reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Liluli z zusu tez bo jestem od tamtego roku na l4.
Maziajka ja właśnie jeszcze nie dostałam bo mówią, że mają czas do marca oni a pracodawca ma do lutego... napisałam prawdę, że byłam w domu ale pod innym adresem bo ja l4 miałam wypisane tam gdzie byłam zameldowana a nie gdzie przebywalam mój błąd wiem... ale już jestem zameldowana u siebie i l4 tez dobre mam ;)

reklama
Mamuśki w tròjpaku super ze dziewczyny zdrowa rosną
To oreo,boże,ja mam dziś kryzys totalny,mam mega ochotę na słodkie,do tego jestem bardzo nerwowa,wszyscy i wszystko mnie w domu wkurza,jak tak będzie do końca ciąży przez ta dietę to ja dziękuję,
Kompletnie nie potrafię ogarnąć tych cukrów,już było w miarę ok,a wczoraj po kolacji 94,natomiast rano na czczo zamiast 84 to 140,po śniadaniu 180,całkiem na odwrót niż do tej pory,wzięłam sobie wasze rady do serca i po 2 śniadaniu i po obiedzie non stop ruch,dało to efekt ale ile można tak biegać,dziś rano weszłam na wagę i znowu schudłam,w sumie już 1,4 kg w tydzień
Widzę że ogólny spadek formy na forum dominuje,jeszcze trochę i wyjdzie słonko to samopoczucie też będzie lepsze,kwiecień ma być ponoć piękny.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mamuśki w tròjpaku super ze dziewczyny zdrowa rosną
To oreo,boże,ja mam dziś kryzys totalny,mam mega ochotę na słodkie,do tego jestem bardzo nerwowa,wszyscy i wszystko mnie w domu wkurza,jak tak będzie do końca ciąży przez ta dietę to ja dziękuję,
Kompletnie nie potrafię ogarnąć tych cukrów,już było w miarę ok,a wczoraj po kolacji 94,natomiast rano na czczo zamiast 84 to 140,po śniadaniu 180,całkiem na odwrót niż do tej pory,wzięłam sobie wasze rady do serca i po 2 śniadaniu i po obiedzie non stop ruch,dało to efekt ale ile można tak biegać,dziś rano weszłam na wagę i znowu schudłam,w sumie już 1,4 kg w tydzień
Widzę że ogólny spadek formy na forum dominuje,jeszcze trochę i wyjdzie słonko to samopoczucie też będzie lepsze,kwiecień ma być ponoć piękny.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Współczuje tea80[emoji20]mam nadzieje ze bedzie lepiej z Twoja dieta.
Niestety jak pogoda do niczego i nastrój tez gorszy. Oby juz ta wiosna zawitała na dobre, ja juz tez nie mogę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Z cukramk na czczo za wiele nie zrobisz...najgorzej. Jeszcze pokombinuj z kolacja, o ltorej najlepiej jesc i co. Wazne tez zeby znowu rano po nocy nie bylo cial ketonowych w moczu. Pojawiaja sie gdy zje sie za malo- za wczesnie

reklama
Do góry