reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Kurcze ale mam dziś kiepski nastrój...Próbowałam go poprawić Princepolo no bo przecież czekolada która poprawia i mnie nastrój..w efekcie zjadłam ich kilka ( te male) i ciągle było mi mało..później zaliczyłem drzemke..a teraz..hmm teraz mam okropne wyrzuty no bo od czasu tygodnia w Pl waga poszła sporo do przodu..jak tak dalej pójdzie to znów sporo skoczy..Zamiast polepszyć sobie nastrój chyba go sobie pogorszyłam..

Co do łóżeczka ja też mam upatrzone białe i będę kupować ochraniacz..bo jednak przydaje się jak dzieci zaczynają się kręcić..Zastanawiam się jedynie jaki materac wybrać..bo te kokos pianka - wizja zalegniecia sie robakow jakos do mnie nieprzemawia..

Dopiero co pisałam że póki co u mnie czkawki brak i jak na życzenie dziś mała miewa czkawki a brzuszek drga.. :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Alex te robaczki to podobno tylko w tej wersji kokos plus gryka, i to właśnie ta gryka za tych intruzów odpowiada. O kokosie nie słyszałam żeby był problematyczny, a chyba są takie wersje materaców kokosowo lateksowych.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Alex te robaczki to podobno tylko w tej wersji kokos plus gryka, i to właśnie ta gryka za tych intruzów odpowiada. O kokosie nie słyszałam żeby był problematyczny, a chyba są takie wersje materaców kokosowo lateksowych.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje Monti no tak chodziło mi o kokos gryka..ja chyba jeszcze śpię..Zastanawiam się właśnie nad kokos lateks..póki co najpierw łóżeczko muszę zakupić..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

sylver80 to wszystko wyjaśnia :) a próbowałaś obowodnicą ? wyjechać Skawińskim i wjechać koło balic, a później koło Futury zjechać juz w stronę Opolskiej. Ma być jeszcze gorzej bo mają zamknąc od 13 marca ul Zielony Mostek...
tęczowa89 fajnie że cieszysz się ciążą :) a ty wiesz kto ci w brzuchu siedzi ?
Jeżdżę różnie, zawsze rano włączam gps-a, żeby mi pokazał najszybszą trasę. Wczoraj utknęłam po zjeździe z obwodnicy :(

reklama
Do góry