reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Integral gratuluję córeczki-chyba w głębi duszy bardzo ją chciałaś to i siusiak zniknął;)
Pumelova super ze wynik jest dobry:)
Anet może może faktycznie byłaś blada albo za malo przytylas-ale źle Ci nie mowil witaminy się przydadza-czy naturalne czy te sztuczne i chociaż dba o Ciebie. A takie badania to norma a w którym jesteś tyg bo mi nie wyświetla a mi uciekło z glowy:oops:
Tak więc nie martw się na zapas tylko dbaj o siebie:)
Nika też miałam w ostatnim bakterie (wcześniej nic) a teraz stosowalam rady dziewczyn-mocz nie ten pierwszy tylko z połowy i przed pod prysznic(wcześniej się bałam że nie zdążę wyjść z niego bo jak słyszę wodę to BARDZO mi się chce;)) i powinno być lepiej a było gorzej o_O

A my jutro jedziemy do Wrocławia zamienić samochod(spotykamy się w połowie drogi) jak będzie dobrze to z piaskowego na czarny-nie lubię tego koloru ale cóż bagażnik wygrywa no i 7osobowy w razie w;):p
Miłego wieczoru idę corce robić chleb smażone w jajku-od kiedy spróbowala to życia nie mam:D

reklama
Witam sie i ja

Pare dni sie nieodzywalam bo konczylismy pokoj malej a Weekend bylismy u szwagra na urodzinach i wrocilismy wczoraj pozno wieczorem.no ale mamy zrobiony korytarz, lazienke i pokoj malej. Teraz kuchnia i lazienka ale musze dac M pare dni odpoczac zeby nabral sily [emoji6]

Integral ale niespodzianka.to Bedzie na lipcowkach chyba przewaga dziewczynek

Tymuniek dobrze ze mala sie rozruszala.u mnie jest znowu nozkami na dole i tak Mi obkopuje pecherz ze w sobote na urodzinach nawet siedziec niemoglam bo myslalam ze Mi go podziurawi

Nika ja bakteri niemam ale za to bialko w moczu

Dla chorowitkow zycze zdrowka

U mnie wynik zelaza 11.2 wiec lekarz zalecil tardyferon
U nas dzisiaj piekne Slonko wiec wybralysmy sie z mala na rowery.pojechalysmy jeszcze na plac zabaw,Slonko zaszlo i normalnie zmarzlysmy

No i zaczelysmy z moja ksiezniczka wczoraj 25 tydzien[emoji4]
f2w3flw15r2h1ssa.png

Ostatnia edycja:
Patuszka - trzymam kciuki za jutrzejszą randkę [emoji6][emoji110][emoji110].
Ufff... Na szczęście Twój przedłużony weekend dobiegł końca. Życzę Ci dużo spokoju w tym tygodniu - dobrze by było żebyś zregenerowala siły [emoji5]

Anita - to Ty dolnoślązaczka?
Smażony chleb maczany w jajku jest miodzio [emoji3] - mój chłop w dzieciństwie tego nie jadal, ale poznał ten smak gdy zaczęliśmy się spotykać i...co jakiś czas robimy sobie (tyle, że do jajka dodaje troszkę mleka bądź śmietany, duuuuuzo ziół, i o obowiązkowo w trakcie smażenia dodajemy jeszcze ser żółty)

Karo - uważaj z rowerem. Nie jest zbyt bezpieczny.
To Wy już chyba cała chatke macie odświeżona?

Itegral wow super przemiana z dziewczyny na syna hihi:)
Morela z ciśnieniem trzeba uważać a co do dopegyt mam swoje zdanie na ten temat....
Nie poszłam na IP ponieważ u nas jest USG z przed potopu a do mojego lekarz jest kawał drogi młoda się rusza jakoś lepiej czasem mniej ...Nie będę siać paniki...

A jakie to zdanie na temat Dopegytu? Podziel się proszę.
A, że z ciśnieniem trzeba uważać to wiem bo leczę nadciśnienie tętnicze od dawna i niestety przez wzgląd na ciążę musiałam odstawić swoje leki, które idealnie mi ciśnienie zbijały.

Integral gratuluję córy. Niezły szok mieliście co?
Pumelova widzisz jakie masz super siuski. Pęknie szybciej to będzie ci lepiej. Nie ma co dusić zgreda w sobie.
Anet będzie dobrze.
Nika to musisz jakoś te wyniki podrasowac.
Czy komus jeszcze wiesza się forum na telefonie po aktualizacji. Bo już któryś raz próbuje wszystkim odpisać i mi zjada.
Tymuniek ja dziś też słabiej czuję dzidzia , jakoś tak wyzej do tego.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie z samego rana :)

Ewcia współczuję przeżyć..niewiedzialam że od tak może przestać bic serduszko..przykre..Życzę Ci wszystkiego dobrego :*

Integral a to niespodzianka..gratuluję :)

U mnie ostatnio jakoś tak hmm nijak..nie za bardzo mam humor.. No i nadal zmęczona urywam popołudniowe drzemki.. Ten totalny przypływ energi w moim wypadku chyba się nie pojawi.. ;)
Zapisuje się dziś na egzaminy..także 29 i 30 maja prawdopodobnie czekają mnie ważne egzaminy...

Miłego dnia wszystkim życzę..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Jakoś 2tyg temu miałam robiony mocz jak pojechałam na IP z bólami brzucha, wtedy wszystko było super, na szczęście jutro mam wizytę to powtórzę badanie, nigdy w życiu nie miałam bakterii...

Leżę już w łóżku, męża wyprawiłam do pracy (wyprawka spożywcza ;-)) i jak poczytałam o chlebie w jajku to aż sama zgłodniałam, co prawda jestem z mazowieckiego ;-) ale też kocham chleb w jajku z tym że na słodko polany miodem :-) ahh pycha...

A u mnie jak długo nie czułam małego, tak teraz ciągle imprezy w brzuchu :-)

Miłego dnia :-)!!!

Integral ładna historia :) czyli co teraz dowiesz się na 100% na porodówce ? bo to już połówkowe było ?
najważniejsze że zdrowe :)
Anet85 wydaje mi się że sobie trochę wkręcasz ;) myślę że gdyby było coś nie tak to posłał by cię wcześniej na badania tak jak dziewczyny piszą :) czekamy na połówkowe :)
Nika999 a masz objawy zapalenia pęcherza? bo mi ostatnio wyszły bakterie nie liczne ale nie mam żadnych objawów i nie mam nic brać

Miłego dnia :) ja już w pracy :)

reklama
Integral a to Ci jaja bez jaj :D rozkoszna niespodzianka

Ojej Alex jakby mi sie uczyc nie chcialo, mam nadzieje ze masz bardzo malo.

Nika takie imprezy to sama radosc :D

Misia ja wchodze przez strone nie korzystam z apki

Morela na mnie bardzo dobze dzialal dopegyt

Do góry