reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Bulkasia a moze to nie jajnik a nerka? Pijesz duzo wody?

Megan a gdzie Ty do niego dojezdzasz? Bo pisalas ze 20 km
A dzikich harcow sie doczekasz kwestia kilku tygodni.
010igov35ye70zfx.png
Przed Mikołów[emoji14]w grudniu sie wprowadzili na domek i ogolnie mam widok na las i rządek takich samych domków[emoji14]a droga dojazdu do samego domu już to wielki plac budowy :o bloto , dziury i resztki lodu[emoji14]jak sie juz dojdzie jakos na ulice to tez same domy , najblizszy sklep 6 km w jedna strone a w druga ,głowna droga na skoczów wisle itp[emoji14]

No narazie sa ta nieregularne delikatne kopniaczki[emoji14]ale cieszy i to :D dzisiaj zaczynam 21 tydzien [emoji7]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Kasiulka! super kopniaki :D

@Linoone ja tez idę w maju :) ale zapiszę się dopiero pod koniec lutego [po wypłacie] bo sobie życzą wpłaty z góry :p

@Megan22 Domiś piękne imię (mojego męża :D) to będzie wspaniały człowiek! :D

@aga_k_m gratuluję decyzji :D ja bym chciała szybko drugie, ba! nawet trzecie jak Bóg da ;) mój mąż już zapowiedział że jak tylko będę mogła po porodzie to mnie tydzień z sypialni nie wypuści więc szybko pójdzie :-D

@Nika999 haha fajnego masz kociaka :D mój pies - 30kg włazi nam do łóżka w nocy więc znam ten ból - myśli że jak mi się na nogach położy to się nie zorientuję :D

@ewella90 paprocany <3 uwielbiam, ale tylko w tygodniu w godzinach porannych :D raz pojechaliśmy na rowerze z mikołowa na paprocany w niedzielę popołudniu i były tłumy jak na dworcu :D masakra :D ostatnio tam byłam w sierpniu, z mężem łapiemy pokemony to zrobiliśmy rundkę dookoła :D same magikarpie i psajdaki! :D

Morela, Katanka - trzymam kciuki za wizyty :)

ja dziś na śniadanie miałam 75g glukozy (fuuuuuuj) i zrobiłam parę badań, więc trzymajcie kciuki za wyniki :D a z laboratorium zaliczyłam pierwszy spacer ever! cudownie :D

co do seksów.. :p miałam zakaz do 18tc więc po tych wszystkich erotycznych snach i męczarniach mi po prostu przeszło, teraz już mogę to mi się nawet nie chce. trzeba sobie radzić innymi sposobami ;)

aa co do imion to na randce wybraliśmy dla dziewczynki Laurę (mój typ) lub Elizę (mojego m) ale z męskim nadal jest problem :p jeszcze nie znamy płci więc zostawiliśmy temat :D

Aha- osobiscie nie poszlabym na szkole rodzenia majac pewnosc ze bedzie cc. :-)

Aga - to pierwsza jest Jagoda, a dla drugiej jakie imie wybrane? Bo chyba mi umknelo i nie kojarze :-(

Co do niecheci na seksik, nie chce byc bezczelna, ale uffff - jak dobrze, ze nie jestem alienem :p

Pumelova - Laura tez b.ladne imie, ja chyba swojego meza odsune od wyboru imienia, po tym jak ostatnio wyjechal mi z... ELWIRA :-o

@Kasiulka! super kopniaki :D

@Linoone ja tez idę w maju :) ale zapiszę się dopiero pod koniec lutego [po wypłacie] bo sobie życzą wpłaty z góry[emoji14]
@Megan22 Domiś piękne imię (mojego męża :D) to będzie wspaniały człowiek! :D

@aga_k_m gratuluję decyzji :D ja bym chciała szybko drugie, ba! nawet trzecie jak Bóg da ;) mój mąż już zapowiedział że jak tylko będę mogła po porodzie to mnie tydzień z sypialni nie wypuści więc szybko pójdzie :-D

@Nika999 haha fajnego masz kociaka :D mój pies - 30kg włazi nam do łóżka w nocy więc znam ten ból - myśli że jak mi się na nogach położy to się nie zorientuję :D

@ewella90 paprocany <3 uwielbiam, ale tylko w tygodniu w godzinach porannych :D raz pojechaliśmy na rowerze z mikołowa na paprocany w niedzielę popołudniu i były tłumy jak na dworcu :D masakra :D ostatnio tam byłam w sierpniu, z mężem łapiemy pokemony to zrobiliśmy rundkę dookoła :D same magikarpie i psajdaki! :D

Morela, Katanka - trzymam kciuki za wizyty :)

ja dziś na śniadanie miałam 75g glukozy (fuuuuuuj) i zrobiłam parę badań, więc trzymajcie kciuki za wyniki :D a z laboratorium zaliczyłam pierwszy spacer ever! cudownie :D

co do seksów..[emoji14]miałam zakaz do 18tc więc po tych wszystkich erotycznych snach i męczarniach mi po prostu przeszło, teraz już mogę to mi się nawet nie chce. trzeba sobie radzić innymi sposobami ;)

aa co do imion to na randce wybraliśmy dla dziewczynki Laurę (mój typ) lub Elizę (mojego m) ale z męskim nadal jest problem[emoji14]jeszcze nie znamy płci więc zostawiliśmy temat :D
Dziękuje :D znajoma której synek ma na imię Dominik to samo mi powiedziała wczoraj [emoji23]
Ladne macie imiona dla dziewczynki :D fakt , z imieniem dla chlopaka jest trudniej :D bo dla córeczki mielismy od razu wybrane , a przy męskim Kamil krecil nosem na wiekszosc :D

Czyli wychodzi na to ze mieszkasz w Mikołowie ? Bo jak tak to do ciebie , stad juz mam mega blisko :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tez uwielbiam paprocany wlasnie w tygodniu:-) z przyjaciolka w lato jezdzimy bierzemy dzieciaki my na kocyku w cieniu z kawka a oni sie bawia na tym.placu wodnym.W ogole jak papry sie zmienily to szok pamietam za dziecka jak tam wygladalo:D ( moja babcia mieszka na paprocana wiec czesto tam bywalam).Szkoda tylko ze z czystoscia wody nie moga sie uporac....

Aga k_m jest jeszcze Malina:D a z chlopcem to gorzej byscie mieli:p
U nas na J trzeba bylo by szukac bo mamy Jasia no i teraz Jagoda.
Ale my 3 nie planujemy jak sie trafi to bedziemy sie cieszyc( choc moja podswiadomosc mi mowi ze bedzie wlasnie 3) ale swiadomie sie starac nie bedziemy.

Pumelowa moj szwagier tak siostre goni urodzila 6.01. Ale ona nie chce mowi ze z 6 lat przerwy:D a on by chcial od razu.Nawet w jednym roku by sie mogli wyrobic gdyby sie postarali:p

010igov35ye70zfx.png

Do góry