Alex_87
Fanka BB :)
Megan22 witajPumelova - dziękuje za pamięć ale ucichlam bo ostatnio cos nie umiem sie wbić w rozmowe[emoji14]jak cos napisalam to zniknął post gdzies w tlumie innych ale ciagle jestem , mialam szalony weekend a jutro w koncu wizyta[emoji14]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety ja też nieraz mam ciężko "wbic" się w rozmowę..a posty gubią się w tłumie bo jest tu nas naprawdę dużo..mimo że niezawsze każdemu się odpisuje to zawsze każdy post czytam i fajnie ze jesteście..wszystkie i każda z osobna i ze jest nas tu naprawdę sporo i pojawiają się nowe mamy..Fajnie wiedzieć że tyle kobiet na świecie przechodzi podobne dylematy i nietylko..
No jakoś tak wyszło chyba sie nie nadaje na forum ,ale ciężko by bylo was zostawić [emoji173] a o której masz wizyte ? [emoji480][emoji352]
Matko nie wyobrażam sobie takiej sytuacji i bardzo wspólczuje ważne ze masz po swojej stronie kochającego męża , wiec dacie rade ze wszystkim # powodzenia :*
Haha dziękuje w marcu będe szukać nowej sukienki bo teraz nie wiem ile jeszcze brzuszek urośnie wiec sie nie opłaca a te co mialam do wyboru okazały sie za małe lub za krótkie [emoji44][emoji23]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom