reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Lilith nasza mala tez z 13 Stego tylko kwiecien
A czy odpoczne mam nadzieje.w piatek udekoruje sale,Salatki musze porobic i reszte. Mama w piatek przywiezie Mi moje rzeczy po malej wiec musze poprzebierac,popatrzec Co mam i Co musze dokupic. Takze nudzic Mi sie niebedzie

f2w3flw15r2h1ssa.png

reklama
Lilith, Wendy podziwiam!!!!
Mi nigdy beza nie wychodzi i już za nią się nie biorę....

Obrączki na palcu także sobie nie wyobrażam. Jak odnawialismy do ślubu kościelnego, to przez dwa tygodnie strasznie dziwnie się czułam

O Cie pierun lilith szacun moja to byla pierwsza w zycii robiona i przy Twojej to widac ze taka nie,poradna :(
Ale jeszczw do niej podejde przed,porodem jak juz owocki beda mniam

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Wendy Lilith lize ekran!!! Mniamm zjesc bym zjadla oczami ....bo caly dzien mnie mdli i od obiadu nic nie jem tylko pije.

Lilith dziekuje za linka.jutro podczytam na kompie.bo moj tel to zlom:p

Truskawka ja mam z lidla gofrownice.ale i tak to.nie to samo.co w budce..

Ewella no.strasznie mnie na slodkie bierze w tej ciazy z jasiem same konkrety:p

Wendy piekne kwiatki:-)

Aga 88 haha swietny Twoj M ja bym pewnie zostawila sobie ta poduszke:p

A ja od mojego dostalam 50 zl praktyczny chlopak:D mowi kup sobie kwiatka Ty wiesz jakie tam chcesz haha :D romantyk

010igov35ye70zfx.png

Lilth!!! Ale ekstra konkret! Myśle ze w podobnym czasie będziemy mieć dziewczynki przy sobie. Kciuki za dobre badania. I łożysko ... niech sie podnosi No!

Nika, Aga ✊✊✊ Za jutro

Tymuniek ja przy pierwszym miałam jazdy z karmieniem. Gołej piersi nie złapał 10 mcy. Mleko wygenerowałam dopiero w zasadzie w 4-5 dobie. Do tego Grześ miał za krótkie wędzidełko, język miał mała ruchomość także nie ssał, wiec mleka nie było. Z 3 doby jechałam na lakatorze, żeby poleciała kropla mleka. Po wyjściu z domu zaczelam używać kapturki " robią" dłuższy sutek zaczął ssać. Ale juz do końca w kapturach i tez mało raczej pierś do przytulania, a tak to ściągałam 10 mcy. Przez 6 był tylko na mleku cycowym

Katarzyna cieszyć sie :D, a tak poważnie możesz pokazać swojemu ginowi. Ale myśle ze jestes po prostu farciarą

Hej dziewczyny.
Czytam wasze posty o walentynkach o mezach itp. Ja od niedzieli nie rozmawiam ze swoim R. Zaliczylismy ostra sprzeczke. Nie zamienilismy ze soba slowa od tego czasu. W niedziele wieczorem plakalam jak nigdy.
Dzis on siedzi w jednym pokoju a ja nie podnosze sie z lozka.

Wszystkim nie odpisze bo sie nie da ale:
ZonaGraja: trzymaj sie i nie daj sie. Popieram zdanie dziewczyn ze Krakow to dobry pomysl. Im dalej tym lepiej.

Lilith: gratulacje i oby wszystko bylo tak jak sobie zaplanujesz, a ciacho wyglada pycha..... sama bym wszamala.

Ja tezbardzo chciala bym karmic piersia no ale, zobaczymy czy sie uda Starszy od poczatku na butelce.

Co do placzu..... ostatnio ryk do 3 rano!!!

Ponadto wszystkim co chore : Kurowac sie i zdrowiec,
Tym co wizyty jutro kciuki trzymam i nie puszcze.

Zycze wam przyjemnych walentynek i duzo kopniakow od tych KTOSIOW w brzuchach. Kochajcie sie i usmiechajcie tak jak dzisiaj. Sciskam was mocno wszystkie!!!!

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
pumelova...no to masz humorki hehehe
ja o dziwo mieszcze się jeszcze w kiecki o rozm S... a spodnie L są za małe heh Cały czas tylko sukienki, t-shirty i legginsy. O! właśnie sobie przypomniałam, że licytowałam spodnie ciążowe...może w końcu będę mieć :D
Pech ze ja nie mam sukienek:/ tylko weselne dopasowane. Mam 3 dłuższe swetry wiec założyłam jeden z nich do rajstop, trudno :)
Tak sie balam, ze juz ten kolejny sezon moze byc naciagany :-( baw sie dobrze i zdaj relacje jak bylo:p
Może się rozkręci :D może to tylko moja opinia;) bylo super, jak to na randce, pojadlam, teraz oglądamy serial jak zawsze :D

Do góry