reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Ika89 wg mnie dopieri za rok z tego co ze studiow kojarze to dochod masz juz w 2017 bo dostalas kase w styczniu.Ale lepiej zawsze dopytac.

Inka haha :D to jej dowalilas:D

Boze ale zamulaty dzien niech ta wiosna przyjdzie bo zwariujeee!!

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Inka BRAWO TY ;) chciałabym zobaczyć minę tej baby
Ika to przelew miałaś robiony za miesiąc grudzień? Jeśli tak to wydaje mi się że też powinni Ci przysłać pit.

Wiecie rano obudziłam się z drapaniem w gardle:( teraz dużo owoców jadlam i cherbata z domowym sokiem malin. Jak do jutra nie przejdzie to dodatkowe mikstury wprowadze-taką mam wiosneo_O
Pit wystawią za ten miesiąc w którym zostało wypłacone świadczenie - w tym przypadku za 2017 rok od stycznia licząc .

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Potwierdzam, to co napisały już dziewczyny. Konsultowałam się z dziewczyną, która rozlicza mi Pit i jeżeli świadczenie wypłacone było w 2017 r, to Pit będzie do końca lutego 2018

Witam sie wieczornie i bardzo dziekuje za gratulacje i Wasz pozytywny odzew :)

Tak jak wiekszosc z Was odczuwam mocno spadek formy. Po wczorajszym lekarzu i zakupach dzis caly dzien odpoczywam. Masakra. Musze koniecznie kupic plaskie buty, bo wszystkie mam na jakims obcasie lub platformie, a chodzenie w nich jest juz zdecydowanie nie dla mnie.

Co do walki z cukrzyca tez niestety nie pomoge :( moze sa jakies fora/grupy wsparcia ukierunkowane na ten temat?

Co do zadyszki- tez mnie przesladuje, do tego klucie pod zebrami ech. Nie pociesze Was bo latwiej raczej nie bedzie. Moja przyjaciolka ma termin na 15 kwietnia i jak mi opowiada o skurczach przepowiadajacych, zgadze, niestrawnosci, zmeczeniu totalnym i innych przypadlosciach, to stwierdzam, ze moje to pikus ;)

Też mam koleżankę co ma termin na początek maja i o żadnych przykrych dolegliwościach od niej nie słyszałam, a zgaga nie każdą kobietę dopada, a jeśli chodzi o niestrawność to dużo zależy od odżywiania, można nie być w ciąży i mieć rewolucje żołądkowe często a można nie mieć w ogóle. Także bez strachu. ;)

Ewella PIT z ZUS???? To się osobno dostaje??? Bo mnie w pracy rozliczyli i nawet się nad tym nie zastanawiałam

Liluli też byłam u dentysty. Otworzyła mi kanałowego:( mam nadzieję że dobry kanał trafiła jak tak to tylko jedna wizyta i spokój:) ale od wizyty czyli od 10 boli mnie jak gryze więc przynajmniej mniej jem [emoji16]
Kurczę mam rozkmine z tym zusem bo też będę musiała złożyć korektę jak cos:/

Paninka dzięki za info już rozumiem:D

Inka bardzo dobrze[emoji16]

Misia nie wiem co to za uczucie ale skrzydła kolibra? Dobre :D:D

Przyszła mamusia no to dobrze że zrobiłas:) nie musisz się już przejmować :)

My byliśmy na tych warsztatach - fajne ale męczące już :D przedłużyły się jeszcze, ciasno i w ogole. Teraz mój mąż pojechał na delegacje do Wisły a ja siedzę sama:( w piątek wraca. Mogę balaganic 2 dni [emoji16]
P.s. już ogarniam z tym zusem

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova no ale ty chyba cały czas dostajesz pieniążki z firmy bo jest więcej niż 20 pracowników z tego chyba co pamiętam, że pisałaś ? :) wiec nie ma problemu; )

Tak na warsztatach było fajnie polecam jak ktoś nie był :) ale gorąco i juz za długo :) i fajne nagrody były ale niestety nie udało się ;)
Pumelova pamiętaj, że sama nie siedzisz tylko z małą :) zawsze możesz jej coś opowiadać ;)

Pumelova współczuję problemów z zębem. Mojego męża nie ma a mam ciasnej jak z nim. Mój 3 i pół kilowy kot zajmuje więcej miejsca w łóżku niż 140kilowy mąż. Czy ktoś umie wyjaśnić ten fenomen? A do malutkiego pudełeczka się wciśnie.
Dziś znowu skoczył cukier. Chyba za długi odstęp między posiłkami. Po obiedzie było 185 a po 20 minutowym spacerku 115. Aż za duży ten spadek mi się wydaje. Chyba sobie budzik muszę nastawiać że mam coś zjeść bo zapominam.
Uczucie takiego trzepotania w podbrzuszu nie mija, za to syncio się rozkręcił i daje czadu. W dzień byłam zabiegana i nie ruszał się za dużo.
Jak przyłożę rękę to kopie mocniej :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Misia przy takich podejrzanych wynikach ukluj sie jeszcze raz. Pamietaj zeby zawsze umyc rece przed. Kiedys po obiedzie trzymalam winogrono i zostalo mi troche soku cukier cos pod 200 mi wyskoczyl, po umyci reki od razu normalny.

Do góry