więcej miejsca w łóżku niż 140kilowy mąż. Czy ktoś umie wyjaśnić ten fenomen? A do malutkiego pudełeczka się wciśnie.
Dziś znowu skoczył cukier. Chyba za długi odstęp między posiłkami. Po obiedzie było 185 a po 20 minutowym spacerku 115. Aż za duży ten spadek mi się wydaje. Chyba sobie budzik muszę nastawiać że mam coś zjeść bo zapominam.
Uczucie takiego trzepotania w podbrzuszu nie mija, za to syncio się rozkręcił i daje czadu. W dzień byłam zabiegana i nie ruszał się za dużo.
Jak przyłożę rękę to kopie mocniej :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Misia przy takich podejrzanych wynikach ukluj sie jeszcze raz. Pamietaj zeby zawsze umyc rece przed. Kiedys po obiedzie trzymalam winogrono i zostalo mi troche soku cukier cos pod 200 mi wyskoczyl, po umyci reki od razu normalny.

Do góry