reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Ika- wymiatasz ze szczoteczką, przeczytałam mojemu mężowi też się usmial.
Właśnie zjadłam obiad i mam po godzinie 117 i planuje iść na basen może coś jeszcze przegryze, no oszaleć idzie z tym cukrem no.
To tylko jeszcze dodam że po wizycie u endokrynologa wyszło że wszystko ok, żadne hashimoto czy coś. Lekarz to skomentował tekstem -to teraz wiemy że to przez ciążę :) kontrola w maju, mam brać dalej euthyrox i po porodzie pewnie przejdzie.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ika- wymiatasz ze szczoteczką, przeczytałam mojemu mężowi też się usmial.
Właśnie zjadłam obiad i mam po godzinie 117 i planuje iść na basen może coś jeszcze przegryze, no oszaleć idzie z tym cukrem no.
To tylko jeszcze dodam że po wizycie u endokrynologa wyszło że wszystko ok, żadne hashimoto czy coś. Lekarz to skomentował tekstem -to teraz wiemy że to przez ciążę :) kontrola w maju, mam brać dalej euthyrox i po porodzie pewnie przejdzie.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
He a mowia ze ciaza to nie choroba[emoji13]

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Misia zgadzam się przydałoby sie takie coś w drugą stronę z tym wozkiem:D zatkało nam się bo mamy naszą kanalizację podłączona do szamba a z szamba mamy zrobiony odplyw.

Generalnie jutro o 14 wywioza nam całe szambo i nie mogę używać wody do soboty :o

Kasiulka dzięki za info już patrzę co tam ma Ikea do zaoferowania

Po nutelli Ika to każdy by kopał[emoji16]

Ja na początek chciałabym takie małe lozeczko/dostawke na 90cm, Filip 3w1 się nazywało jakieś co widziałam na necie chyba któraś z Was wrzucila. Można założyć płozy i kółka, na tym mi zależy najbardziej bo mam duży dom to bym sobie mogła jeździć z tym lozeczkiem i wszędzie postawić:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Siema Brzuszki :D
daawno mnie nie było...noo ale powiem szczerze, że im więcej na tutaj tym mniej zaczęłam ogarniać ;) (oczywiście super, że jest nas tak wiele)
widziałam Wasze piękne brzuszki i zazdroszczę tym co mają takie maniunie, bo moja kula wypycha się na prowadzenie :D i powoli nie da się jej ukryć
Ja zrobiłam ankietę wśród młodych mam na temat tego co muszę przygotować na przyjście synka i dostaję zawrotu głowy, bo nie wiadomo co wybrać. Tyle teraz tego jest, że szaaał...rozglądałam się za potencjalnym wózkiem i tu też nie lada wyzwanie :D, ale jak już wybiorę to będę w siódmym niebie. Teść płaci :D

Misia biedna masz z tym cukrem!! Tyle dobrze ze ciaza nie trwa wiecznie.

Dzieki laski za wszystki uwagi na temat ankiety przekaze dalej:-)

Co do ochraniaczy my kupujemy lozeczko turystyczne wiec nam zbedne.

010igov35ye70zfx.png

Ale miałam zalatane ostatnie dni,2 dni pod rząd z synem w ośrodku rehabilitacji,decyzja ze zostaje i nadal będziemy jeździć plus raz w miesiącu do neurologopedy na kontrolę.parę dni jeszcze jeżdżenia z różnymi sprawami plus czekają mnie badania i najgorsze,glukoza na czczo,
Lilith współczuję choroby dzieciaczkow

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

dzięki dziewczyny za opinię. Jeszcze sama nie wiem czy będę mieć od samego początku normalne łóżeczko czy kołyskę albo kosz. To zależy jakie mieszkanko znajdziemy. W obecnym nie byłoby szans na łóżeczko, zresztą na nic dodatkowego w naszej sypialni nie ma szans heh Wynajmujemy i jest tu kilka rzeczy właściciela, które nam zabierają miejsce t.j pianino , wiklinowa sofka, którą musieliśmy umieścic w sypialni no a mieszkanko małe. Mam nadzieję, że znajdziemy coś fajnego w fajnej cenie:) Chociaż tutaj nie jest to łatwo, zwykle mieszkania są niezadbane i zagrzybione. To w którym, teraz jesteśmy jest naprawdę przytulne ale w zimie bardzo zimne no i na dwie osoby jednak małe. Szkoda nam się z nim żegnać no ale musimy.

reklama
Matko.. Zaliczyłam spanko południowe.

Chybra - głowa do góry! Czas się gdzieś wyrwać we dwoje, bądź Ty sama zalicz jakieś babskie wyjście [emoji6]. I oczywiście, podpisuje się pod receptą Pumelovy - czekolada jest dobra na wszystko.

Misia - nooo...brawo [emoji122]. O hashimoto już tyle nie naslyszalam, że odetchnelam z ulgą, ze choć Tobie tego nie potwierdzili.

Tea - rehabilitacja dobra sprawa. jakby nie było jesteście pod stałą kontrolą, więc będzie dobrze [emoji5]

Kasia - ja miałam ochraniacze w łóżeczku przy Jadze, i teraz też kupuje [emoji5]

Sylver - dacie radę... Jak to kwestia 2 miesięcy, to chwila moment i zapomnicie o niedogodnościach [emoji6]. A jak tam samopoczucie?

Tęczowa - no nareszcie [emoji3]. Jak tam pobyt w Pl (i przede wszystkim jak wyszły badania u Nas) ?
Mąż dzielnie się trzyma bez Ciebie?

Do góry