reklama
No ja wiem [emoji3]. Sama ostatnio wszystkie słabości i dolegliwości tłumacze ciążą [emoji6]Haha raczej mi chodziło że zmiany w ciąży powodują że jest łatwiej łapać choroby i że to jest normalne a nie że powoduje że nie jest nudno
Truskawka - tule mocno.
Współczuję tych traumatycznych snów :-(.
Co do %, to większość wyparowuje, tak jak Kasiulka pisała. W faworkach ta łyżka spirytusu się zgubi, a do zupy zmniejsz ilość wlewanego winka.
Spokojnie możesz, ja robiłam z butelką cydru-alko na niższą temperaturę wrzenia niż woda, wystarczy dłużej pigotować bez przykrycia i na luzie ci wszystko wyparujeHej dziewczyny
Ja dzis mialam okropną noc, najpierw mi sie snilo, ze mama umarła, a pozniej ze poroniłam, masakra..obudziłam sie z rykiem dosłownie, jeszcze malutka zaczeła kopac, wiec całkiem sie wybudziłam i jestem teraz jak zombi.
Dziękuje naprawde za wszystkie slowa wsparcia dziewczyny :*
Curran Twins bardzo dobre podejscie, nie ma sie co martwic na zapas!! A ciaze z jednym lozyskiem tez da sie donosic spokojnie.
Dziewczyny mam takie pytanie odnosnie alkoholu dodawanego do gotowania/smazenia potraw. Czy któas sie orientuje czy potrawy gotowane np. z szklanka wina mozna jesc w ciazy? mam mega ochote na francuska zupe cebulowa, ale ja sie robi z winem, tez w tłusty czwartek planuje faworki, a tam z kolei sie dodaje łyzke spirytusu...nie wiem czy ciasto bez tego wyjdzie....
Niższą na, niecałe 80 stopni.Truskawka alkohol nie wyparowuje cały bo ma wyższa temp wrzenia, ale myśle ze jak dasz pół szklaneczki będzie ok
Załączniki
Tobie na pewno ale główne pytanie jest czy dziecku też nicTeż ostatnio dodałam wina do spaghetti i myślę, że nic mi nie będzie
Morela_87
Fanka BB :)
Myślę, że wino 30 % po odparowaniu i dziecku nie zaszkodziTobie na pewno ale główne pytanie jest czy dziecku też nic
reklama
Ika89
Fanka BB :)
Witam się porannie. Coś mnie boli brzuch od rana, już dwa razy byłam na posiedzeniu, mam nadzieję że to już koniec na dziś.
Co do alko to chciałam kupić sobie piwo ostatnio i Lech ma 0,5% i zrezygnowałam. Z kolei w herbacie o smaku grzanca był alkohol instant i też zrezygnowałam. Ale może nie ma się czego bać?
Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Co do alko to chciałam kupić sobie piwo ostatnio i Lech ma 0,5% i zrezygnowałam. Z kolei w herbacie o smaku grzanca był alkohol instant i też zrezygnowałam. Ale może nie ma się czego bać?
Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom