reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Kasia ja nie mam nic przeciwko używanym ciuszkom, niezależnie od tego czy dostaje je od zaprzyjaźnionych mam czy kupuje w sh. Ogólnie uważam, że wszystko co można wygotować w pralce może być używane.
Są rzeczy, które dla mnie muszą być nowe jak np fotelik do auta, bo nigdy nie znamy jego prawdziwej historii, a wpływa to na bezpieczeństwo więc dla mnie używka odpada.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej babolki
Miałam strasznie intensywny weekend i dopiero teraz siadłam zeby was doczytać :)

Sylver współczuje straty tel, mnie kiedyś młody wziął tel i rzucił o bruk :( cały ekranik sie roztrzaskał :/

Kasia831 ja kupuje nowe ciuszki dla dziecka, teraz okazało sie ze większość po synku mam w super stanie i nie muszę za dużo kupować. Jedyne używane to mogłyby być po znsjomych ale nie mam
Nikogo takiego akurat, poza tym po prostu cieszy mnie kupowanie nowego ciuszka w sklepie.

Tymuniek nie kupiłam nic jak do tej pory, az sama sie sobie dziwie, wczoraj przejrzałam po synku i mam dużo neutralnych ciuszków, kupie kilka nowych różowych na wyjścia z dzieckiem. Tak to wszystko mam oprócz wanienki i kołyski, a to jest zakup w jeden dzień :)

LILITH zdrówka, oby szybko przeszło, mnie też męczy niby lepiej ale jakoś osłabina jestem... dobrze że cały tydzień w domu przede mną :)
sylver80 zdrówka :) z gorączką nie ma żartów
Liluli gratuluje :) syn :) nie liczny na tym forum ;)

Liluli piękny synek i waga tez.

Aaggaa uwielbiam gołąbki, tez się narobić musiałaś :)

Misia mmm mięsny mocno a nie byle co. Gdyby nie ból to wzielaby mnie ochota duuzo większą.

Ewcia przez to, że to tylko ząb a mi się nie chce do dentysty emergency to nie da. Jutro jadę do swojego po antybiotyk.

Kasia, ja dziś rozważam imię Mila. Ale czytane Maila. Naczytalam się, że w pl to niby zdrobnienie od Emili bądź Mileny. No ale nas pl imiona nie kręcą..

Koleżanka mądrze mnie uświadomiła.. Czemu mimo wybranego imienia szukam innego.. Po prostu zmiana formy imienia po córeczce nic nie zmieni.. Będą ciągle w myślach uciekać do niej.. Nieświadomie chyba chce je rozdzielić, by traktować jako dwie istotki. Leile juz mam.. Teraz urodzi się zupełnie inna lobuzica..

Ika no to działo się, działo. Odpoczywaj!

Kasiulka i tak hest zdecydowanie lepiej.
Jak wiesz sama ostatnie pierdoly dokupuje w maju. Trochę się musze ogarnąć bo trochę zostało,.

Aga zabrałam się też za płukanie zatok, bardzo pomaga bo od choroby dodatkowo jestem zatkana..
Tez liczę, że jutro wszystko pójdzie jak Należy

Kasia, tu są takie baby carbooty. Nie jak te zwykłe. Tam są mamusie z super jakościowo ubrankami. Warto iść, zresztą wszystko za grosze firmowe dostaniesz. Kup Detol i jazda. Na ebayu bundlesy możesz też kuouc, ja nie lubię bo musze mieć każda rzecz idealnie jak chce ale warto!!

Abed jeszcze tak Cię trzyma?? Chciałabym by przeziebie chociaż zelzalo.. Bo pllaczenie mnie męczy..

Na zakupowym wrzucilam kocyk. Mam już przescieradelko i zaraz będzie motylek.
A takie poszewki z ikeiowskiego materiału mąż uszyl:

DSC_0572.JPG

Załączniki

• DSC_0572.JPG
    DSC_0572.JPG
    883,6 KB · Wyświetleń: 395
Lilith dołączam się do Twojego cierpienia zębowego. Ja mam znowu ból z tytułu wychodzącej 8 [emoji20] tak mnie dopada co jakiś czas bo wychodzą mi jakby chciały i nie mogły....

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Biedne moje chorowitki, zdrowiejcie szybciutko.
Monti wow 8 , współczuję.
Lilith no zdolnego masz tego męża nie ma co.
Aim fajna ściąga, dzięki.
Ja mam zachciankę na lody z bitą śmietaną. Będzie czekoladowe brownie z mandarynkami w puszce i bitą śmietaną. Trudno będę gruba i cukier mi skoczy i tak zjem. Chlodze już bitą śmietanę, jedyna szansa że ich nie pochłone to taka że zasnę zanim się schlodzi.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith przeziębienie zelżało, tylko zatkany nos został, nawet nie katar ale nie mogę oddychać... i ogólene zmęczenie, dziś dodatkowo ból głowy, ale może to dlatego że pojechaliśmy do teściów i mąż jakieś aplikacje im instalował, przedłużało się to a ja chciałam do domu jechać, skończyło się że ja wróciłam a mąż jeszcze walczy :)

Abed ja jak mnie zatkało to używałam xylometozoline niby nie powinno się ale miałam wybór albo to albo niespanie, bo nie mogłam zasnąć taka zatkana.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Abed - a próbowałas pokropic poduszkę olejkiem Oil olbas? Nam (Jagodzie od mała kropilam - tylko uważałam z ilością i odległościa od buzi, a mi i mojemu M to wokół poduszki po parę kropel spuszczalam) zawsze przynosi ulgę w nocnym oddychaniu.

Lilith - Wy już niedługo to chyba z szerszą produkcją ruszycie :-). Całkiem idealnie Wam (Mężowemu) to wychodzi :-D

Do góry