reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Cześć Brzuchate Lasencje [emoji3]

Kurde... Za 15 minut będę miała panów z gazowni na przeglądzie, a dzisiaj dla odmiany tak bardzo spać mi się chce (pogoda).

Lilith - jak tam rozwój bostonki?

Pola - zdrówka [emoji8]

Abed - super [emoji3], niedługo i my będziemy się tak meldowac wszystkim wokół [emoji3]

reklama
Witam się w ten pochmurny poranek. Całe szczęście nie pada więc spacerek trzeba będzie zaliczyć. Ja Przyjaciółki zaczęłam oglądać na początku zwolnienia. Koleżanka mi poleciła i zaczęłam od początku. Więc na razie nie oglądam nowego sezonu żeby nie wiedzieć co się wydarzy :-)
Muszę ogarnąć dziś sprzątanie, bo jedziemy jutro na warsztaty Bezpieczny Maluch i nie będzie czasu.
Próbowaliśmy wczoraj wymyśleć imię dla malutkiej, oj ciężki temat. Nie możemy dojść do porozumienia, a chciałabym żeby przestała być bezimienna. Czekam aż mi się przyśni a na razie co noc mam erotyczne sny :O
Pola zdrówka! Ja często zmagalam się z zapaleniem krtani. Nawilzaj sobie tabletkami i mnóstwo pij :-*

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się po chwili nie obecności ...

Od jakiegoś tygodnia mam spadek formy, nic mi się nie chce, nic mnie nie cieszy ...nie wiem co jest ...czy to przesilenie wiosnę czy cos innego :( czuje się jakaś poddenerwowana i wogle do d...
Przeraszam, że tak smęce Wam od rana ....
Jedyna rzecz jak jest w tym miła, to fakt że w pracy mam sporo zajec i mniej czasu na myślenie.

Życzę Wam wszystkim miłego piątku :) Zdrówka dla tych co zmagają się z chorobą i chyba ładniej pogody ..( to zawsze poprawia nastrój)

Dzień dobry
widzę, że humory różne :/
ja od rana jestem zadowolona, zobaczymy co dalej przyniesie dzień .
Umówiłam się z doradcą chustowym i pod koniec marca idę na spotkanie, nauczę się podstawowego wiązania, a jak mały się urodzi to zobaczymy czy mu się to spodoba. Chustę odkupiłam od koleżanki , także jestem happy, bo pół ceny rynkowej ;)

Aga km mi się dziś super śpi to jak na złość dzieci sąsiadów nie poszły do szkoły a mają pokój nad naszą sypialnią.. wrr [emoji14] mam wrażenie że to nie słonie nie dzieci

Ika imię ciężki temat, my się powoli oswajamy z tym co wybraliśmy :D to nasz jedyny typ wspólny :D

Pola zdrówka!

Nika czemu co jest???

Jenny zrób coś dla siebie dla poprawy humoru, idź na zakupy dla siebie, spotkaj się z przyjaciółką:):*

Tęczowa super, też bym chciała takiego doradcę:D

Mi się już drugi dzień tak fajnie śpi od 7 rano że żal wstawać. Tylko szkoda że dzieci sąsiadów tak tupia.

Dziś zacznie się nasz weekend bez kanalizacji, kupiłam sobie wiaderko nowe żeby mieć gdzie sikać :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova współczuję sikania do wiaderka :D. Pamiętam jak parę lat temu w bloku pękła rura w zimie i żeby w toalecie spłukać to i owo używaliśmy śniegu :D, zbieraliśmy w miskę i czekaliśmy aż się roztopi
co do doradcy to jeśli masz ochotę to poszukaj w swoim rejonie, na pewno ktoś sie znajdzie. Jeśli mieszkasz w większym mieście to nawet grupowe warsztaty są organizowane

A ja mam dziś najgorszy dzień od niepamiętnych czasów... :'( :'( :'(

Czemu Nika999? Co się stało? Pomysł ze juz weekend zaraz się zacznie[emoji6] ale rozumiem, każda a nas ma czasem trudny dzień. Mam nadzieje ze się poprawi humorek[emoji295][emoji259][emoji257]

A tak w ogóle to witam wszystkie dziewczyny[emoji4] ja juz marzę o godzinie 16tej. Ten tydzień cały pracowałam po 10 godzin dziennie! Juz nigdy więcej, dziś normalnie 8 godzin i niech się pali i wali, mnie to nie obchodzi.

Miłego dnia Mamuski[emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nika - co się stało ? :-(

Pumelova - o zesz... współczuję sloniowatych sąsiadów, i...korzystania z wiaderka. Przesrana sprawa.

Madzia - jeju - jak Ty Kobieto 10 h w pracy wytrzymujesz? Współczuję, i na równi z Tobą cieszę się z weekendu - odpoczynek zdecydowanie Ci się należy [emoji5]

Ja już wybudzona jestem. Ziemniaki stygna - za 2 h zaczynam lepic pierogi ;-)

Do góry