pumelova
Fanka BB :)
@Mumusia_Muminka dzięki, czyli jednak lekarka mówiła prawdę. Nie zmienia to faktu że częściej jem szpinak niż wołowinę, dlatego też wtedy nie udalo mi sie nadrobić niedoborów dietą ;-)
Jakbyś miała sprawdzony przepis to wrzuć ja mam jeden przepis na naleśniki którego sie trzymam bo wczesniej zawsze polowa mi sie przypalala i juz nie ekperymentuje z podstawowymi skladnikami - taka ze mnie kucharka ale dzis mam do naleśników pyszne nadzienie - banany i mrożone truskawki <3
A jak robisz te koktajle? Ja codziennie robię koktajl jogurt + banan + kiwi/gruszka/pomarancza bo mój mąż nie jada śniadań. Sprobowalabym czegos ze szpinakiem. Dajesz tam tylko szpinak kiwi i limonke, nic więcej? Tzn wode pewnie? Znasz jeszcze jakies ze szpinakiem? Ale tak żeby go nie bylo czuć żeby mąż nie wyczul
Dzięki za info :-). Przyda się innym razem. Mamy rezerwację + wpłacona zaliczkę już od grudnia. Do tego dojeżdżają do Nas znajomi (wynajęlam 2 apartamenty) [emoji6], także może w lecie albo jesienią pomyślimy (a może same z dzieciakami sie wybierzemy?)
Żonagraja - Kochana, wiem, że teraz milion myśli, i pewnie też szkoła Młodej troszkę Was może blokować w pełnej decyzji odnośnie Krakowa. Ale..najczęściej te pierwsze decyzje są najlepsze, więc, jakbyście nie zdecydowali będzie idealnie - i w końcu razem, bez żadnych "wrzodow" po bokach. Będzie dobrze! [emoji8][emoji8][emoji8].
Pumelova - ja też chyba zrobię placki naleśnikowe na wyjazd (dla Młodej będę miała gotowe śniadanie lub kolacje, bo często gęsto jedzenie lokalowe totalnie jej nie idzie). Chcę spróbować przepis na naleśniki budyniowe [emoji5]
Jakbyś miała sprawdzony przepis to wrzuć ja mam jeden przepis na naleśniki którego sie trzymam bo wczesniej zawsze polowa mi sie przypalala i juz nie ekperymentuje z podstawowymi skladnikami - taka ze mnie kucharka ale dzis mam do naleśników pyszne nadzienie - banany i mrożone truskawki <3
Ja robie koktajl ze szpinakiem.kiwi i limonka pychaaa:-) albo krem brokulowo- szpinakowy.
A jak robisz te koktajle? Ja codziennie robię koktajl jogurt + banan + kiwi/gruszka/pomarancza bo mój mąż nie jada śniadań. Sprobowalabym czegos ze szpinakiem. Dajesz tam tylko szpinak kiwi i limonke, nic więcej? Tzn wode pewnie? Znasz jeszcze jakies ze szpinakiem? Ale tak żeby go nie bylo czuć żeby mąż nie wyczul