reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Jestem po wizycie, trzymali mnie 4h. Usg miałam 3 robione przez 3 lekarzy i okazało się, że mamy Zespół przetoczenia krwi między płodami. Jedna waży 238g a druga 197g. Za tydzień kolejne usg, jak się pogorszy to czeka mnie operacja rozdzielenia dzieci w brzuchu laserem.
Jestem załamana i łzy lecą... :-( :(

reklama
Bulkaasia czy to jest zagrażające ich życiu? Nie znam sie nic a nic na ciążach bliźniaczych. Trzymam kciuki żeby było wszystko jak najlepiej

Ale to znaczy, ze jeden podjada drugiemu? Tak mi to kuzynka kiedys tlumaczyla, bo tez z blizniakami byla w ciazy...
Kochana, trzymaj sie tam dzielnie!!! Wierze, zebedzie dobrze, bo przeciez inaczej nie moze byc!!! Jestesmy z Toba...

Bulkasia Kochana trzymaj sie musi byc dobrze ...

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Hej dziewczyny.
Czytam wasze posty o walentynkach o mezach itp. Ja od niedzieli nie rozmawiam ze swoim R. Zaliczylismy ostra sprzeczke. Nie zamienilismy ze soba slowa od tego czasu. W niedziele wieczorem plakalam jak nigdy.
Dzis on siedzi w jednym pokoju a ja nie podnosze sie z lozka.

Wszystkim nie odpisze bo sie nie da ale:
ZonaGraja: trzymaj sie i nie daj sie. Popieram zdanie dziewczyn ze Krakow to dobry pomysl. Im dalej tym lepiej.

Lilith: gratulacje i oby wszystko bylo tak jak sobie zaplanujesz, a ciacho wyglada pycha..... sama bym wszamala.

Ja tezbardzo chciala bym karmic piersia no ale, zobaczymy czy sie uda Starszy od poczatku na butelce.

Co do placzu..... ostatnio ryk do 3 rano!!!

Ponadto wszystkim co chore : Kurowac sie i zdrowiec,
Tym co wizyty jutro kciuki trzymam i nie puszcze.

Zycze wam przyjemnych walentynek i duzo kopniakow od tych KTOSIOW w brzuchach. Kochajcie sie i usmiechajcie tak jak dzisiaj. Sciskam was mocno wszystkie!!!!

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Integral współczuję..ale czasem kłótnie każdemu się zdarzają..Po burzy zawsze wychodzi słonko..tego ci życzę by słonko zaświecilo a smutki odeszły w niepamiec

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith to już niedlugo..super..zleci raz dwa..Życzę aby wszystko się unormowalo..
Co za pyszności dziś serwowalyscie mmm.. :)

U nas dziś papryka faszerowane piersią i kaszą..a na deser ciasto w serduszka..niestety kupne..

Ewella jeszcze o tobie dziś myślałam..mam nadzieję że dzień minoł w miarę pogodnie..ściskam cie..

Bulkasia wspolczuje przezyc kochana! Mam nadzieje ze wszystko u Was skoncY sie dobrze.Jestes za pewne pod najlepsza opieka.Ostatnii tutaj na BB czytalam hiatorie dziewczyny ktora miala ten zabieg.

010igov35ye70zfx.png

reklama
Jestem po wizycie, trzymali mnie 4h. Usg miałam 3 robione przez 3 lekarzy i okazało się, że mamy Zespół przetoczenia krwi między płodami. Jedna waży 238g a druga 197g. Za tydzień kolejne usg, jak się pogorszy to czeka mnie operacja rozdzielenia dzieci w brzuchu laserem.
Jestem załamana i łzy lecą... :-( :(
Bulkaasia wiem że łatwo się mówi ale bądź dobrej myśli..nastawienie i wiara to połowa sukcesu..3mam za ciebie i maleństwa mocno kciuki

Do góry