reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

@Katanka - ja nie jestem przekonana do Elizy :D ale dla mnie głównym atutem tych imion jest to ze nie znam nikogo o takim, bo inaczej się sugeruję :D Elwira - tak ma na imie żona mojego pierwszego chłopaka, więc z defaultu odpada :D:D

@Megan22 niee ja mieszkam w Mysłowicach :p w Mikołowie mam dobrego kumpla, stamtąd często jeździmy na wycieczki rowerowe :D [chociaż te pierońskie górki w łaziskach..] ale i tak mam blisko bo to wszystko blisko siebie :)

@Maziajka :D ja bym chciała mniejszą przerwe ale wiadomo że różnie w życiu bywa ;) ja jestem jedynaczką i nie chce żeby moje dziecko również było samo :p

reklama
Nie jest tak zawsze łatwo z planowaniem ja po pierwszym porodzie miałam okres po 13 mcach, a po drugim po 18mcach. Wiec u nas bez szans na roczna różnice miedzy dzieciaczkami

Kasiulka no tak jesli sie karmi to jest duzo trudniej.

010igov35ye70zfx.png

Witam sie i ja,

Morela - [emoji110][emoji110]
Katanka - Ty też dzisiaj wizytujesz? Jak tak to [emoji110][emoji110]

Linoone - oby wyniki badań były dobre [emoji5][emoji110]

Pola - no to w trójkę wychowujemy po 2 księżniczki - a Sylver będzie miała układ 2 księżniczek i księcia [emoji6]. Tez fajnie [emoji106][emoji3]

Integral - mój chłop też mi grozi, że zaraz po porodzie atakuje mnie na Syna [emoji1][emoji1][emoji1]. Klocilam się z nim już o to, nawet wczoraj gin mówił, że on nie składa jeszcze broni, i sprobuje zawalczyć o Syna, gin powiedziała, że ok - ale jak sie dowiedziała, że on chce zaraz po porodzie na nowo mnie urządzić, powiedziała, że... "zabilaby chłopa ...i każdy sąd by ją uniewinnil [emoji1]".

Co do farbowania, to ja za tydzień 3 raz w trakcie ciąży poddaje się temu zabiegowi w salonie fryzjerskim. Pytałam i gin i fryzjerke i obie nie widzą zastrzeżeń [emoji6]

Karuzela - mamy i Olusia wśród przyjaciół i Olivierow/Oliwierow/Oliwerow - fantastyczni chłopcy. Tez mi się podobają te imiona [emoji106].
Jakub natomiast to ponadczasowe imię, Mateusz w sumie też - ale z racji częstotliwości występowania u Rodziny i znajomych - nie zdecydowałabym się na nie [emoji6]
No tak. W moim przypadku to ja chce zgwalcic swojego i sie sama urzadzic. Jak nie teraz to kiedy.... jak szalec to na calego. Teraz bedzie Michas a potem Milenka [emoji1]

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

dzień dobry:)
Ale wy fajne jesteście, uśmiałam się jak nie wiem z kilku tekstów :D

A ja jem śniadanko, zaraz mój R wpada na chwile bo ma wizytę u naszego lekarza i mnie zabiera z tej wioski:) Idę dziś w tango aczkolwiek Londynu nie znoszę:/ lubię spokój i ciszę a Londyn to taki motłoch, wszyscy na wszystkich wchodzą i się pchają, masakra:) No ale dotlenić się trzeba a u mnie jest tylko jedna ulioc heheh

Pumelova - no to mam doslownie 5 min autem do Ciebie od siebie [emoji23][emoji23] mieszkam w Szopienicach:D

Maziajka mmm tak opisalas te paprocany ze juz mam ochote z moim bejbi sie tam wybrać :D wgl wkurzają mnie osoby które gadają : no bedziesz miec dziecko to ci sie skonczy.. Nigdzie nie bedziesz mogla sie ruszyc z domu blebleble.. Boze co mi sie skonczy ? Dziecko pod pache i jazda :D moja ciotka z trójka dzieci , blizniaczki lada moment 2 latka skoncza i ich braciszek 5 lat , to co chwile gdzies smiga:D jeden telefon a ona ogarnia wszystko[emoji14]nie rozumiem takich ludzi .. Jakby dziecko to bylo cos co trzeba trzymac w zamknieciu i nic nie da sie z nim zrobic :o

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Megan oczywiście ze dzieci i go, sama tak robię. Ale myśle, ze "Ci sie skończy" nie jest odnośnie dzieci i wychodzenia na spacery, baseny i inne uciechy życia. Tylko, ze właśnie czasami sie chce bez dzieci. O ile masz rodzicow obok to dalej będzie superancko, chyba ze jesteście "sami" . nam sie wiele skończyło, ale jeszcze więcej sie zaczęło :D

Pumelova - no to mam doslownie 5 min autem do Ciebie od siebie [emoji23][emoji23] mieszkam w Szopienicach:D

Maziajka mmm tak opisalas te paprocany ze juz mam ochote z moim bejbi sie tam wybrać :D wgl wkurzają mnie osoby które gadają : no bedziesz miec dziecko to ci sie skonczy.. Nigdzie nie bedziesz mogla sie ruszyc z domu blebleble.. Boze co mi sie skonczy ? Dziecko pod pache i jazda :D moja ciotka z trójka dzieci , blizniaczki lada moment 2 latka skoncza i ich braciszek 5 lat , to co chwile gdzies smiga:D jeden telefon a ona ogarnia wszystko[emoji14]nie rozumiem takich ludzi .. Jakby dziecko to bylo cos co trzeba trzymac w zamknieciu i nic nie da sie z nim zrobic :o

Ooo no to nawet baną masz 5 minut bo ja mieszkam w centrum Mysłowic:D swiat jest maly :D to trochę masz do mikolowa ;) ja mam lekarza na brynowie w Katowicach ;)

Megan oczywiście ze dzieci i go, sama tak robię. Ale myśle, ze "Ci sie skończy" nie jest odnośnie dzieci i wychodzenia na spacery, baseny i inne uciechy życia. Tylko, ze właśnie czasami sie chce bez dzieci. O ile masz rodzicow obok to dalej będzie superancko, chyba ze jesteście "sami" . nam sie wiele skończyło, ale jeszcze więcej sie zaczęło :D
Pewnie :D i rozumiem tych co nie mają obok rodziców tak jak moja kolezanka ktora mieszka w irlandii i calymi dniami siedzi sama z dwojka dzieci bo mąż w pracy[emoji14]i to ona czesto powtarza jak to mi sie skonczy chociaz wie ze ja mam mame ktora chętnie porwie mi dziecko bo jest taka swiruską jak ja :D teściową ktora tez bardzo chetnie sie zajmie a do tego duzo ciotek które tylko czekają az urodze :D chociaz wszyscy sie smieja ze pewnie nie odejde na krok od dziecka [emoji23] jeszcze zobaczymy [emoji41] ważne to potrafić sie cieszyc z tego co sie ma [emoji173] ale fakt , czasami przydaje sie chwila dla siebie , chociaz ja jeszcze nie wiem jak to jest[emoji14]

A tak wgl popiłam slodkie, szklanką zimnego mleczka i mój synuś zadał mi kopniaczka ktorego bylo widać aaaaa szaleje[emoji44][emoji44][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
Hej dziewczyny
Megan gratuluje wczorajszej wizyty :)

Aga u nas był plan, ze jak teraz by był chłopak to moze bedziemy probowac na dziewczynke, a ze bedzie parka to jeszcze zobaczymy, nie ukrywam, ze bym chciała miec bardzo trójkę, ale nie jest to niestety ode mnie zalezne :(

Co do szkoły rodzenia to chodziłam w 1szej ciazy, ale byłam tylko na kilku zajęciach, nie chciało mi sie lazic na wszystkie ;p

Do góry