reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Liluli cieszę się że wszystko dobrze:) pół kilo!

Abed gratuluje chłopaka!

Ja mogę Wam oddać trochę mojej energii:) nic mi nie zepsuje humoru:D chociaż może mój głupi komputer którego aż się nie chce używać:D chciałam pooglądać nianię elektroniczną ale wiesza się dziadyga :(

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc Dziewczyny. Nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie- z miesiac sie nie odzywalam, ale stale podczytywalam. Trudne mialam te kilka tygodni. Najpierw przeziebienie, teraz meczy mnie zapalenie pecherza i niestety skonczylo sie na antybiotyku.

Ale dzis jest szczesliwy dzien- bylam u gina i dowiedzialam sie, ze bede miala synka :) za dwa tygodnie polowkowe i mam nadzieje, ze wszystko sie potwierdzi :)

Pozdrawiam Was!

Ostatnia edycja:
Aga tak to podobne uczucie jak z tym samochodem, a nawet znacznie powazniejsza sprawa. Z mieszkaniem tez mialam taka historie, ale po dwoch dniach zadzwonili ze jedank kupiec, ktory nas wyprzedzil zrezygnowal ;).

Madzia fakt beznadziejne usg...

Tea od 38 tc To prawie zawsze jest dobrze, chyba rzadko zdarza sie zeby po 36 tc nyly duze problemy

Lilth udziec z indyka zapieklam, a tak na prawde w sumie podgotowalam ale w piekarniku (tak mama mi kazala :p) a pozniej w sosie smietanowym.

Linoone a czego sie boisz na kreglach?

Bulkaasia powodzenia!!

Misia moze sprobuj z pieczywem chrupkim jeszcze, ja nie moglam jesc w ogole zwykłego

Liuli, Abed, Maniek fajowo

Gratuluję wszystkim poznania płci!!! Ja jeszcze nie chce poznać, po cichu liczę na synka ale w sumie mi obojętnie mogę mieć 3 cory siora ma dwóch synkow więc o ciuszki nie muszę się martwić ja też nie wydawalam
Moja córeczka już spi cud jakiś ale słyszę że kaszel zarazila się ode mnie

Morela zdolniacha z Ciebie.
Pumelova witam w ciąży, ja właśnie w sobote pozbyłam się wszystkich rzeczy z pracy. Dwie szafki papierków i dwa pudła. Tyle że ja już do niej nie wracam.
Linoone a czemu nie będziesz grać?
Bulkaasia to ja nadal trzymam kciuki.
Kasiulka dzięki za radę muszę odstawić ten nabiał rano i zobaczę. Po jedzeniu po spacerze miałam 115 a sporo zjadłam. Teraz pozarlam kolację i sprawdze jak będzie.
Coś mnie kuje w klatce w okolicach serca przy wydechu. Od kilku godzin, a ciśnienie mam ok.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Misia te bóle to mogą być nerwobole,też tak miałam często w 1 trymestrze,nie wiadomo z jakiej przyczyny,potem minęły
Ja już po polowkowym,wszystko w normie,nawet spojenie w miarę ok narazie,na przepukline i żylaki jakieś tabletki mi przepisał i tylko przy jednym pomiarze dwa razy się zastanowil bo powinna ważyć ok.300,Max 350 gram na tym etapie ciąży,a waży 500!,lekarz stwierdził że brzuszek ma ok,tylko długie nogi,więc jest cienka i długa.Teraz sprawdzałam,w miesiąc przybrała 300 gram.Właśnie patrzę liluli pisała że jest po wizycie i dzidzia waży 550,a który to tydzień?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Maniek - no proszę [emoji3][emoji3][emoji3]. Gratulacje!
Ostatnio same babeczki się potwierdzaly, a dzisiaj mamy 2 forumowych chłopaków [emoji4]

Aga- dzieki :) pamietam, ze faktycznie wczesniej dziewczynki byly w przewadze. Moze teraz czas na szturm chlopakow :)

Mam tylko nadzieje, ze lekarz dobrze sie dopatrzyl co tam u mojego dzidziola miedzy nozkami jest :) jutro chyba rusze na zakupy ;)

reklama
Hej

Tea wydaje mi sie ze to taka akurat waga moja w 19t 2 d wazyla 330 wiec 2 tygodnie pozniej na pewno juz do 500 dobila jak nie wiecej.

Maniek, Abed gratuluje synkow:-)

Bulkasia ciesze sie ze dalas znac! Pisz czesciej bo sie martwimy o Was!

Chybra, Aga super fotki :-) ale zazdroszcze ja.nigdy nie bylam..ale na festwal Ryska.Riedla chodzilam.

Ja mam jakies zmeczenie materialu..:-/ slaba jestem, spiaca ...nie wiem moze to wina anemii czy cos..mam nadzieje ze niebawem bedzie lepiej..

010igov35ye70zfx.png

Do góry