reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Kasiulka - ekstra!!! :rofl:
Uprzedzilas mnie, bo mialam tez wrzucic linka Sroka o ;-), ale mi umknelo...

Aaa dzien bez kawy, dzien stracony - jestem fanatykiem, jak tylko przeszly mi mdlosci od razu sie rzucilam na kubek malej bialej :p :cool2:

Aim - co do henny, to chcialam zaczac farbowac nia wlosy jeszcze zanim zaszlam w ciaze, ale sie troche balam, ze mi jakas jajecznica wyjdzie, badz cos gorszego:p ale jestem ciekawa jak trzyma? Kolor robilas jaki? I czy sama :p sto pytan do... B-)

Kasiulka świetny filmik! U mnie też codziennie lambada w brzuchu :-)

Bulkasia nieustająco trzymam kciuki musi być dobrze!

Co do imion to córka i syn zgadzają się ewentualnie na Kubę i Mateusza (widzę ze popularność tych imion nie słabnie :-)
Niestety moje typy Olus, Oliwier czy Igor narazie nie przechodzą, ale wszystko w swoim czasie :p

Słoneczko piękne ale co z tego jak smog taki ze nie ma czym oddychać. ..

My używaliśmy kapsułek Jelp, a teraz dla wszystkich używam płynu Vizir Sensitive.
Seks hymmm, w 1 trym miałam dużą ochotę i korzystaliśmy, teraz jakoś ani ja ani mąż nie mamy ochoty więc nie ma problemu:-p
W szkole rodzenia byliśmy poprzednio i teraz też pójdziemy, bo wydaje mi się, że jakoś takie osoby są lepiej traktowane na porodówce, poza tym jest możliwość osobnej sali i porodu rodzinnego, a 100 zł to nie wielkie pieniądze. Poza tym wiadomo, wiele rzeczy się dowiedzieliśmy i zwiedzaliśmy szpital i te zajęcia ogólnie były przyjemne:blink:
Farbowałam i farbuję włosy Olią lub Sayosem czerwienią bez amoniaku i tyle, dr i fryzjerka śmieją się z tych dziwnych zakazów czy nakazów zw z farbowaniem, ja również :-p

Hejka wszystkim. ... no i posta mi zjadlo brrrr

Aga_k_m, Katanka ja też na seks ochoty nie mam i dzięki Bogu mój m. nie strzela z tego powodu focha

Katanka ja też kawkę pije codziennie, słabą ale uwielbiam

Ja zawsze robiłam pasemka blond, ogólnie rozjasnialam włosy, ale tak od trzech lat nie robię nic i mam swój kolor , ciemny blond i postanowiłam, że dopóki siwych nie będę miała to nie farbuje [emoji4]

Kasiulka super filmik [emoji38]

Jeśli chodzi o szkołę rodzenia to sama nie wiem, czy przy zaplanowanym cc ma to sens, jak myślicie?

Integral ja też samych chłopaków mam ,u mnie skład 35, 8 i 22 tygodnie [emoji6] marzyła mi się córeczka, ale humm nie wiem, czy trzecia dzidzia wchodzi w grę, bo ja też już młoda nie jestem [emoji6]

Uciekam na śniadanie i potem na stok popatrzeć jak synek radzi sobie na lekcji z instruktorem, ale powiem Wam ze skubany super śmiga na snowboardzie, za rok ja chyba będę najsłabsza w rodzinie [emoji6]

Kasiulka mi niestety ten filmik nie chce dzialac
Eh!
Czas na coffee! A potem sciagamy stare hybrydki na poczet nowych!! Tylko jaki kolor by tu...

Wczoraj dziewczyny trzasnelam caly gar gołębii...tak sie nawdychalam zapachow, ze sie tym najadlam i nie zjadlam ani jednego...

Dzis trzeba trzasnac jakis spacer, a jak nie to poskacze sobie na pilce lub pojezdze na rowerku stacjonarnym[emoji5]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie i ja,

Morela - [emoji110][emoji110]
Katanka - Ty też dzisiaj wizytujesz? Jak tak to [emoji110][emoji110]

Linoone - oby wyniki badań były dobre [emoji5][emoji110]

Pola - no to w trójkę wychowujemy po 2 księżniczki - a Sylver będzie miała układ 2 księżniczek i księcia [emoji6]. Tez fajnie [emoji106][emoji3]

Integral - mój chłop też mi grozi, że zaraz po porodzie atakuje mnie na Syna [emoji1][emoji1][emoji1]. Klocilam się z nim już o to, nawet wczoraj gin mówił, że on nie składa jeszcze broni, i sprobuje zawalczyć o Syna, gin powiedziała, że ok - ale jak sie dowiedziała, że on chce zaraz po porodzie na nowo mnie urządzić, powiedziała, że... "zabilaby chłopa ...i każdy sąd by ją uniewinnil [emoji1]".

Co do farbowania, to ja za tydzień 3 raz w trakcie ciąży poddaje się temu zabiegowi w salonie fryzjerskim. Pytałam i gin i fryzjerke i obie nie widzą zastrzeżeń [emoji6]

Karuzela - mamy i Olusia wśród przyjaciół i Olivierow/Oliwierow/Oliwerow - fantastyczni chłopcy. Tez mi się podobają te imiona [emoji106].
Jakub natomiast to ponadczasowe imię, Mateusz w sumie też - ale z racji częstotliwości występowania u Rodziny i znajomych - nie zdecydowałabym się na nie [emoji6]

reklama
Witajcie mamuśki :)

Kasiulka super brzusio skacze..pewnie już niedługo i u nas rozpoczną się te hulance.. :)

Lilith co u ciebie? Jakaś cisza z twojej strony..mam nadzieję że wszystko wporzadku..
Paalinaa ciebie też tu dawno niewidziałam jak i Curran_twins

Temat kawy..przed ciążą piłam dwie a później mnie jakoś odrzuciło..teraz pije okazyjnie, raczej w towarzystwie..

Ja wczoraj i dziś jakieś lekkie zawroty głowy..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry