reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Lilith, wiem, ale to chyba nie jest tak, że ogolnie gorączka. Czesto gorączką nazywamy 37,5 stopnia. A taka temp tez jest niebezpieczna w ciazy? Bo moze mam błędne informacje, ale slyszlaam, ze wysoka czyli ponad 38. A tak to jak w normalnym zyciu. Wiec daj proszę znac jak to jest

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeśli nie jesteś pewna możesz samym lactovaginalem spróbować się podleczyc do poniedziałku. Kuouje pH takj balance ale on ma w składzie to samo i często jak coś czuje to od razu dodatkowo ładuje a nie tylko zapobiegawczo.
To iryrujaca przypadłość i ciężko wytrwać kilka dni.

Aaa i nasiadowka z kory dębu jest bardzo dobra lub z tantum rosa. Nawet okłady zewnętrzne pomagają na popuchniecia, zaczerwienienia czy swędzenia.

Wlasnie zakupilam juz wczoraj kore debu ;-) a jeszcze kiedys polozna mowila o kefirku, zeby zrobic oklady... Takze poprobuje i zobaczymy co bedzie, poki co po masci zelzalo ( nie meczy az tak - ufff)

Katanka, współczuję. Ja tylko raz miałam przejścia z grzybkiem, załapałam to świństwo prawdopodobnie na basenie. To było dość dawno i na szczęście nie wrócił. Ale pamiętam to jako jedno z gorszych doświadczeń.. dostawałam szału i chodziłam po ścianach ;)

@Kasia_831 super że wszystko ok! Gratuluję córeczki:)

Ja właśnie skończyłam ćwiczyć. Udało mi się zrobić 45 minut fitnessu dla ciężarówek :D nie powiem, mięśnie nóżek lekko drżą.. A dzidzia chyba usneła podczas tych moich wygibasów ;)

Dzień dobry!
Dziękuję wszystkim za słowa otuchy i za wsparcie. Jesteście cudowne i bardzo doceniam ,że tak się mną przejmujecie.
Dziewczyny, dostaliśmy namiary na jednego z najlepszych lekarzy od bliźniąt, który się specjalizuje w powikłaniach i operacjach. Przyjeżdżają do niego z całej Europy. Mamy wizytę w środę o 12. Cena 700 funtów ale to się nie liczy.
Chcemy mieć druga opinie.
Mam nadzieję, że zdarzy się CUD !!!
Bułkaasiu - wspaniały specjalista + wszystkie nasze mocno zacisniete kciuki + optymistyczne fluidy wysyłane w kierunku Twoich Dziewczynek muszą dać pozytywny wynik! Jestem z Wami myślami. Za środę [emoji110][emoji110]!!!

Przyszła Mamusiu - Dolny Śląsk? a skąd dokładnie?[emoji6]

Wendy - udanego weselicha [emoji3]. Nie opij się za dużo oranzada, co by Ci się nie bekalo za głośno [emoji6][emoji1]

Pumelova - baw się dobrze na panieńskim [emoji3]. Pochwal się później co i jak [emoji6]. Panieński to dla mnie bardzo odległe czasy..

Lilith - e tam.. Od środy czeka, to i jeszcze z 2 dni może poczekać - zdrówko ważniejsze [emoji5]. No i właśnie.. Dobrze, że pałeczkę córze przekazałas, pora żeby coś więcej pomagała [emoji6] - sama nie jesteś..

Kurde... Jak tak ma wyglądać moje L4... To ja wracam do pracy [emoji1]. Jak wyszłam o 7:30 z domu, to wróciłam do domu po 18:00...

reklama
Do góry