Alex_87
Fanka BB :)
Kurcze ale mam dziś kiepski nastrój...Próbowałam go poprawić Princepolo no bo przecież czekolada która poprawia i mnie nastrój..w efekcie zjadłam ich kilka ( te male) i ciągle było mi mało..później zaliczyłem drzemke..a teraz..hmm teraz mam okropne wyrzuty no bo od czasu tygodnia w Pl waga poszła sporo do przodu..jak tak dalej pójdzie to znów sporo skoczy..Zamiast polepszyć sobie nastrój chyba go sobie pogorszyłam..
Co do łóżeczka ja też mam upatrzone białe i będę kupować ochraniacz..bo jednak przydaje się jak dzieci zaczynają się kręcić..Zastanawiam się jedynie jaki materac wybrać..bo te kokos pianka - wizja zalegniecia sie robakow jakos do mnie nieprzemawia..
Dopiero co pisałam że póki co u mnie czkawki brak i jak na życzenie dziś mała miewa czkawki a brzuszek drga..
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Co do łóżeczka ja też mam upatrzone białe i będę kupować ochraniacz..bo jednak przydaje się jak dzieci zaczynają się kręcić..Zastanawiam się jedynie jaki materac wybrać..bo te kokos pianka - wizja zalegniecia sie robakow jakos do mnie nieprzemawia..
Dopiero co pisałam że póki co u mnie czkawki brak i jak na życzenie dziś mała miewa czkawki a brzuszek drga..
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom