Aga pod spodem były lody o smaku czekoladowego brownie a nie ciacho. Choć to wydaje się dobry pomysł na przyszłość
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niee ja wstaje codziennie o 6 razem z mężem i robię mu kanapki [emoji173] a potem idę spać dalej, właśnie próbuję usnac laury nie chce mąż, narazie jest Agatka ale ciągle szukamy inspiracji on chce jeszcze emilke ale to mi się nie podoba [emoji14] trochę się przejmuję dzisiejszym dniem bo pierwszy raz jadę do pracy zawieźć l4, nie byłam w pracy od 21 listopada.. [emoji33] [emoji1] [emoji6]Pumelova - widziałam Cie juz po 6:00 na przepisach [emoji1]. Ze tez ten Lion tak Ci spać nie daje [emoji6][emoji1][emoji1][emoji1]
A mąż dalej nie chce Laury zaakceptować? Lub Agatki?