reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Maniek gratuluje! Życzę Ci dużo zdrowia w takim razie bo Ci się ewidentnie przyda;)

Tea tobie również gratki po wizycie:)

Moja w 20+2 miała 350 a czytałam chyba że teraz przybiera 170g tygodniowo? Więc też by się zgadzało

Ja właśnie zrobiłam gulasz z kurczaka z pieczarkami i kasza! Nie mogę się doczekać jak to jutro zjem :) miłej nocki!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Liluli, Maniek, Tea, Abed gratuluję, super, że wizyty udane i poznania płci te które nie znały :)
Moja w 21+2 miała 420g :)

Pumelova zapraszam mój mąż naprawia komputery,laptopy z niczego zrobi coś :D
A i jak będziesz jechała zabierz ten gulasz ze sobą hihi :D ja dzisiaj miałam ogorkowa ale jakoś nie chciało mi się jej jeść jutro szybko zrobię naleśniki i wizyta u ginekologa :)

Maziajka może też zmiana pogody w weekend mieliśmy fajnie a wczoraj na wieczór juz się pozmieniało ja też dzisiaj jakas śpiąca byłam i czułam się jakbym z 20km zrobiła a w domu byłam cały dzień. .. jak chrzciny się udały ?

Misia, Kasiulka, bałam się że coś za mocno szarpne czy wezmę za ciężka kule i coś dzidzi się stanie.. ale grałam w miarę asekuracyjnie i wszystko było ok :)

Abed, Maniek, gratuluję chłopaków! Ja też czekam na synka :D

Jeśli chodzi o wagę, to mój w 20+5 ważył ok. 400g

Bulkaasia ściskam mocno kciuki za jutro

Liluli, Abed, maniek,tea gratuluję. ..ale fajnie, że dziś tyle dobrych wieści.

Abed u mnie też drugi synek i obecny, prawie 8 - latek tez jest przeszczesliwy [emoji38] w ogóle mówi mi cały czas, że myślał że w swoim dzieciństwie juz nie będzie miał nikogo, a tu taka niespodzianka. . . . nie może się doczekać

Ika ja to cały czas mam niskie ciśnienie, taka moja uroda, wczoraj miałam 86/58 i to taki standard. Trzymam kciuki za wizytę [emoji4]

Idę spać [emoji5]

Moja Kluska 21 t. 4dz. ważyła około 490 gram. Lekarz powiedział, że mieści się w normie, jest tylko dłuższa o tydzień. Myślę więc, że wagi naszych bobasoów są normalne. Zresztą wszystkie bardzo podobne do siebie [emoji4]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję udanych wizyt i chłopaków ! :):)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Morela piękne!!

Madziazt właśnie niezła ta specjalistka.. Jeszcze niedługo i bedziesz w pl.

Kasia mam podobne zdanie. Może czasem się irytuje, że nie ma tak często scanu ale wystarcza mi.. Póki co miałam 6 i wystarczy, teraz 3 kolejne w tym jedno prywatne. Badań nie lubię i nie widzę sensu ciągle tam gmerac jak nie ma potrzeby.. Czuje się bardziej komfortowo.

Pumelova jak musisz to zajadaj :) zauważyłam za to, że zaczynam odczuwać głód gdy w domu jestem juz kolo 14 wiec jednak potrzeba jedzenia się zaczyna zmieniać.

Liluli piękna waga :) który Ty masz tydzień??

Abed gratuluję synka!!

Ika kciuki za jutro :)

Maniek pewnie, że pamiętamy. Zdrówka dużą i gratuluję synka!! Odzywaj się częściej :)

Kasiulka późno doczytałam.. U mnie dzieci wymyslily a ja zjadłam leczo z wczoraj za to na jutro zaśnie mam smaka :(

Teaau który tydzień u Ciebie? U nas w 20 było prawie 400g
Doczytałam.. To waga na pewno dobra na taki okres, nic za dużo :)

Ciekawe ile będzie teraz ale chyba z 700g

Pumelova smacznego, brzmi pysznie!

Maziajka, może jutrzejszy dzień będzie lepszy?

reklama
Lilith 22tc [emoji5]
W pierwszym momencie jak lekarz podal wage tez myslalam ze duzo,ale mowil ze waga super to sie nie martwie. Wazne ze malutki zdrowy [emoji4]
I widze ze wszystkie wagi podobne.

Moj ma nocki w tym tygodniu a ja tak nie lubie zostawac sama i nie spie juz od godziny [emoji21]

Aha ja tez mam zawsze niskie cisnienie a wczoraj na wizycie 107/65. Niby nadal niskie ale jak na mnie to juz wysokie [emoji6]

Do góry