reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Maniek gratuluje! Życzę Ci dużo zdrowia w takim razie bo Ci się ewidentnie przyda;)

Tea tobie również gratki po wizycie:)

Moja w 20+2 miała 350 a czytałam chyba że teraz przybiera 170g tygodniowo? Więc też by się zgadzało

Ja właśnie zrobiłam gulasz z kurczaka z pieczarkami i kasza! Nie mogę się doczekać jak to jutro zjem :) miłej nocki!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Liluli, Maniek, Tea, Abed gratuluję, super, że wizyty udane i poznania płci te które nie znały :)
Moja w 21+2 miała 420g :)

Pumelova zapraszam mój mąż naprawia komputery,laptopy z niczego zrobi coś :D
A i jak będziesz jechała zabierz ten gulasz ze sobą hihi :D ja dzisiaj miałam ogorkowa ale jakoś nie chciało mi się jej jeść jutro szybko zrobię naleśniki i wizyta u ginekologa :)

Maziajka może też zmiana pogody w weekend mieliśmy fajnie a wczoraj na wieczór juz się pozmieniało ja też dzisiaj jakas śpiąca byłam i czułam się jakbym z 20km zrobiła a w domu byłam cały dzień. .. jak chrzciny się udały ?

Misia, Kasiulka, bałam się że coś za mocno szarpne czy wezmę za ciężka kule i coś dzidzi się stanie.. ale grałam w miarę asekuracyjnie i wszystko było ok :)

Abed, Maniek, gratuluję chłopaków! Ja też czekam na synka :D

Jeśli chodzi o wagę, to mój w 20+5 ważył ok. 400g

Bulkaasia ściskam mocno kciuki za jutro

Liluli, Abed, maniek,tea gratuluję. ..ale fajnie, że dziś tyle dobrych wieści.

Abed u mnie też drugi synek i obecny, prawie 8 - latek tez jest przeszczesliwy [emoji38] w ogóle mówi mi cały czas, że myślał że w swoim dzieciństwie juz nie będzie miał nikogo, a tu taka niespodzianka. . . . nie może się doczekać

Ika ja to cały czas mam niskie ciśnienie, taka moja uroda, wczoraj miałam 86/58 i to taki standard. Trzymam kciuki za wizytę [emoji4]

Idę spać [emoji5]

Moja Kluska 21 t. 4dz. ważyła około 490 gram. Lekarz powiedział, że mieści się w normie, jest tylko dłuższa o tydzień. Myślę więc, że wagi naszych bobasoów są normalne. Zresztą wszystkie bardzo podobne do siebie [emoji4]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję udanych wizyt i chłopaków ! :):)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Morela piękne!!

Madziazt właśnie niezła ta specjalistka.. Jeszcze niedługo i bedziesz w pl.

Kasia mam podobne zdanie. Może czasem się irytuje, że nie ma tak często scanu ale wystarcza mi.. Póki co miałam 6 i wystarczy, teraz 3 kolejne w tym jedno prywatne. Badań nie lubię i nie widzę sensu ciągle tam gmerac jak nie ma potrzeby.. Czuje się bardziej komfortowo.

Pumelova jak musisz to zajadaj :) zauważyłam za to, że zaczynam odczuwać głód gdy w domu jestem juz kolo 14 wiec jednak potrzeba jedzenia się zaczyna zmieniać.

Liluli piękna waga :) który Ty masz tydzień??

Abed gratuluję synka!!

Ika kciuki za jutro :)

Maniek pewnie, że pamiętamy. Zdrówka dużą i gratuluję synka!! Odzywaj się częściej :)

Kasiulka późno doczytałam.. U mnie dzieci wymyslily a ja zjadłam leczo z wczoraj za to na jutro zaśnie mam smaka :(

Teaau który tydzień u Ciebie? U nas w 20 było prawie 400g
Doczytałam.. To waga na pewno dobra na taki okres, nic za dużo :)

Ciekawe ile będzie teraz ale chyba z 700g

Pumelova smacznego, brzmi pysznie!

Maziajka, może jutrzejszy dzień będzie lepszy?

reklama
Lilith 22tc [emoji5]
W pierwszym momencie jak lekarz podal wage tez myslalam ze duzo,ale mowil ze waga super to sie nie martwie. Wazne ze malutki zdrowy [emoji4]
I widze ze wszystkie wagi podobne.

Moj ma nocki w tym tygodniu a ja tak nie lubie zostawac sama i nie spie juz od godziny [emoji21]

Aha ja tez mam zawsze niskie cisnienie a wczoraj na wizycie 107/65. Niby nadal niskie ale jak na mnie to juz wysokie [emoji6]

Do góry