reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Lilith, miło Cię "widzieć" :-)

My już po obiadku, zabieram Mikołaja i jadę do bratowej, a mąż mieszkanko będzie sprzątał :p

reklama
Miło mi :)

Zrobiłam sobie takiego leniwego weekendu z piatkiem. Bez forum, sprzątania, roboty.. Ale na zakupach byliśmy.
Przeszło wszystko lepiej njz myślałam choć czytałam, że się lubi nawracać :p

Mam nadzieje, ze u Was wszystko dobrze :)

Lilith fajnie, ze jestes :D
Jejku dziewczyny probowałam sie dzis umowic na to echo serca płodu to termin sa strasznie odległe, umowilam sie w koncu prywatnie za 2,5 tygodnia, tylko lekarz kazał mi przyjsc juz za 2 tyg z tym wynikiem :/

Morela wiem wlasnie, ze bylas na IP i dlatego ciekawa jestem czy sie cos poprawiło. U mnie ostatnio przed wizyta było cisnienie 160/90, wiec polozna nawet nie wpisywała, a w domu mam normalne tak do 120 najczęsciej ehhh.

Hej dziewczyny!!
Ewcia zmrozila mnie ta historia... brrrrr bardzo mi przykro.

Truskawka89 z tymi stopami tez tak mam. Palce jak serdelki.

Tymuniek zgadzam sie z dziewczynami. Pojedziesz i bedziesz spokojniejsza.

Przyszla _mamusia zdrowiej!!!

Bylam dzis na usg polowkowym..... i wszystko jest ok. Tylko ze z mojego synka zrobila sie corka!!!! Na poczatku chcialam corke. Ale lekarz powiedzial ze to bedzie chlopak. Pogodzilam sie z tym, przywyklam. A tu taka niespodzianka!!!! Moj R jak pan doktor powiedzial ze coreczka to prawie spadl z krzesla, mnie zatkalo. Po wyjsciu z gabinetu mial usmiech od ucha do ucha. Obdzwonil wszystkich znajomych. A ja dalej nie moge jakos przestac sie cieszyc.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny!!
Ewcia zmrozila mnie ta historia... brrrrr bardzo mi przykro.

Truskawka89 z tymi stopami tez tak mam. Palce jak serdelki.

Tymuniek zgadzam sie z dziewczynami. Pojedziesz i bedziesz spokojniejsza.

Przyszla _mamusia zdrowiej!!!

Bylam dzis na usg polowkowym..... i wszystko jest ok. Tylko ze z mojego synka zrobila sie corka!!!! Na poczatku chcialam corke. Ale lekarz powiedzial ze to bedzie chlopak. Pogodzilam sie z tym, przywyklam. A tu taka niespodzianka!!!! Moj R jak pan doktor powiedzial ze coreczka to prawie spadl z krzesla, mnie zatkalo. Po wyjsciu z gabinetu mial usmiech od ucha do ucha. Obdzwonil wszystkich znajomych. A ja dalej nie moge jakos przestac sie cieszyc.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

To niezła niespodzianka[emoji4] czyli rzeczywiście pewnym to dopiero można być na porodowce[emoji6] super ze wszystko ok!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

ożesz w mordę :D ale fajna pomyłka Integral :)
mojemu w dalszym ciągu śni się synek hmmm...mówię tej mojej Emilce, żeby faktycznie okazała się Emilką bo już się przyzwyczaiłam...mój R zawsze mówi, że śni mu się nasze dziecko ale to synek bo ma ding donga:D

reklama
Hej, ja już po wizycie ale jakoś bez euforii :( Coś dziwnie dzisiaj było, albo ja coś wymyśam. Niby wszystko ok ciśnienie 110/70, maleństwo ( raczej dziewczynka ale nie na 100%) odwrócone dziś główka w dół, szyjka ok, ale lekarz kilka razy po tym jak się zważyłam zapytał czy mam zawroty głowy i dał mi skierowanie na morfologię i mocz i jakieś żelazo i kazał pić sok z pomidorów. No i na moje pytanie odnośnie dzidzi powiedział że dowiem się na polowkowym ale on widzi ze wszystko ok.
Kurcze sama już nie wiem, chyba sobie sama coś wkręcam. A połówkowe dopiero za tydzień w środę :(

Do góry