reklama
Mumusia_Muminka
Fanka BB :)
Ika 89 jak tylko nie masz żadnych przeciwwskazań to naprawdę polecam, bierz drugą połówkę i popływajcie choćby w brodziku Na kręgosłup super sprawa! Ja trzymam za Ciebie kciuki i czekam na zdanie relacji !!Mamusia_Mumunka ale kusisz tym basenem. Po każdym Twoim poście mam ochotę się wybrać A potem dopada mnie leń i strach przed infekcja :-)
Morela_87
Lilith wiem kochana i na pewno jak mój mały przestanie kopać choćby na dwa dni to uruchomię doppler w ruch żeby się uspokoićKaroo gratuluję!! Ważne, że wszystko dobrze
Kasiulka ale na moja rękę juz nie ucieka, tylko na męża i cory w tym też nie zawsze. Ciekawe to
Morela baardzo się ciesze. A o tej ciszy pisałam, bo wiesz ze u mnie 5 dniowa była a wcześniej maluszek dużo pukal.
Truskawka pyszne, może się skuszę na wekeend bo jeść trzeba a pomysłów i apetytu brak... Zrobiłam w końcu karkowke duszona z zidmniaczkiem i cebulką w multi.
Maziajka jak są daleko to dobrze, szczególnie jak nie ma przymusu na świąteczne zjazdy.
Bardzo ładna kuchnia, otwarta takie Lubie [emoji14] i lrzytulnie!!
Curran kocyk cudny h&m chyba każda z nas lubi.
Ewcia tez mnie poinformowali, że może macica peknac przez wywoływanie ale ze dadzą mniejsze dawki. Ogólnie powiedzieli, że mimo iż dziecko małe to jest to cięższy poród niż donoszonego i dużo bardziej niebezpieczny.. Zresztą moja ilość utraty krwi i walki z lozyskiem etc tez wiele mówi..
Karuzela gratuluję!! Mi się dluzy..
Linoone daj znać, czy się udało. Zawsze możesz coś zszamac.
Truskawka bardzo mi przykro.. Moja prababcia dalej w szpitalu, wiec nieciekawie.. Jeszcze jak byłaś z nią blisko to musi być Ci bardzo przykro. Pamiętaj jednak, że babcia na pewno nie chciałaby byś mocno się smucila.. Będzie czuwać nad Wami :* tule Cie bardzo mocno. Tylko tyle mogę bo jednak żadne słowa tu nie pomogą
Ewcia jakby mi babsztyl tak powiedział to obrocilabym się na pięcie i juz więcej nie chciała jej widzieć na oczy. Z zakazem przychodzenia do nas czy odwiedzania dzieci.
Karuzela ja biorę około 3 razy więcej b6 z magnezem niż zalecane 100% dziennego zapotrzebkwania, w 1 tabletce mam 100 a biorę minimum 2 zazwyczaj 3 chyba że mam skurcze czy bóle to i 4. Nic się nie dzieje. Brałam tak w każdej ciąży.
Curran nawet jak to jedno to trzeba myśleć pozytywnie
Mnie też kusi ten basen. Chyba się wybiorę !Mamusia_Mumunka ale kusisz tym basenem. Po każdym Twoim poście mam ochotę się wybrać A potem dopada mnie leń i strach przed infekcja :-)
Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Morela_87
Faktycznie najlepiej czuć jak się leży na spokojnieTruskawkowa wyrazy wpsolczucia
Te ruchy... dziś cały dzien w biegu dopiero sie położyłam i nic. Juz ręce drżą sie spociłam, ale coś niemrawo puknęla pare razy. Czekam dalej na konkret
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Karoo gratuluję!! Ważne, że wszystko dobrze
Kasiulka ale na moja rękę juz nie ucieka, tylko na męża i cory w tym też nie zawsze. Ciekawe to
Morela baardzo się ciesze. A o tej ciszy pisałam, bo wiesz ze u mnie 5 dniowa była a wcześniej maluszek dużo pukal.
Truskawka pyszne, może się skuszę na wekeend bo jeść trzeba a pomysłów i apetytu brak... Zrobiłam w końcu karkowke duszona z zidmniaczkiem i cebulką w multi.
Maziajka jak są daleko to dobrze, szczególnie jak nie ma przymusu na świąteczne zjazdy.
Bardzo ładna kuchnia, otwarta takie Lubie i lrzytulnie!!
Curran kocyk cudny h&m chyba każda z nas lubi.
Ewcia tez mnie poinformowali, że może macica peknac przez wywoływanie ale ze dadzą mniejsze dawki. Ogólnie powiedzieli, że mimo iż dziecko małe to jest to cięższy poród niż donoszonego i dużo bardziej niebezpieczny.. Zresztą moja ilość utraty krwi i walki z lozyskiem etc tez wiele mówi..
Karuzela gratuluję!! Mi się dluzy..
Linoone daj znać, czy się udało. Zawsze możesz coś zszamac.
Truskawka bardzo mi przykro.. Moja prababcia dalej w szpitalu, wiec nieciekawie.. Jeszcze jak byłaś z nią blisko to musi być Ci bardzo przykro. Pamiętaj jednak, że babcia na pewno nie chciałaby byś mocno się smucila.. Będzie czuwać nad Wami :* tule Cie bardzo mocno. Tylko tyle mogę bo jednak żadne słowa tu nie pomogą
Ewcia jakby mi babsztyl tak powiedział to obrocilabym się na pięcie i juz więcej nie chciała jej widzieć na oczy. Z zakazem przychodzenia do nas czy odwiedzania dzieci.
Karuzela ja biorę około 3 razy więcej b6 z magnezem niż zalecane 100% dziennego zapotrzebkwania, w 1 tabletce mam 100 a biorę minimum 2 zazwyczaj 3 chyba że mam skurcze czy bóle to i 4. Nic się nie dzieje. Brałam tak w każdej ciąży.
Curran nawet jak to jedno to trzeba myśleć pozytywnie
U mnie wątpię, że były to małe dawki...
Zresztą, brak słów na personel...
Przy oxy strasznie zaczęłam krwawic... W sumie, to leciało ze mnie jak z kranu co zgłosiłam, a baba, że poczekamy, aż kroplowka się skończy!
Dobrze, że lekarz przed pójściem do domu chciał jeszcze sprawdzić, bo okazało się, że łożysko zaczęło się odklejac...
Z teśćmi nie odzywałam się ponad 2,5 roku. Przed ślubem kościelnym zacisnelam zęby dla K, żeby nie czuł się źle...
Od ślubu mamy sporadyczne kontakty, ostatnio teściowa była na dniu babci u Mikołaja, co mnie bardzo zdziwiło, że przyjechała, także odzywałam się z dystansem przez te dwa dni....
Witam Drogie Panie !
Właśnie wróciłam z basenu! Udało mi się zrobić 10 basenów (w jedną i drugą stronę = 1 basen) i powiem Wam, że czuję się znakomicie, wręcz wypoczęta a nie zmęczona. Super sprawa z tym pływaniem. Oby udało się regularnie chodzić i mieć chociaż trochę tego ruchu. Tylko trzeba uważać, żeby się nie przeziębić....
@Karuzela - witaminę B6 ciężko jest przedawkować bo to co dostarczasz w tych suplementach to tak naprawdę bardzo mała jego ilość się wchłania. Lepsze są witaminy z jedzenia.
@curran_twins - czekam z niecierpliwością na relacje i kto miał rację czy Częstochowscy lekarze czy irlandcy
Zazdroszczę basenu, ale ja muszę uważać na jakiekolwiek zbiorowiska bakterii....
Dzieki dziewczyny,
słuchajcie, byłam u trzech lekarzy i każdy powiedział co innego, wiec ja sama nie wiem co jest grane
Pierwszy w szpitalu po wypadku: ooh to ciąża jednoowodniowa, jednokosmowkowa...
Drugi, prytanie: oooh nie ma sie co martwic, ciąża dwuowodniowa, dwukosmowkowa...
Trzeci, dzisiaj w szpitalu w Irlandii: ooh, no, nie mogę znaleźć drugiego łożyska.... to ciąża dwuowodniowa jednokosmowkowa..
i bądź tu mądra
Czyli od każdego wybieramy co nam odpowiada i diagnoza doskonała ;-)
Truskawka bardzo mi przykro [emoji20]
Ewcia wspolczuje tesciow..
Paalina widze ze u Ciebie to samo. Staram sie nie zwracac na nich uwagi ale czasami sie poprostu nie da.
Kochana, dużo o nich by pisać...
Przed ślubem cywilnym "kochana mamusia" kazała się K.jeszcze dobrze zastanowić...
Tacy typowi teściowie z kawałów...
Teraz po kościelnym trochę przystopowali, ale mam ich na dystans...
Nie chce panikować o ta jednokosmowkowa ciążę bo może się okazać, jak za pierwszym razem, ze się jednak lekarz pomylił. trza być dobrej myśli
Jesteś moją idolką świetne podejście powinni wszyscy brać z ciebie przykładAno własnie, nie zamierzam się zamartwiać, ani tym bardziej czytać googli...
Ciekawe czy jak ja sobie zaplanuje na za tydzień basen to wreszcie mi się uda czy złapie coś kolejnego że nie będę mogła :/ już mnie tak szlag trafia od tej passy jaką mam od stycznia :/
pumelova
Currain twins masz tam tloczno to nie dziwota ze każdy widzi co innego ja nie ogarniam usg, jakby byla 2 to juz w ogóle zawsze się o wszystko pytam bo dla lekarza to takie oczywiste ostatnio dostałam foty profilowe, jedna byla taka slaba i moj mąż pyta co to a ja ze nie wiem
Bylam wczoraj w pepco! Pierwszy raz bylam w sklepie od 21.11! Kupiłam nowa szczotkę do kibla i do zestawu dozownik do mydla :] a ze obok mam Rossmana to kupiłam te rajtki o których pisalyscie i nowy podkład (zbladlam tak ze nie mam się czym malować) wiec sie odstrzelę w weekend
Co do ruchów, to czułam codziennie takir pukanie fantastyczne, wczoraj nic, wiec troche sie zmartwilam ale miałam wzdęcia okropne. I teraz juz czuje od rana! (po koktajlu z bananów i kiwi każdy by sie obudził) wiec ulzylo mi, moj ktosiek tam densi na całego )
Mężowe kanapki zrobione, idę spac dalej! :-)
Bylam wczoraj w pepco! Pierwszy raz bylam w sklepie od 21.11! Kupiłam nowa szczotkę do kibla i do zestawu dozownik do mydla :] a ze obok mam Rossmana to kupiłam te rajtki o których pisalyscie i nowy podkład (zbladlam tak ze nie mam się czym malować) wiec sie odstrzelę w weekend
Co do ruchów, to czułam codziennie takir pukanie fantastyczne, wczoraj nic, wiec troche sie zmartwilam ale miałam wzdęcia okropne. I teraz juz czuje od rana! (po koktajlu z bananów i kiwi każdy by sie obudził) wiec ulzylo mi, moj ktosiek tam densi na całego )
Mężowe kanapki zrobione, idę spac dalej! :-)
reklama
curran_twins trzeba być dobrej myśli, w końcu w Polsce byłaś u dobrego specjalisty
ja już w pracy, dobrze że piątek bo zmęczona jakaś jestem w tym tygodniu... może uda się trochę dłużej pospać...
ja już w pracy, dobrze że piątek bo zmęczona jakaś jestem w tym tygodniu... może uda się trochę dłużej pospać...