reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Integral no niezle :D , w takim razie gratuluję córeczki :)

Pumelova super ze wyniki dobre :)

Anet nie ma co sobie wkrecac, lekarz powiedział, że wszystko jest ok to się tego trzymaj :) za tydzień wszystko dokładnie się dowiesz a teraz wiesz, że jest dobrze :)

reklama
Anet - a miałaś ze sobą jakieś wyniki z morfo? Albo... Może blado wyglądałas, ze dr Cie dopytywal?
Z dzidzia pewnie jest cacy, gdyby było coś nie tak..od razu przeszedłby do dalszych badań, albo pokierowalby Cie gdzieś dalej [emoji5]

Integral - ale "jaja" [emoji3]. Gratuluję Córci [emoji5]

Pumelova - bardzo się cieszę, że wyniki są ok [emoji5]

Kasia i można to stosować w ciąży!?? Bo lato się zbliża a moje nogi wyglądają okropnie :-(
można, ona nie ma żadnych konserwantów. To jest produkt naturalny. Zresztą zamierzam też ją stosować jak dzidziuś przyjdzie na świat np na odparzoną pupkę itp. W ciąży jest też świetna na ppopuchnięte stopy. Z tej firmy zaaawsze mam jeszcze dezodorant bez aluminium i mydełko w płynie. Używam już 8 lat i dla mnie rewelacja:) Ta galaretka jest uniwersalna t.j do wszelkich zakażeń skórnych a nawet stosowałam ją kiedyś na ból gardła czy ucha.

Anet może słabo wyglądałaś, to samo pomyślałam co Aga km :)

ewella dzięki :D a co z tą Twoją kiecką, nie chwalisz się, odesłałaś? :p

aga km dzięki :*

Pumelova ja się narazie zastanawiam gdzie ona w ogóle jest haha :D muszę posprawdzac meile bo nie wiem z którego zamawialam i sprawdzić co i jak ;)

Integral gratulacje córci :-)
A ja odebrałam dziś moje wyniki i mam trochę poniżej morfologie plus za dużo bakterii w moczu

Ewella haha polecam kuriera na przyszłość:pp

Nika a dobrze przygotowałas próbkę? Umylas się itd?

Coś mi się humor zepsuł, zła ciągle jestem. I z tej złości aż chce mi się płakać. Tylko czekać aż pekne [emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ewuniu, bardzo Ci współczuję... Teraz trzymamy kciuki za Maleństwo w Twoim brzuszku, oby było wszystko dobrze:-)
Anet, na zapalenie mieszków włosowych spróbuj balsam z mocznikiem, powyżej 15% ma działanie lekko złuszczające, powinien nieco ukoić skórę. Szczotkowania ciała na sucho próbowałaś? Też daje dobre efekty i przy okazji ujędrnia skórę.

Maraton zakończony, właśnie wracam do domu. Dziś wieczorem odpoczywam i jutro od 12 zabieram się dalej do pracy.
Rano przed wyjazdem na szkolenie zdążyłam podejść do lumpka niedaleko mnie i kupiłam kilka rzeczy dla Małej, później się pochwalę:)
Teraz zabieram się za czytanie zaległych postów.
Miłego wieczoru Kobietki;-) ;)

Zapomniałam, jutro po pracy mam randkę z moją Córeczką:-) Rano na morfolgię i ogólne moczu, może wreszcie się coś poprawiło, zobaczymy co doktorek powie.

Ostatnia edycja:
reklama
Itegral wow super przemiana z dziewczyny na syna hihi:)
Morela z ciśnieniem trzeba uważać a co do dopegyt mam swoje zdanie na ten temat....
Nie poszłam na IP ponieważ u nas jest USG z przed potopu a do mojego lekarz jest kawał drogi młoda się rusza jakoś lepiej czasem mniej ...Nie będę siać paniki...

Do góry