reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Kasia 831 nasza corka nazywa sie Emily. Nielubie jesli imienia dzieci sa zdrabniane czy skracane czy cos innego,dlatego nigdy Do niej od poczatku mowilsmy normalnie Emily. Naprawde pare osob tylko mowi Do niej emi.uwazam ze jak rodzice zwracaja sie Do dziecka od poczatku tak tez i rodzina,znajomi beda siek zwracac dlatego szukamy teraz tez imienia ktorego nieda sie skrocic czy cos.narazie mamy Jana, Klara i podoba nam sie Sophie (polska Zosia )ale u nas masa teraz Zosiek

Lilith mnie tez sie Mila podoba.

Misia jakie pysznosci

Ewella trzymam kciuki by sytuacja szybko sie wyjasnila

Liluli gratuluje synka

Dla wszystkich chorowitek zdrowka

U nas dzisiaj rozpoczety 23 tydzien. Ale to teraz leci

f2w3flw15r2h1ssa.png

Aga ona się normalnie Milena nazywa, tak samo Milla - widzieliście mnie we wszystkich kolorach - z tym mi się kojarzy, nazywa się Milica.
Czytałam, czy to czasem nie jest zdrobnienie i zależy.. Zagranicznie to imię w pl to zdrobnienie a też za nimi nie przepadam..
Czytam tez imiona i nic mi się nie podoba.. A jak jakieś się znajdzie to od razu mąż patrzy krzywo i wtedy widzę.. Znowu podobieństwo do córeczki imienia..
Nie sądziłam, że będzie aż taki problem ale ciesze się, że zostałam uswiadomiona..

Karoo to dobrze, że Ci zlatuje! Oby tak do końca :)

Hej,
Ja za to usnęłam dopiero przed 1:00 (wczoraj w trakcie dnia dużo spalam), i nie śpię już prawie od godziny.

Po 7:00 chce z Młodą labo zaliczyć, na 8:00 odtransportowac ja do szkoły, a sama chyba na 4 h pojadę do pracy zakończyć miesiąc [emoji6]

Miłego dzionka!

Misia - ahhh lody... To zmienia postać rzeczy [emoji3]. Wolę lody od ciasta (tego kubkowego bałabym się ze względu na zgage - obecnie bardzo szybko reaguje na wszelkie proszki, sody, konserwanty użyte w ekspresowych produktach)

Ostatnia edycja:
Pumelova - widziałam Cie juz po 6:00 na przepisach [emoji1]. Ze tez ten Lion tak Ci spać nie daje [emoji6][emoji1][emoji1][emoji1]
A mąż dalej nie chce Laury zaakceptować? Lub Agatki?

misia, deser wygląda przepysznie! lody to mój nr jeden jeśli chodzi o wszelakie słodkości :) a jeszcze ta bita śmietana..

LILITH, mi Mila też się podoba. Też lubię Milę Kunis ;)

Ja za to jak najbardziej mogę spać, tyle, że muszę do pracy :p a pospałabym jeszcze chociaż ze 3 godzinki.. Dziś poniedziałek, więc najcięższy dzień dla mnie, cały w biegu. Muszę to jakoś przeżyć, a taaaak mi się nie chce nigdzie wychodzić.. Do tego skończyły się ferie, więc pewnie znów będą korki, także muszę znowu wcześniej wychodzić.
Wczoraj praktycznie przesiedzieliśmy cały dzień w domu nie robiąc nic konkretnego. Potem mąż uznał, że ma chęć na sushi, więc całe popołudnie zawijaliśmy, aż mnie plecy zaczęły pobolewać od schylania.. Ale było warto, sushi wyszło obłędne! A wieczorem serialik. Nawet sobie wczoraj zaszalałam i wypiłam Radlerka 0,0%, mąż kupił mi całą zgrzewkę :D

reklama
Pumelova - widziałam Cie juz po 6:00 na przepisach [emoji1]. Ze tez ten Lion tak Ci spać nie daje [emoji6][emoji1][emoji1][emoji1]
A mąż dalej nie chce Laury zaakceptować? Lub Agatki?
Niee ja wstaje codziennie o 6 razem z mężem i robię mu kanapki [emoji173] a potem idę spać dalej, właśnie próbuję usnac:D laury nie chce mąż, narazie jest Agatka ale ciągle szukamy inspiracji:D on chce jeszcze emilke ale to mi się nie podoba [emoji14] trochę się przejmuję dzisiejszym dniem bo pierwszy raz jadę do pracy zawieźć l4, nie byłam w pracy od 21 listopada.. [emoji33] [emoji1] [emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry