reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Liluli cieszę się że wszystko dobrze:) pół kilo!

Abed gratuluje chłopaka!

Ja mogę Wam oddać trochę mojej energii:) nic mi nie zepsuje humoru:D chociaż może mój głupi komputer którego aż się nie chce używać:D chciałam pooglądać nianię elektroniczną ale wiesza się dziadyga :(

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc Dziewczyny. Nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie- z miesiac sie nie odzywalam, ale stale podczytywalam. Trudne mialam te kilka tygodni. Najpierw przeziebienie, teraz meczy mnie zapalenie pecherza i niestety skonczylo sie na antybiotyku.

Ale dzis jest szczesliwy dzien- bylam u gina i dowiedzialam sie, ze bede miala synka :) za dwa tygodnie polowkowe i mam nadzieje, ze wszystko sie potwierdzi :)

Pozdrawiam Was!

Ostatnia edycja:
Aga tak to podobne uczucie jak z tym samochodem, a nawet znacznie powazniejsza sprawa. Z mieszkaniem tez mialam taka historie, ale po dwoch dniach zadzwonili ze jedank kupiec, ktory nas wyprzedzil zrezygnowal ;).

Madzia fakt beznadziejne usg...

Tea od 38 tc To prawie zawsze jest dobrze, chyba rzadko zdarza sie zeby po 36 tc nyly duze problemy

Lilth udziec z indyka zapieklam, a tak na prawde w sumie podgotowalam ale w piekarniku (tak mama mi kazala :p) a pozniej w sosie smietanowym.

Linoone a czego sie boisz na kreglach?

Bulkaasia powodzenia!!

Misia moze sprobuj z pieczywem chrupkim jeszcze, ja nie moglam jesc w ogole zwykłego

Liuli, Abed, Maniek fajowo

Gratuluję wszystkim poznania płci!!! Ja jeszcze nie chce poznać, po cichu liczę na synka ale w sumie mi obojętnie mogę mieć 3 cory siora ma dwóch synkow więc o ciuszki nie muszę się martwić ja też nie wydawalam
Moja córeczka już spi cud jakiś ale słyszę że kaszel zarazila się ode mnie

Morela zdolniacha z Ciebie.
Pumelova witam w ciąży, ja właśnie w sobote pozbyłam się wszystkich rzeczy z pracy. Dwie szafki papierków i dwa pudła. Tyle że ja już do niej nie wracam.
Linoone a czemu nie będziesz grać?
Bulkaasia to ja nadal trzymam kciuki.
Kasiulka dzięki za radę muszę odstawić ten nabiał rano i zobaczę. Po jedzeniu po spacerze miałam 115 a sporo zjadłam. Teraz pozarlam kolację i sprawdze jak będzie.
Coś mnie kuje w klatce w okolicach serca przy wydechu. Od kilku godzin, a ciśnienie mam ok.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Misia te bóle to mogą być nerwobole,też tak miałam często w 1 trymestrze,nie wiadomo z jakiej przyczyny,potem minęły
Ja już po polowkowym,wszystko w normie,nawet spojenie w miarę ok narazie,na przepukline i żylaki jakieś tabletki mi przepisał i tylko przy jednym pomiarze dwa razy się zastanowil bo powinna ważyć ok.300,Max 350 gram na tym etapie ciąży,a waży 500!,lekarz stwierdził że brzuszek ma ok,tylko długie nogi,więc jest cienka i długa.Teraz sprawdzałam,w miesiąc przybrała 300 gram.Właśnie patrzę liluli pisała że jest po wizycie i dzidzia waży 550,a który to tydzień?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Maniek - no proszę [emoji3][emoji3][emoji3]. Gratulacje!
Ostatnio same babeczki się potwierdzaly, a dzisiaj mamy 2 forumowych chłopaków [emoji4]

Aga- dzieki :) pamietam, ze faktycznie wczesniej dziewczynki byly w przewadze. Moze teraz czas na szturm chlopakow :)

Mam tylko nadzieje, ze lekarz dobrze sie dopatrzyl co tam u mojego dzidziola miedzy nozkami jest :) jutro chyba rusze na zakupy ;)

reklama
Hej

Tea wydaje mi sie ze to taka akurat waga moja w 19t 2 d wazyla 330 wiec 2 tygodnie pozniej na pewno juz do 500 dobila jak nie wiecej.

Maniek, Abed gratuluje synkow:-)

Bulkasia ciesze sie ze dalas znac! Pisz czesciej bo sie martwimy o Was!

Chybra, Aga super fotki :-) ale zazdroszcze ja.nigdy nie bylam..ale na festwal Ryska.Riedla chodzilam.

Ja mam jakies zmeczenie materialu..:-/ slaba jestem, spiaca ...nie wiem moze to wina anemii czy cos..mam nadzieje ze niebawem bedzie lepiej..

010igov35ye70zfx.png

Do góry