reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Witam sie popoludniowo

U mnie latanie po sklepach i kupowanie resztek na sobotnia impreze.smucilam sie troche ze juz Do pracy nieide ale w tym tyg Mi to pomoglo bo mase rzeczy udalo Mi sie zalatwic

Lilith trzymam kciuki za lozysko

Zonagraja za ciebie trzymam kciuki by udalo sie wam znalezsc super mieszkanko

Ewella ja tez uwielbiam Rafaello i dostalam of meza i z mala juz zjadlysmy cale

Byl temat odpiluchowywania.wiec u nas poszlo szybko w wieku 20 miesiecy w ciagu trzech dni mala zaczela wolac siku. Na noc zakladalam jeszcze Pare dni i od tego dnia wpadki niemielismy pomimo ze idzie okolo 18.30 siku.o 19 spac.w nocy wypije okolo 500ml wody i wstaje Kolo 8 i o 8.30 idzie siku w przedszkolu.juz zastanawialam sie jak ona tyle godzin wytrzymuje ale pecherz mA zdrowy wiec niewiem jak to robi. Z kupka miala okres zatwardzen ale minelo i jest spokoj

Ja karmilam piersia 7 miesiecy i problemow nigdy niemialam ale ja zawsze powtarzam szczesliwe i najedzone dziecko to szczesliwa matka,szczesliwa matka to szczesliwe dziecko i Kolo sie zamyka.wiadomo ze mleko matki najlepsze i wogole ale najwazniejsze zeby dziecko bylo najedzone a my bez Stresu
Mam duzo kolezanek ktore zapieraly sie ze one tylko i wylacznie karmic beda a potem niestety z roznych sposobow musialy przejsc na mm.dlatego odczekac i wtedy sie zobaczy

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujace i za jutrzejsze

Aga milego urlopu

f2w3flw15r2h1ssa.png

Ja mam wygodną obrączkę i ładną ale właśnie na studiach często po prostu nie mogłam mieć nic na palcach i już się przyzwyczaiłam do braku. Chyba że fochy męża są podyktowane tym że ja lubię zaczepiać facetów a bez obrączki to wiadomo, większy i łatwiejszy obrót jest xD

Hej :) dziś ja mam dziwny nastrój :p

najpierw płakałam na Drugiej Szansie, potem byłam zła bo mój mąż wrócił później niż myslałam i ze śpikiem na końcu nosa wygarnęłam że mnie nie chce dzisiaj nigdzie zabrać [mimo że lekarz pozwolił mi chodzić to mnie nie chce nigdzie wypuścić, a wcześniej chodziliśmy na randki co chwilę:(] i biedny się kajś schował.. teraz wrócił i powiedział że wychodzimy o 19:00 :D i ja nie mam się w co ubrać bo mam wszystko ciasne co ładne... :frown:

Hej :) dziś ja mam dziwny nastrój :p

najpierw płakałam na Drugiej Szansie, potem byłam zła bo mój mąż wrócił później niż myslałam i ze śpikiem na końcu nosa wygarnęłam że mnie nie chce dzisiaj nigdzie zabrać [mimo że lekarz pozwolił mi chodzić to mnie nie chce nigdzie wypuścić, a wcześniej chodziliśmy na randki co chwilę:(] i biedny się kajś schował.. teraz wrócił i powiedział że wychodzimy o 19:00 :D i ja nie mam się w co ubrać bo mam wszystko ciasne co ładne... :frown:

Hahaha to takie typowo babskie;-) takie nasze:p pociesze Cie mam podobnie :-)
I fajnie, ze Cie maz gdzies zabiera...moj nie obchodzi walentynek :p

Kurde!!! Tez chcialam dzis Druga Szanse ogladnac i dupa!!! Cos mi nie dziala :-/

Pumelova szybki przegląd garderoby jeszcze raz i na pewno coś się znajdzie ;)
To miłego wieczoru-randki Wam życzę :)

pumelova...no to masz humorki hehehe
ja o dziwo mieszcze się jeszcze w kiecki o rozm S... a spodnie L są za małe heh Cały czas tylko sukienki, t-shirty i legginsy. O! właśnie sobie przypomniałam, że licytowałam spodnie ciążowe...może w końcu będę mieć :D

Hej, ja mam ostatnio jakiś spadek energii.. a dziś od rana było mi niedobrze, w efekcie czego zwymiotowałam :/ nie wiem o co chodzi, bo w 1 trymestrze może kilka razy mi się zdarzyło. Do tego mam zakwasy na rękach, nogach i dupsku po ostatnich ćwiczeniach. To chyba znak, że ciut się zaniedbałam :p muszę ćwiczyć regularnie bo będzie źle z moją kondycją..

Pumelova, baw się dobrze, mam nadzieję że znajdziesz coś fajnego do ubrania :)

Ja na szczęście ciągle się mieszcze w mój rozmiar, tzn tyłek mi wchodzi, ale na brzuchu nie ma szans żeby się dopiąć ;) teraz chodzę w spodniach ciążowych z h&m, polecam, są super wygodne. A leginsy, dresy noszę te same, bluzki czy bluzy też. I dopiero dziś jak się ubierałam rano do pracy, zobaczyłam że brzuszek zaczął być widoczny, bo tak to ciuchy maskowały ;)

Aaaa i przed chwilą pierwszy raz poczułam mocne ruchy pod ręką!! Jakie to niesamowite!! :D

Kasia, trzymam kciuki za twoją licytacje spodni! :D

Ostatnia edycja:
reklama
Ło matko bieg do tramwaju w okolicach połowy ciąży - nie polecam :/

My mieliśmy mieć przełożone walentynki ale ostatecznie w krótkiej przerwie pracy zrobiłam galaretkę truskawkową i mam bitą śmietanę w sprayu to przed podaniem jak wrócę to zrobię serduszko xD

Do góry