reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Na pewno? Nie spotkałam się z tym, donoszone to donoszone, a jak ma mniej niż 2.5 kg to tam są te niskie wagi urodzeniowe itd. Wikipedia to umówmy się słaby wyznacznik ale ona też nie mówi o mieszaniu tygodni z wagą

Załączniki

• Screenshot_20170307-074806.png
    Screenshot_20170307-074806.png
    45,5 KB · Wyświetleń: 90
reklama
Hejka,

Inka to miło, lubię świeże kwiaty w domu

Pumelova odnośnie wagi to mnie to zawsze irytuje stawanie na wadze u gina buuu i zawsze z kilo więcej [emoji53] czytałam gdzieś, że w ciągu miesiąca jak się przybiera 2,5 - 3 kg to już za dużo

Pola to leniuchuj ile się da i powodzenia na wizycie, ja też dziś mam u tej "wrednej" ginki z przychodni, a w sobotę u tej "boskiej" szpitalnej [emoji6]

Alex mi wystarczy weekend u mamy i kilo do przodu [emoji5]

Inka super:D mój mi składał życzenia ale potem się dowiedział że dziś jest 7, nie 8:p

Aha mnie też to denerwuje bo on mnie waży kurczę o 18 noo to już jestem pojedzona:D

Spałam i śniło mi się że krwawilam.. I pakowalam się do szpitala przez to. Masakra. A teraz obejrzałam filmik z psem i płakałam jak bóbr musiałam przewinąć haha nasrane we łbie już mam :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka witam sie porannie dzisiaj juz troche lepiej.Wczoraj czulam wyrazne skurcze Braxtona Hicksa chyba z 3 takie na prawdw ze nie szlo tego pominac no ale to juz 24tc wiec nie ma sie co dziwic.
Co do wagi u mnie nie ma tak zle bo 3kg na plus.Apetytu nie mam jem zdecydowanie mniej niz przed ciaza mysle ze to sie chyba nie zmieni oby:p

Ewella dzieki po chrzinach super ale wykonczona bylam bo trwaly 2 dni, bo w nd dojadalismy resztki.
Kurde a ten Twoj chlop to by mi sie przydal bo moj notebok juz 2 lata lezy i kwiczy:D cos mu dolega.

Ja na obiad dzis tez mam ogorkowa a na drugie robie placki ziemniaczane bo mam takiego smaka ostatnio na nie:p

010igov35ye70zfx.png

Inka - to się mężowy postarał [emoji3]. Super niespodzianka - bardzo lubię róże [emoji4]

Aha - powodzenia na dzisiejszej wizycie [emoji5][emoji110][emoji110].
Jestem ciekawa co Ci powie ginka odnośnie tego bolącego spojenia (też mnie coraz bardziej napierdziela, właśnie leżę próbując zapomnieć o wspinaczce na 5 piętro, którą zaliczyłam pół godziny temu.. (* grzebia coś przy windzie)).

Linoone - to u mnie nie ma opcji podania wagi, wszystko zawsze było sprawdzane przy obecności ginki.. A że wizyty mam poznopopoludniowe, to zawsze mam te minimum 2 kg do przodu względem wagi z rana [emoji19].

Hej :)

Aga_k_m no ja może schabowego jutro zrobię dawno nie było :) a zupę dzisiaj mąż zje a ja naleśniki ;)

Kurcze ja wstałam o 4 tak jak mój do pracy i byłam taka głodna, że musiałam kanapkę zjeść :p
Pola u mnie tak samo w domu mniej ważę :D dzisiaj się okaże u lekarza, za Ciebie tez kciuki :)
Aha powodzenia na wizycie :)
Inka super prezent z rana :)

Maziajka spoko zapraszam z laptopem :)

Ja zaraz prysznic, peeling i przed wizytą wybieram się do sh :D

Miłego dnia

Hej babolki
Duze te wasze dzieciaczki, moja w 18 tc wazyła 190 gram, najblizsze usg mam w sobote i boje sie strasznie, ze za mało urosła :(
Ja w 3 tygodnie przybrałam 2 kg znów, ale wczoraj opędzlowałam 2 paczki chipsów ;p wiec trudno sie dziwic hehe

reklama
Truskawka - przestań się stresować pierw czasu [emoji6]. Zobaczysz, że wszystko będzie dobrze.

Ewella - powodzenia na dzisiejszej wizycie [emoji5]

Do góry