reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Lilith nasza mala tez z 13 Stego tylko kwiecien
A czy odpoczne mam nadzieje.w piatek udekoruje sale,Salatki musze porobic i reszte. Mama w piatek przywiezie Mi moje rzeczy po malej wiec musze poprzebierac,popatrzec Co mam i Co musze dokupic. Takze nudzic Mi sie niebedzie

f2w3flw15r2h1ssa.png

reklama
Lilith, Wendy podziwiam!!!!
Mi nigdy beza nie wychodzi i już za nią się nie biorę....

Obrączki na palcu także sobie nie wyobrażam. Jak odnawialismy do ślubu kościelnego, to przez dwa tygodnie strasznie dziwnie się czułam

O Cie pierun lilith szacun moja to byla pierwsza w zycii robiona i przy Twojej to widac ze taka nie,poradna :(
Ale jeszczw do niej podejde przed,porodem jak juz owocki beda mniam

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Wendy Lilith lize ekran!!! Mniamm zjesc bym zjadla oczami ....bo caly dzien mnie mdli i od obiadu nic nie jem tylko pije.

Lilith dziekuje za linka.jutro podczytam na kompie.bo moj tel to zlom:p

Truskawka ja mam z lidla gofrownice.ale i tak to.nie to samo.co w budce..

Ewella no.strasznie mnie na slodkie bierze w tej ciazy z jasiem same konkrety:p

Wendy piekne kwiatki:-)

Aga 88 haha swietny Twoj M ja bym pewnie zostawila sobie ta poduszke:p

A ja od mojego dostalam 50 zl praktyczny chlopak:D mowi kup sobie kwiatka Ty wiesz jakie tam chcesz haha :D romantyk

010igov35ye70zfx.png

Lilth!!! Ale ekstra konkret! Myśle ze w podobnym czasie będziemy mieć dziewczynki przy sobie. Kciuki za dobre badania. I łożysko ... niech sie podnosi No!

Nika, Aga ✊✊✊ Za jutro

Tymuniek ja przy pierwszym miałam jazdy z karmieniem. Gołej piersi nie złapał 10 mcy. Mleko wygenerowałam dopiero w zasadzie w 4-5 dobie. Do tego Grześ miał za krótkie wędzidełko, język miał mała ruchomość także nie ssał, wiec mleka nie było. Z 3 doby jechałam na lakatorze, żeby poleciała kropla mleka. Po wyjściu z domu zaczelam używać kapturki " robią" dłuższy sutek zaczął ssać. Ale juz do końca w kapturach i tez mało raczej pierś do przytulania, a tak to ściągałam 10 mcy. Przez 6 był tylko na mleku cycowym

Katarzyna cieszyć sie :D, a tak poważnie możesz pokazać swojemu ginowi. Ale myśle ze jestes po prostu farciarą

Hej dziewczyny.
Czytam wasze posty o walentynkach o mezach itp. Ja od niedzieli nie rozmawiam ze swoim R. Zaliczylismy ostra sprzeczke. Nie zamienilismy ze soba slowa od tego czasu. W niedziele wieczorem plakalam jak nigdy.
Dzis on siedzi w jednym pokoju a ja nie podnosze sie z lozka.

Wszystkim nie odpisze bo sie nie da ale:
ZonaGraja: trzymaj sie i nie daj sie. Popieram zdanie dziewczyn ze Krakow to dobry pomysl. Im dalej tym lepiej.

Lilith: gratulacje i oby wszystko bylo tak jak sobie zaplanujesz, a ciacho wyglada pycha..... sama bym wszamala.

Ja tezbardzo chciala bym karmic piersia no ale, zobaczymy czy sie uda Starszy od poczatku na butelce.

Co do placzu..... ostatnio ryk do 3 rano!!!

Ponadto wszystkim co chore : Kurowac sie i zdrowiec,
Tym co wizyty jutro kciuki trzymam i nie puszcze.

Zycze wam przyjemnych walentynek i duzo kopniakow od tych KTOSIOW w brzuchach. Kochajcie sie i usmiechajcie tak jak dzisiaj. Sciskam was mocno wszystkie!!!!

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
pumelova...no to masz humorki hehehe
ja o dziwo mieszcze się jeszcze w kiecki o rozm S... a spodnie L są za małe heh Cały czas tylko sukienki, t-shirty i legginsy. O! właśnie sobie przypomniałam, że licytowałam spodnie ciążowe...może w końcu będę mieć :D
Pech ze ja nie mam sukienek:/ tylko weselne dopasowane. Mam 3 dłuższe swetry wiec założyłam jeden z nich do rajstop, trudno :)
Tak sie balam, ze juz ten kolejny sezon moze byc naciagany :-( baw sie dobrze i zdaj relacje jak bylo:p
Może się rozkręci :D może to tylko moja opinia;) bylo super, jak to na randce, pojadlam, teraz oglądamy serial jak zawsze :D

Do góry