reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Pumelova ale Ci fajnie. Ja się nie mogę doczekać słońca. Mam okropne ramiona, jak w okresie dojrzewania prawie. Buzia spoko, ale te ramiona :/ teraz jakby trochę się przygasily a do tego zaskórniki jakies. Poszłabym na solarium.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Misia też bym poszla na solarium. Ostatni raz tak blada byłam w gimnazjum [emoji55] z natury jestem po prostu biała [emoji19] kupuje ciągle nowe podkłady ale każdy jest za ciemny..

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiulka, Pumelova, Ewella nom niestety uczyc jako tako chcieć mi się niechce..ale chodzę do szkoły na bieżąco się coś uczę no i do maja muszę wziąć się w garść jeśli chce rozpocząć kolejny poziom..Motywacją jest wizja lepszej pracy..czy też poczucia się w obcym kraju jak w domu..często bariera językowa nam to utrudnia..A jednak decydując się na życie w obcym kraju..gdzie pojawiają się dzieci i trzeba dogadać się w szkole u lekarza i załatwiać różne sprawy..a przede wszystkim zdobyć pracę by mieć jeszcze czas na dzieci..Warto język szkolić..i zdobywać dyplomy..Do mojego celu daleka droga (późno się za wszystko zabralam)ale lepiej późno niż wcale..małymi kroczkami do celu..Ooo tak to moja motywacja ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Przesyłam wam trochę słońca..U nas 14 stopni :)
1489484998-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkie dziewczyny!
Czytam was i czytam a odezwać się było ciężko [emoji6]
Po urodzeniu wcześniaczki kiedy się w końcu zdecydowalismy na drugie dziecko, do 20tygodnia trwałam w zawieszeniu.
Ze względu na wiek (39 na karku ) i wcześniejsze przezycia - no i kiepskie wyniki pappa z drzeniem serca poddałam się amniopunkcji. Dopiero tydzień temu dostałam wyniki, po których możemy odetchnąć. No i zaraz potem usg połówkowe.
Bedzie chlopczyk, genetycznie zdrowy, wynik zaś usg wykazał, że rosnie prawidłowo, przepływy na razie dobre no i waga dziecka też [emoji4][emoji3][emoji4][emoji3]
Az wierzyc się nie chce...
Teraz sprawdzam ruchy... normalnie paranoja ale staram się zacząć cieszyć i normalnie traktować tę ciążę [emoji4]
Łożysko mam na przedniej ścianie więc ruchy słabe a to juz 21 tydzień.
To by było na tyle i teraz pora się zacząć udzielać [emoji4]
Miłego dnia!

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Kylesa współczuję przeżyć, amniopunkcja i czekanie na wynik musiało być niewyobrażalnym stresem. Cieszę się bardzo, że wszystko jest w porzadku!:)

Witam wszystkie dziewczyny!
Czytam was i czytam a odezwać się było ciężko [emoji6]
Po urodzeniu wcześniaczki kiedy się w końcu zdecydowalismy na drugie dziecko, do 20tygodnia trwałam w zawieszeniu.
Ze względu na wiek (39 na karku ) i wcześniejsze przezycia - no i kiepskie wyniki pappa z drzeniem serca poddałam się amniopunkcji. Dopiero tydzień temu dostałam wyniki, po których możemy odetchnąć. No i zaraz potem usg połówkowe.
Bedzie chlopczyk, genetycznie zdrowy, wynik zaś usg wykazał, że rosnie prawidłowo, przepływy na razie dobre no i waga dziecka też [emoji4][emoji3][emoji4][emoji3]
Az wierzyc się nie chce...
Teraz sprawdzam ruchy... normalnie paranoja ale staram się zacząć cieszyć i normalnie traktować tę ciążę [emoji4]
Łożysko mam na przedniej ścianie więc ruchy słabe a to juz 21 tydzień.
To by było na tyle i teraz pora się zacząć udzielać [emoji4]
Miłego dnia!

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Kylesa, fajnie ze się odezwalas[emoji4] to dobrze ze na badaniach wszystko wyszło ok i zdrowy chłopczyk rośnie.

Ja łożysko mam na tylnej ścianie i codziennie czuje dziecko bardzo często, niestety wczoraj miałam bardzo stresujący dzień i mam wrażenie ze dziecko się nie rusza i jakos brzuch mnie boli. Po pracy pójdę na spacerek to może po spacerze trochę poszaleje.

A na kiedy masz Kylesa termin? Ja tez jestem w 21tc i termin na 27 lipca.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Misia też bym poszla na solarium. Ostatni raz tak blada byłam w gimnazjum [emoji55] z natury jestem po prostu biała [emoji19] kupuje ciągle nowe podkłady ale każdy jest za ciemny..

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się maluje najasniejszym jaki mam razem z szyja i dekoltem. Też nie pamiętam kiedy bylam taka jasna. Już chce ciepełko to się będę wystawiać troszkę.
Kylesa gratuluję zdrowego synka i życzę jak najdłuższej ciąży.
Ponarzekalam i słońce wyszło :) to chyba od Was dziewczyny przyszło.
No i oszaleje z tym cukrem, najadłam się jak prosiak i mam 101. Znalazłam chleb co nie podnosi mi cukru :) nie za dobry ale zawsze. Wczoraj było KFC i cukier też ok.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry