reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Na pewno? Nie spotkałam się z tym, donoszone to donoszone, a jak ma mniej niż 2.5 kg to tam są te niskie wagi urodzeniowe itd. Wikipedia to umówmy się słaby wyznacznik ale ona też nie mówi o mieszaniu tygodni z wagą

Załączniki

• Screenshot_20170307-074806.png
    Screenshot_20170307-074806.png
    45,5 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Hejka,

Inka to miło, lubię świeże kwiaty w domu

Pumelova odnośnie wagi to mnie to zawsze irytuje stawanie na wadze u gina buuu i zawsze z kilo więcej [emoji53] czytałam gdzieś, że w ciągu miesiąca jak się przybiera 2,5 - 3 kg to już za dużo

Pola to leniuchuj ile się da i powodzenia na wizycie, ja też dziś mam u tej "wrednej" ginki z przychodni, a w sobotę u tej "boskiej" szpitalnej [emoji6]

Alex mi wystarczy weekend u mamy i kilo do przodu [emoji5]

Inka super:D mój mi składał życzenia ale potem się dowiedział że dziś jest 7, nie 8:p

Aha mnie też to denerwuje bo on mnie waży kurczę o 18 noo to już jestem pojedzona:D

Spałam i śniło mi się że krwawilam.. I pakowalam się do szpitala przez to. Masakra. A teraz obejrzałam filmik z psem i płakałam jak bóbr musiałam przewinąć haha nasrane we łbie już mam :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka witam sie porannie dzisiaj juz troche lepiej.Wczoraj czulam wyrazne skurcze Braxtona Hicksa chyba z 3 takie na prawdw ze nie szlo tego pominac no ale to juz 24tc wiec nie ma sie co dziwic.
Co do wagi u mnie nie ma tak zle bo 3kg na plus.Apetytu nie mam jem zdecydowanie mniej niz przed ciaza mysle ze to sie chyba nie zmieni oby:p

Ewella dzieki po chrzinach super ale wykonczona bylam bo trwaly 2 dni, bo w nd dojadalismy resztki.
Kurde a ten Twoj chlop to by mi sie przydal bo moj notebok juz 2 lata lezy i kwiczy:D cos mu dolega.

Ja na obiad dzis tez mam ogorkowa a na drugie robie placki ziemniaczane bo mam takiego smaka ostatnio na nie:p

010igov35ye70zfx.png

Inka - to się mężowy postarał [emoji3]. Super niespodzianka - bardzo lubię róże [emoji4]

Aha - powodzenia na dzisiejszej wizycie [emoji5][emoji110][emoji110].
Jestem ciekawa co Ci powie ginka odnośnie tego bolącego spojenia (też mnie coraz bardziej napierdziela, właśnie leżę próbując zapomnieć o wspinaczce na 5 piętro, którą zaliczyłam pół godziny temu.. (* grzebia coś przy windzie)).

Linoone - to u mnie nie ma opcji podania wagi, wszystko zawsze było sprawdzane przy obecności ginki.. A że wizyty mam poznopopoludniowe, to zawsze mam te minimum 2 kg do przodu względem wagi z rana [emoji19].

Hej :)

Aga_k_m no ja może schabowego jutro zrobię dawno nie było :) a zupę dzisiaj mąż zje a ja naleśniki ;)

Kurcze ja wstałam o 4 tak jak mój do pracy i byłam taka głodna, że musiałam kanapkę zjeść :p
Pola u mnie tak samo w domu mniej ważę :D dzisiaj się okaże u lekarza, za Ciebie tez kciuki :)
Aha powodzenia na wizycie :)
Inka super prezent z rana :)

Maziajka spoko zapraszam z laptopem :)

Ja zaraz prysznic, peeling i przed wizytą wybieram się do sh :D

Miłego dnia

Hej babolki
Duze te wasze dzieciaczki, moja w 18 tc wazyła 190 gram, najblizsze usg mam w sobote i boje sie strasznie, ze za mało urosła :(
Ja w 3 tygodnie przybrałam 2 kg znów, ale wczoraj opędzlowałam 2 paczki chipsów ;p wiec trudno sie dziwic hehe

reklama
Truskawka - przestań się stresować pierw czasu [emoji6]. Zobaczysz, że wszystko będzie dobrze.

Ewella - powodzenia na dzisiejszej wizycie [emoji5]

Do góry