reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Tez sie nad tym samym zastanawiam Aim u mnie cały czas to samo grzybek. Teraz biorę jakies robione globulki. Syf straszny pół dnia ze mnie wylatuje. Ale w powiewie nic sie nie wyhodowalo
A to u mnie co rusz coś nowego-był etap krwawienia z cewki, rota i przeziębienie, także co rusz coś nowego :D

reklama
Melduje się,

Kurcze... Czytam Ewcia o tych Twoich przebojach z Teściowa/Tesciach, i..zaczynam wierzyć, że moi nie są aż tacy najgorsi.
Wczoraj nawet T zrobiła obiad pode mnie i J (odebrała J ze szkoły, a jak przyjechałam ja odebrać, to tylko poprosiła bym dokończyła surowke z marchewki - także nie wypadało powiedzieć "do widzenia" [emoji6]. Dla mnie obiadek u Teściów to.. Coś co się zdarzyło może z 10 razy na 16 lat (w tym 13 lat od ślubu). Nie liczę świąt)

Aim - w Twojej pracy aż się roi od czynników, które mogą Ci zaszkodzić. Ilu ludzi w szpitalu tyle różnych zagrożeń, a do tego jeszcze dochodzą osobiste predyspozycje [emoji6].
To jak praca w szkole czy przedszkolu. Współczuję.
Mam nadzieję, że wraz z ociepleniem odpadnie Ci większość zagrożeń.
A z grzybkiem... Zabezpieczaj die przed nim wszelkimi możliwymi sposobami [emoji5]

Kasiulka - boże... Co za cuda Ci przepisali?
Jak wypadła wczorajsza gala?

Ostatnia edycja:
Aim - w Twojej pracy aż się roi od czynników, które mogą Ci zaszkodzić. Ilu ludzi w szpitalu tyle różnych zagrożeń, a do tego jeszcze dochodzą osobiste predyspozycje
emoji6.png
.
Tak naprawdę to z tego tylko rota jest że szpitala :) cewka to samo z siebie pech się zrobił, a przeziębienie złapałam w weekend. Grzybka na szczęście nigdy nie miałam i może nie będę mieć jednak :) no cóż, no takie uroki ciąży po prostu :)

Haha raczej mi chodziło że zmiany w ciąży powodują że jest łatwiej łapać choroby i że to jest normalne a nie że powoduje że nie jest nudno :p

Witam.
Tak czytam i czytam i widzectemat tescio to i ja krotko o moich cudowni ludzie :) z racji tego ze ja przyjechalam do meza to rodzicow mam 350km a tesciow 5mon autem na obiedzie jestesmy co niedziele, na kazda prosbe nigdy nie odmowia super takich wszystkim zycze :)
Curan masakra z tymi,lekarzami dobrze ze w Pl bylas i dobrego specjalisty ja trzymalabym sie jego opini a we wtorek niech sie postaraja i poszukaja dobrze co ta kryjesz ;)

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Hej dziewczyny
Ja dzis mialam okropną noc, najpierw mi sie snilo, ze mama umarła, a pozniej ze poroniłam, masakra..obudziłam sie z rykiem dosłownie, jeszcze malutka zaczeła kopac, wiec całkiem sie wybudziłam i jestem teraz jak zombi.

Dziękuje naprawde za wszystkie slowa wsparcia dziewczyny :*

Curran Twins bardzo dobre podejscie, nie ma sie co martwic na zapas!! A ciaze z jednym lozyskiem tez da sie donosic spokojnie.

Dziewczyny mam takie pytanie odnosnie alkoholu dodawanego do gotowania/smazenia potraw. Czy któas sie orientuje czy potrawy gotowane np. z szklanka wina mozna jesc w ciazy? mam mega ochote na francuska zupe cebulowa, ale ja sie robi z winem, tez w tłusty czwartek planuje faworki, a tam z kolei sie dodaje łyzke spirytusu...nie wiem czy ciasto bez tego wyjdzie....

Hej :) nie bylo mnie tylko wczoraj a postów tyle jakby nie było mnie kilka dni [emoji44][emoji4] wczoraj mialam do 16 szalony dzień a później masakryczny... Jednak mały przed chwilką mi to wynagrodzil serią mini kopniaczków:p akurat jak tatuś wrócił z pracy i sie położył[emoji14]także mógł pierwszy raz poczuć synka :D aż mu sie spać odechciało:p miłego dnia , bynajmniej lepszego niż ja mialam wczoraj [emoji11]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Truskawka89 ja jadłam faworki w tym tygodniu :) myślę że to mała ilość więc nie ma znaczenia, a w zupie wydaje mi się że szklanka tego wina na pewnie 3 litry zupy więc też stężenie male

Do góry