reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny widzę że piszecie o łóżeczkach itp.my chcemy kupić białe łóżeczko co do ochraniacza to taki do połowy bez baldachim.Dziś była u mnie siora i mówiła że dostała kołyske dla swojego maluszka ale ma już łóżeczko i by mi dała a ja bym sobie ją pomalowała na biało bo jest jakaś w ciemnym kolorze a potem kupie zwykłe szczebelkowe:)
Narazie nie myślę bo martwię się wogule czy te moje dzieciątko urośnie echhh trauma chyba pozostanie na długo:(

Abed, Aga dzięki za miłe powitanie:*
Czuję się dobrze, nawet bardzo. Zresztą nawet jak mam gorsze dni to znoszę to i staram sie nie narzekać, bo dla mnie każdy dzien i tydzień jest cudownym dniem, bo w końcu zbliża nas do do upragnionego bobasa. 3 lata walki, łez, płaczu, badań, porażek dały mi siłę by znieść wszystko ;)
Uaktywniłam się trochę i więcej spaceruję :D, głównie w celach poglądowo-zakupowych, ale jednak :D. Dodam, że jak dotąd kupiłam w poniedziałek body, bluzkę, spodnie i skarpetki, ot tyle zakupów, a drypcę każdego dnia :D

Pobyt w Polsce...hmm no ujdzie. Duszę się, bo teściowa osacza mnie z każdej strony, Wiem, że ona chce dobrze, ale ja jestem typem "samosi" i nie lubie zbytniej ingerencji w moją przestrzeń :/ dlatego przeplatam mój pobyt u teściów z wizytami u brata (uciekam na 2 tygodnie i wracam :d) Mąż musi sobie jakoś radzić, ale wiem, że nie jest mu łatwo. Ja tęsknię on też, ale jeszcze byle do czerwca

Sylver i Teczowa witajcie odzywajcie sie czasem co u Was bo czlowiek sie zastanawia co tam w trawie piszczy i czy wszystko u Was ok.

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

sylver80 to wszystko wyjaśnia :) a próbowałaś obowodnicą ? wyjechać Skawińskim i wjechać koło balic, a później koło Futury zjechać juz w stronę Opolskiej. Ma być jeszcze gorzej bo mają zamknąc od 13 marca ul Zielony Mostek...
tęczowa89 fajnie że cieszysz się ciążą :) a ty wiesz kto ci w brzuchu siedzi ?

Ostatnia edycja:
reklama
Szkoła na Bronowicach, my póki co na Ruczaju. Gdy wychodzę punk 7, jedziemy pół godz, ale wtedy Młodą jest dużo za wcześnie w szkole, poza tym i tam mamy obie problem ze wstawaniem ;)
To faktycznie sylver macie do przejechania cale miasto, w godzinach szczytu nieprzyjemnie, ale dacie rade jak to tylko 2 mies. Moze jakis audiobook?:)

Teczowa fajnie ze sie odzywasz i ze u Ciebie wszystko ok:)

Do góry