reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Lilith, wiem, ale to chyba nie jest tak, że ogolnie gorączka. Czesto gorączką nazywamy 37,5 stopnia. A taka temp tez jest niebezpieczna w ciazy? Bo moze mam błędne informacje, ale slyszlaam, ze wysoka czyli ponad 38. A tak to jak w normalnym zyciu. Wiec daj proszę znac jak to jest

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeśli nie jesteś pewna możesz samym lactovaginalem spróbować się podleczyc do poniedziałku. Kuouje pH takj balance ale on ma w składzie to samo i często jak coś czuje to od razu dodatkowo ładuje a nie tylko zapobiegawczo.
To iryrujaca przypadłość i ciężko wytrwać kilka dni.

Aaa i nasiadowka z kory dębu jest bardzo dobra lub z tantum rosa. Nawet okłady zewnętrzne pomagają na popuchniecia, zaczerwienienia czy swędzenia.

Wlasnie zakupilam juz wczoraj kore debu ;-) a jeszcze kiedys polozna mowila o kefirku, zeby zrobic oklady... Takze poprobuje i zobaczymy co bedzie, poki co po masci zelzalo ( nie meczy az tak - ufff)

Katanka, współczuję. Ja tylko raz miałam przejścia z grzybkiem, załapałam to świństwo prawdopodobnie na basenie. To było dość dawno i na szczęście nie wrócił. Ale pamiętam to jako jedno z gorszych doświadczeń.. dostawałam szału i chodziłam po ścianach ;)

@Kasia_831 super że wszystko ok! Gratuluję córeczki:)

Ja właśnie skończyłam ćwiczyć. Udało mi się zrobić 45 minut fitnessu dla ciężarówek :D nie powiem, mięśnie nóżek lekko drżą.. A dzidzia chyba usneła podczas tych moich wygibasów ;)

Dzień dobry!
Dziękuję wszystkim za słowa otuchy i za wsparcie. Jesteście cudowne i bardzo doceniam ,że tak się mną przejmujecie.
Dziewczyny, dostaliśmy namiary na jednego z najlepszych lekarzy od bliźniąt, który się specjalizuje w powikłaniach i operacjach. Przyjeżdżają do niego z całej Europy. Mamy wizytę w środę o 12. Cena 700 funtów ale to się nie liczy.
Chcemy mieć druga opinie.
Mam nadzieję, że zdarzy się CUD !!!
Bułkaasiu - wspaniały specjalista + wszystkie nasze mocno zacisniete kciuki + optymistyczne fluidy wysyłane w kierunku Twoich Dziewczynek muszą dać pozytywny wynik! Jestem z Wami myślami. Za środę [emoji110][emoji110]!!!

Przyszła Mamusiu - Dolny Śląsk? a skąd dokładnie?[emoji6]

Wendy - udanego weselicha [emoji3]. Nie opij się za dużo oranzada, co by Ci się nie bekalo za głośno [emoji6][emoji1]

Pumelova - baw się dobrze na panieńskim [emoji3]. Pochwal się później co i jak [emoji6]. Panieński to dla mnie bardzo odległe czasy..

Lilith - e tam.. Od środy czeka, to i jeszcze z 2 dni może poczekać - zdrówko ważniejsze [emoji5]. No i właśnie.. Dobrze, że pałeczkę córze przekazałas, pora żeby coś więcej pomagała [emoji6] - sama nie jesteś..

Kurde... Jak tak ma wyglądać moje L4... To ja wracam do pracy [emoji1]. Jak wyszłam o 7:30 z domu, to wróciłam do domu po 18:00...

reklama
Do góry