reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Dzień dobry!
Dziękuję wszystkim za słowa otuchy i za wsparcie. Jesteście cudowne i bardzo doceniam ,że tak się mną przejmujecie.
Dziewczyny, dostaliśmy namiary na jednego z najlepszych lekarzy od bliźniąt, który się specjalizuje w powikłaniach i operacjach. Przyjeżdżają do niego z całej Europy. Mamy wizytę w środę o 12. Cena 700 funtów ale to się nie liczy.
Chcemy mieć druga opinie.
Mam nadzieję, że zdarzy się CUD !!!

reklama
Bry. Jak zwykle od 6 nie śpimy, syn ma drzemkę, a mi się wydawało, że wieczorem czułam boba w brzuchu i rano tak jakby miał czkawkę:-) :)
Ja dopiero połówkę mam 7.03, a wizytę u ginki1.03 i już mam wrażenie jakbym rok nie była na wizycie.
My mieszkamy też tak jakby w lesie przy torach w takim drewniaku 4rodzinnym szeregowym. I od rana czuję stres przez ten wiatr, zwłaszcza, że w lato takie były wichury, że przy domu nam drzewa łamało i niedaleko dachy zrywało:no2:
Męż zaraz z pracy wróci i robimy całkowicie domowe hamburgery i fryty na obiad :-) :)
Wczorajsze dwa pączki i wielka paka chipsów przyprawiają mnie o mega moralniaka, muszę się ogarnąć:-p Na wadze widzę3 lub 4 kg na plusie, zależy gdzie wagę postawię, jedno jest pewne. Muszę opanować zachcianki.

bulkaasia to dobry pomysł z inną opinią, trzymam kciuki

ja się wyspałam i od razu lepiej :) kaszel i katar dalej mi towarzyszą ale jest lepiej :) wieje u nas strasznie, i padać zaczyna, ale powietrze czyste przynajmniej ;)

Dzień dobry!
Dziękuję wszystkim za słowa otuchy i za wsparcie. Jesteście cudowne i bardzo doceniam ,że tak się mną przejmujecie.
Dziewczyny, dostaliśmy namiary na jednego z najlepszych lekarzy od bliźniąt, który się specjalizuje w powikłaniach i operacjach. Przyjeżdżają do niego z całej Europy. Mamy wizytę w środę o 12. Cena 700 funtów ale to się nie liczy.
Chcemy mieć druga opinie.
Mam nadzieję, że zdarzy się CUD !!!

Super, ze się wam udało kogos takiego znalezc i to tak szybko, moze akurat taki doktor cos lepszego wymysli :) Trzymam za Was bardzo mocno kciuki

Pumelova udanej imprezy :D

Bulkaasia trzymam mocno kciuki, każda opinia jest ważna a jak tak dobry lekarz to na pewno warto :)

Bulkaasia życzę by wizyta była udana :)

Ewella90 dziękuję!

Jak sobie radzicie z bólem kręgosłupa? Godzinę stoję w kuchni i już mnie boli. I tak codziennie. A brzuch dopiero będzie wielki:o

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Bulkaasia dobrze ze termin nie.byl odlegly bo do specjalistow czasem trzeba czekac i czekac trzymam &&&
pumelova bawcie sie dobrze

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Bulkaasia swietnie ze udalo Wam sie dostac (tak szybko) do polecanego lekarza. Zawsze warto skonsultowac z drugim lekarzem, tez na pewno tak bym zrobila (ja w ogole mam male zaufanie do lekarzy). Trzymam za Was kciuki, przesylam duzo pozytywnej energii!

reklama
Jak sobie radzicie z bólem kręgosłupa? Godzinę stoję w kuchni i już mnie boli. I tak codziennie. A brzuch dopiero będzie wielki:o
Klęczenie podparte, i powolutku unosisz na raz prawą rękę do przodu i prostujesz podnosisz lewą nogę, żeby zrobić z plecami jedną linię. I parę sekund potrzymać. Potem powoli zmiana. I tak regularnie, mi to sporo w okresie studiów pomogło. Kiepska jestem w tłumaczeniu ćwiczeń, ogarniasz o co mi chodzi ten opis?

Do góry