reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Linoone ja też z rana te same przyjemności ;) dojechałam do pracy i musiałam coś zjeść :) no i się objadłam :D teraz za pracę trzeba się zabrać

Kasiulka piękny filmik :) mała ruchliwa :)

reklama
Kasiulka piękny filmik :)

Kciuki za dzisiejsze wizyty :)

U mnie też słonko pięknie świeci, poleze jeszcze chwile i idę siostrę odwiedzić :)

Miłego dnia :)

Pozdrowienia od Zosi
Kochana no wzruszający widok!!! <3 też mam Lenkę nagraną 7 lat temu z brzucha i mikołaja też będę nagrywać jak tylko będzie widać :):) cudne pamiątki!
Kasiulka - ekstra!!! :rofl:
Uprzedzilas mnie, bo mialam tez wrzucic linka Sroka o ;-), ale mi umknelo...

Aaa dzien bez kawy, dzien stracony - jestem fanatykiem, jak tylko przeszly mi mdlosci od razu sie rzucilam na kubek malej bialej :p :cool2:
taaak witam się i ja z nad kubka kawy :)
Witam sie i ja,

Morela - [emoji110][emoji110]
Katanka - Ty też dzisiaj wizytujesz? Jak tak to [emoji110][emoji110]

Linoone - oby wyniki badań były dobre [emoji5][emoji110]

Pola - no to w trójkę wychowujemy po 2 księżniczki - a Sylver będzie miała układ 2 księżniczek i księcia [emoji6]. Tez fajnie [emoji106][emoji3]

Integral - mój chłop też mi grozi, że zaraz po porodzie atakuje mnie na Syna [emoji1][emoji1][emoji1]. Klocilam się z nim już o to, nawet wczoraj gin mówił, że on nie składa jeszcze broni, i sprobuje zawalczyć o Syna, gin powiedziała, że ok - ale jak sie dowiedziała, że on chce zaraz po porodzie na nowo mnie urządzić, powiedziała, że... "zabilaby chłopa ...i każdy sąd by ją uniewinnil [emoji1]".

Co do farbowania, to ja za tydzień 3 raz w trakcie ciąży poddaje się temu zabiegowi w salonie fryzjerskim. Pytałam i gin i fryzjerke i obie nie widzą zastrzeżeń [emoji6]

Karuzela - mamy i Olusia wśród przyjaciół i Olivierow/Oliwierow/Oliwerow - fantastyczni chłopcy. Tez mi się podobają te imiona [emoji106].
Jakub natomiast to ponadczasowe imię, Mateusz w sumie też - ale z racji częstotliwości występowania u Rodziny i znajomych - nie zdecydowałabym się na nie [emoji6]
dziękuję za kciuki :) o 14 będę się stresować choć już mniej bo czuje kopniaki już więc zawsze stres mniejszy..mimo wszystko jakiś tam jest przed każdą wizytą :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Hejka witam sie juz po porannym capucino:-)

Megan gratuluje synka! Zostaje Dominik? Uwazaj tam na siebie! Szkoda ze nie masz umowy ale chociaz po porodzie Kosiniakowe dostaniesz tyle dobrze.

Kasiulka moja mala tez tak wywija.Wczoraj w kinie nie potrafilam wysiedziec:D

Aha ale Ci zazdroszcze tych ferii.Tez bym gdzies wyjechala!

Aga88 tez wczoraj zrobilam w ciul golabkow:D

Morela kciuki za wizyte:-)

U nas dzis znow piekne slonce! Az chce sie zyc! :D jeszcze miesiac i w ogole bedzie pieknie.

Lilith nam faktycznie gdzies wciagnelo hop hop.

010igov35ye70zfx.png

Maziajka - tak Domiś zostaje :D zazdroszcze wam tych dzikich hulanców w brzuszku [emoji7]
Piekna pogoda a tu gdzie zajmuje sie tym malym to nawet nie ma gdzie sie ruszyc :/;(

Lilith wciągnęła ikea :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :)
Witam sie z metra, jadę do pracy i marzę że to piątek a to dopiero jutro ;)
Wieczorem dostałam silnego bólu lewego jajnika, zdretwiała mi cała noga, bolało jak diabli. Małż masował a ja wyłam. Po kilku minutach ustało. Nie wiem co to było, ehhh. Wzięłam nospe. Do tej pory jest oki.

Kasiulka filmik piękny i wzruszający. Gratuluję!!!

Kciuki za wizyty!!!

Aga - tak, ja dzis wizytuje ;-)
Tak jak Morela ok 14 :-)
dzieki za wszystkie kciuki, stres jak zawsze jest...

Aga to maz sie nie poddaje!? ;-) Bedzie ostro walczyl - no, tak, do trzech razy sztuka:-)

Bulkasia a moze to nie jajnik a nerka? Pijesz duzo wody?

Megan a gdzie Ty do niego dojezdzasz? Bo pisalas ze 20 km
A dzikich harcow sie doczekasz kwestia kilku tygodni.
010igov35ye70zfx.png

Aga - tak, ja dzis wizytuje ;-)
Tak jak Morela ok 14 :-)
dzieki za wszystkie kciuki, stres jak zawsze jest...

Aga to maz sie nie poddaje!? ;-) Bedzie ostro walczyl - no, tak, do trzech razy sztuka:-)
Będzie dobrze [emoji5]

Z moim M to śmieszna sprawa, bo to On w przypadku Jagody od początku mówił, że będzie córa i strasznie się nią cieszył. Teraz oboje na początku mieliśmy przeczucie na chłopaka. Ale im bliżej było 1 prenatalnego zaczęliśmy mieć mieszane uczucia. I jak gin w 13 tc mówiła, że raczej Baba będzie, to się zaczął śmiać, i stwierdził, że widocznie taki jego los. Jednak fajnie by było moc się pobawić chlopackimi zabawkami, więc.. On spróbuję jeszcze raz..[emoji1].
Dzisiaj z rana jak się tulil do brzuszka dalej potwierdzal chęć do 3 dziecka, bo będzie tak fajnie, no i ta dwójka będzie wiekowo zbliżona do siebie. A jakby była kolejna dziewczynka to... Może Malwina? Dyskusje skończył tym, że będzie musiał przejrzeć atlas roślin, i księgę imion co by 3 imię wpasowalo się w przyjętą taktykę [emoji1]

reklama
Morela, Katanka trzymam kciuki za udane wizyty :-)

Kasiulka fantastyczny filmik, już nie mogę się doczekać jak u mnie będą harce :-)

Mnie od wczoraj boli głowa, w nocy nie mogłam spać, tylko przerzucałam kolejne poduszki i żadna mi nie pasowała... do tego pół nocy mój kot po mnie skakał i zmieniał pozycję, a nie należy do piórek, 8kg żywego futra

Do góry