reklama
Morela_87
Fanka BB :)
Kochana no wzruszający widok!!! <3 też mam Lenkę nagraną 7 lat temu z brzucha i mikołaja też będę nagrywać jak tylko będzie widać cudne pamiątki!Pozdrowienia od Zosi
taaak witam się i ja z nad kubka kawyKasiulka - ekstra!!!
Uprzedzilas mnie, bo mialam tez wrzucic linka Sroka o ;-), ale mi umknelo...
Aaa dzien bez kawy, dzien stracony - jestem fanatykiem, jak tylko przeszly mi mdlosci od razu sie rzucilam na kubek malej bialej
dziękuję za kciuki o 14 będę się stresować choć już mniej bo czuje kopniaki już więc zawsze stres mniejszy..mimo wszystko jakiś tam jest przed każdą wizytąWitam sie i ja,
Morela - [emoji110][emoji110]
Katanka - Ty też dzisiaj wizytujesz? Jak tak to [emoji110][emoji110]
Linoone - oby wyniki badań były dobre [emoji5][emoji110]
Pola - no to w trójkę wychowujemy po 2 księżniczki - a Sylver będzie miała układ 2 księżniczek i księcia [emoji6]. Tez fajnie [emoji106][emoji3]
Integral - mój chłop też mi grozi, że zaraz po porodzie atakuje mnie na Syna [emoji1][emoji1][emoji1]. Klocilam się z nim już o to, nawet wczoraj gin mówił, że on nie składa jeszcze broni, i sprobuje zawalczyć o Syna, gin powiedziała, że ok - ale jak sie dowiedziała, że on chce zaraz po porodzie na nowo mnie urządzić, powiedziała, że... "zabilaby chłopa ...i każdy sąd by ją uniewinnil [emoji1]".
Co do farbowania, to ja za tydzień 3 raz w trakcie ciąży poddaje się temu zabiegowi w salonie fryzjerskim. Pytałam i gin i fryzjerke i obie nie widzą zastrzeżeń [emoji6]
Karuzela - mamy i Olusia wśród przyjaciół i Olivierow/Oliwierow/Oliwerow - fantastyczni chłopcy. Tez mi się podobają te imiona [emoji106].
Jakub natomiast to ponadczasowe imię, Mateusz w sumie też - ale z racji częstotliwości występowania u Rodziny i znajomych - nie zdecydowałabym się na nie [emoji6]
Hejka witam sie juz po porannym capucino:-)
Megan gratuluje synka! Zostaje Dominik? Uwazaj tam na siebie! Szkoda ze nie masz umowy ale chociaz po porodzie Kosiniakowe dostaniesz tyle dobrze.
Kasiulka moja mala tez tak wywija.Wczoraj w kinie nie potrafilam wysiedziec
Aha ale Ci zazdroszcze tych ferii.Tez bym gdzies wyjechala!
Aga88 tez wczoraj zrobilam w ciul golabkow
Morela kciuki za wizyte:-)
U nas dzis znow piekne slonce! Az chce sie zyc! jeszcze miesiac i w ogole bedzie pieknie.
Lilith nam faktycznie gdzies wciagnelo hop hop.
Megan gratuluje synka! Zostaje Dominik? Uwazaj tam na siebie! Szkoda ze nie masz umowy ale chociaz po porodzie Kosiniakowe dostaniesz tyle dobrze.
Kasiulka moja mala tez tak wywija.Wczoraj w kinie nie potrafilam wysiedziec
Aha ale Ci zazdroszcze tych ferii.Tez bym gdzies wyjechala!
Aga88 tez wczoraj zrobilam w ciul golabkow
Morela kciuki za wizyte:-)
U nas dzis znow piekne slonce! Az chce sie zyc! jeszcze miesiac i w ogole bedzie pieknie.
Lilith nam faktycznie gdzies wciagnelo hop hop.
Maziajka - tak Domiś zostaje zazdroszcze wam tych dzikich hulanców w brzuszku [emoji7]
Piekna pogoda a tu gdzie zajmuje sie tym malym to nawet nie ma gdzie sie ruszyc :/;(
Lilith wciągnęła ikea
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Piekna pogoda a tu gdzie zajmuje sie tym malym to nawet nie ma gdzie sie ruszyc :/;(
Lilith wciągnęła ikea
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry
Witam sie z metra, jadę do pracy i marzę że to piątek a to dopiero jutro
Wieczorem dostałam silnego bólu lewego jajnika, zdretwiała mi cała noga, bolało jak diabli. Małż masował a ja wyłam. Po kilku minutach ustało. Nie wiem co to było, ehhh. Wzięłam nospe. Do tej pory jest oki.
Kasiulka filmik piękny i wzruszający. Gratuluję!!!
Kciuki za wizyty!!!
Witam sie z metra, jadę do pracy i marzę że to piątek a to dopiero jutro
Wieczorem dostałam silnego bólu lewego jajnika, zdretwiała mi cała noga, bolało jak diabli. Małż masował a ja wyłam. Po kilku minutach ustało. Nie wiem co to było, ehhh. Wzięłam nospe. Do tej pory jest oki.
Kasiulka filmik piękny i wzruszający. Gratuluję!!!
Kciuki za wizyty!!!
Będzie dobrze [emoji5]Aga - tak, ja dzis wizytuje ;-)
Tak jak Morela ok 14 :-)
dzieki za wszystkie kciuki, stres jak zawsze jest...
Aga to maz sie nie poddaje!? ;-) Bedzie ostro walczyl - no, tak, do trzech razy sztuka:-)
Z moim M to śmieszna sprawa, bo to On w przypadku Jagody od początku mówił, że będzie córa i strasznie się nią cieszył. Teraz oboje na początku mieliśmy przeczucie na chłopaka. Ale im bliżej było 1 prenatalnego zaczęliśmy mieć mieszane uczucia. I jak gin w 13 tc mówiła, że raczej Baba będzie, to się zaczął śmiać, i stwierdził, że widocznie taki jego los. Jednak fajnie by było moc się pobawić chlopackimi zabawkami, więc.. On spróbuję jeszcze raz..[emoji1].
Dzisiaj z rana jak się tulil do brzuszka dalej potwierdzal chęć do 3 dziecka, bo będzie tak fajnie, no i ta dwójka będzie wiekowo zbliżona do siebie. A jakby była kolejna dziewczynka to... Może Malwina? Dyskusje skończył tym, że będzie musiał przejrzeć atlas roślin, i księgę imion co by 3 imię wpasowalo się w przyjętą taktykę [emoji1]
reklama
Morela, Katanka trzymam kciuki za udane wizyty :-)
Kasiulka fantastyczny filmik, już nie mogę się doczekać jak u mnie będą harce :-)
Mnie od wczoraj boli głowa, w nocy nie mogłam spać, tylko przerzucałam kolejne poduszki i żadna mi nie pasowała... do tego pół nocy mój kot po mnie skakał i zmieniał pozycję, a nie należy do piórek, 8kg żywego futra
Kasiulka fantastyczny filmik, już nie mogę się doczekać jak u mnie będą harce :-)
Mnie od wczoraj boli głowa, w nocy nie mogłam spać, tylko przerzucałam kolejne poduszki i żadna mi nie pasowała... do tego pół nocy mój kot po mnie skakał i zmieniał pozycję, a nie należy do piórek, 8kg żywego futra