reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Liluli z zusu tez bo jestem od tamtego roku na l4.
Maziajka ja właśnie jeszcze nie dostałam bo mówią, że mają czas do marca oni a pracodawca ma do lutego... napisałam prawdę, że byłam w domu ale pod innym adresem bo ja l4 miałam wypisane tam gdzie byłam zameldowana a nie gdzie przebywalam mój błąd wiem... ale już jestem zameldowana u siebie i l4 tez dobre mam ;)

reklama
Mamuśki w tròjpaku super ze dziewczyny zdrowa rosną
To oreo,boże,ja mam dziś kryzys totalny,mam mega ochotę na słodkie,do tego jestem bardzo nerwowa,wszyscy i wszystko mnie w domu wkurza,jak tak będzie do końca ciąży przez ta dietę to ja dziękuję,
Kompletnie nie potrafię ogarnąć tych cukrów,już było w miarę ok,a wczoraj po kolacji 94,natomiast rano na czczo zamiast 84 to 140,po śniadaniu 180,całkiem na odwrót niż do tej pory,wzięłam sobie wasze rady do serca i po 2 śniadaniu i po obiedzie non stop ruch,dało to efekt ale ile można tak biegać,dziś rano weszłam na wagę i znowu schudłam,w sumie już 1,4 kg w tydzień
Widzę że ogólny spadek formy na forum dominuje,jeszcze trochę i wyjdzie słonko to samopoczucie też będzie lepsze,kwiecień ma być ponoć piękny.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mamuśki w tròjpaku super ze dziewczyny zdrowa rosną
To oreo,boże,ja mam dziś kryzys totalny,mam mega ochotę na słodkie,do tego jestem bardzo nerwowa,wszyscy i wszystko mnie w domu wkurza,jak tak będzie do końca ciąży przez ta dietę to ja dziękuję,
Kompletnie nie potrafię ogarnąć tych cukrów,już było w miarę ok,a wczoraj po kolacji 94,natomiast rano na czczo zamiast 84 to 140,po śniadaniu 180,całkiem na odwrót niż do tej pory,wzięłam sobie wasze rady do serca i po 2 śniadaniu i po obiedzie non stop ruch,dało to efekt ale ile można tak biegać,dziś rano weszłam na wagę i znowu schudłam,w sumie już 1,4 kg w tydzień
Widzę że ogólny spadek formy na forum dominuje,jeszcze trochę i wyjdzie słonko to samopoczucie też będzie lepsze,kwiecień ma być ponoć piękny.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Współczuje tea80[emoji20]mam nadzieje ze bedzie lepiej z Twoja dieta.
Niestety jak pogoda do niczego i nastrój tez gorszy. Oby juz ta wiosna zawitała na dobre, ja juz tez nie mogę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Z cukramk na czczo za wiele nie zrobisz...najgorzej. Jeszcze pokombinuj z kolacja, o ltorej najlepiej jesc i co. Wazne tez zeby znowu rano po nocy nie bylo cial ketonowych w moczu. Pojawiaja sie gdy zje sie za malo- za wczesnie

reklama
Do góry