reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Kurcze ale mam dziś kiepski nastrój...Próbowałam go poprawić Princepolo no bo przecież czekolada która poprawia i mnie nastrój..w efekcie zjadłam ich kilka ( te male) i ciągle było mi mało..później zaliczyłem drzemke..a teraz..hmm teraz mam okropne wyrzuty no bo od czasu tygodnia w Pl waga poszła sporo do przodu..jak tak dalej pójdzie to znów sporo skoczy..Zamiast polepszyć sobie nastrój chyba go sobie pogorszyłam..

Co do łóżeczka ja też mam upatrzone białe i będę kupować ochraniacz..bo jednak przydaje się jak dzieci zaczynają się kręcić..Zastanawiam się jedynie jaki materac wybrać..bo te kokos pianka - wizja zalegniecia sie robakow jakos do mnie nieprzemawia..

Dopiero co pisałam że póki co u mnie czkawki brak i jak na życzenie dziś mała miewa czkawki a brzuszek drga.. :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Alex te robaczki to podobno tylko w tej wersji kokos plus gryka, i to właśnie ta gryka za tych intruzów odpowiada. O kokosie nie słyszałam żeby był problematyczny, a chyba są takie wersje materaców kokosowo lateksowych.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Alex te robaczki to podobno tylko w tej wersji kokos plus gryka, i to właśnie ta gryka za tych intruzów odpowiada. O kokosie nie słyszałam żeby był problematyczny, a chyba są takie wersje materaców kokosowo lateksowych.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje Monti no tak chodziło mi o kokos gryka..ja chyba jeszcze śpię..Zastanawiam się właśnie nad kokos lateks..póki co najpierw łóżeczko muszę zakupić..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

sylver80 to wszystko wyjaśnia :) a próbowałaś obowodnicą ? wyjechać Skawińskim i wjechać koło balic, a później koło Futury zjechać juz w stronę Opolskiej. Ma być jeszcze gorzej bo mają zamknąc od 13 marca ul Zielony Mostek...
tęczowa89 fajnie że cieszysz się ciążą :) a ty wiesz kto ci w brzuchu siedzi ?
Jeżdżę różnie, zawsze rano włączam gps-a, żeby mi pokazał najszybszą trasę. Wczoraj utknęłam po zjeździe z obwodnicy :(

reklama
Do góry