reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny widzę że piszecie o łóżeczkach itp.my chcemy kupić białe łóżeczko co do ochraniacza to taki do połowy bez baldachim.Dziś była u mnie siora i mówiła że dostała kołyske dla swojego maluszka ale ma już łóżeczko i by mi dała a ja bym sobie ją pomalowała na biało bo jest jakaś w ciemnym kolorze a potem kupie zwykłe szczebelkowe:)
Narazie nie myślę bo martwię się wogule czy te moje dzieciątko urośnie echhh trauma chyba pozostanie na długo:(

Abed, Aga dzięki za miłe powitanie:*
Czuję się dobrze, nawet bardzo. Zresztą nawet jak mam gorsze dni to znoszę to i staram sie nie narzekać, bo dla mnie każdy dzien i tydzień jest cudownym dniem, bo w końcu zbliża nas do do upragnionego bobasa. 3 lata walki, łez, płaczu, badań, porażek dały mi siłę by znieść wszystko ;)
Uaktywniłam się trochę i więcej spaceruję :D, głównie w celach poglądowo-zakupowych, ale jednak :D. Dodam, że jak dotąd kupiłam w poniedziałek body, bluzkę, spodnie i skarpetki, ot tyle zakupów, a drypcę każdego dnia :D

Pobyt w Polsce...hmm no ujdzie. Duszę się, bo teściowa osacza mnie z każdej strony, Wiem, że ona chce dobrze, ale ja jestem typem "samosi" i nie lubie zbytniej ingerencji w moją przestrzeń :/ dlatego przeplatam mój pobyt u teściów z wizytami u brata (uciekam na 2 tygodnie i wracam :d) Mąż musi sobie jakoś radzić, ale wiem, że nie jest mu łatwo. Ja tęsknię on też, ale jeszcze byle do czerwca

Sylver i Teczowa witajcie odzywajcie sie czasem co u Was bo czlowiek sie zastanawia co tam w trawie piszczy i czy wszystko u Was ok.

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

sylver80 to wszystko wyjaśnia :) a próbowałaś obowodnicą ? wyjechać Skawińskim i wjechać koło balic, a później koło Futury zjechać juz w stronę Opolskiej. Ma być jeszcze gorzej bo mają zamknąc od 13 marca ul Zielony Mostek...
tęczowa89 fajnie że cieszysz się ciążą :) a ty wiesz kto ci w brzuchu siedzi ?

Ostatnia edycja:
reklama
Szkoła na Bronowicach, my póki co na Ruczaju. Gdy wychodzę punk 7, jedziemy pół godz, ale wtedy Młodą jest dużo za wcześnie w szkole, poza tym i tam mamy obie problem ze wstawaniem ;)
To faktycznie sylver macie do przejechania cale miasto, w godzinach szczytu nieprzyjemnie, ale dacie rade jak to tylko 2 mies. Moze jakis audiobook?:)

Teczowa fajnie ze sie odzywasz i ze u Ciebie wszystko ok:)

Do góry