reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Ewcia kupowałam oba i nie widziałam roznicy, fakt że po ponad 8 latach mogła się któregoś jakość zmienić ale i tak będę patrzyła za promocjami-ostatnio chyba w rosmanie byla.

Kasiulka super widoczki- ze swoimi muczę troszkę poczekać-ale przypomina mi się jak córka nogę przez brzuch wystawiala-szkoda że nie mam zdjęć i filmów z tamtego czasu bo później jest fajna pamiatka:)

Nika szkole rodzenia przerabialam z córką i myślę że teraz też się zapiszę o ile w szpitalu w którym planuje rodzic będą taka mieli. I tu chodzi o to że możesz obejrzeć wszystko wcześniej i będziesz obeznana z terenem i czesciowo z personelem;) Mi ta szkoła właśnie dała większy komfort psychiczny-już wiedziałam co gdzie i jak :D
Dobranoc wszystkim :)

Dzien doberek
Kasiulka,super filmik tez czekam zeby cos nagtac ale,poki co dostaje kopniaki nie widoczne dla,innych ; moj szkrab juz wstal przed 6 takze dzien bedzie dlugi. Milego dzionka mamuśki

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

reklama
Kasiulka, wow! super filmik! :)

Co do szkoły rodzenia, to ja jestem już zapisana na maj, w szpitalu w którym planuję rodzić. Ja jestem totalnie zielona w tych sprawach, więc muszę się wszystkiego dowiedzieć, a i poznać szpital też by wypadało :D

Ja za chwilę śmigam na badania krwi, tym razem na szczęście tylko jedno kłucie.. tylko morfologia i mocz. Także jestem bez śniadanka, kawy nie piłam od 3 dni.. a jak do tego dodać codzienne wstawanie o 6.30.... to usypiam na stojąco.. chyba po wszystkim podjadę sobie na stację po kawkę, a co! :D

Miłego dnia!

Do góry