reklama
Mafu889, mam identycznie z tym bólem głowy. Właśnie mniej wiecej co 2-3 tygodnie mnie męczy koszmarny ból, zawsze w weekend, od piątku do niedzieli... za to w poniedziałek nie ma po nim śladu dziwne to.
Dziewczyny, współczuję problemów z hemoroidami, ja na szczęście nigdy nie miałam i mam nadzieję że ciąża tego nie zmieni...
Morela, prześliczne! Ja mam niestety dwie lewe ręce do takich rzeczy..
Ika89, u mnie usg też drogie, pierwsze prenatalne kosztowało 250 zł.. masakra. Ale za to w cenie lekarz nagrywa całe badanie na płytę, więc można oglądać i oglądać
Fajne te poduchy, jestem ciekawa czy zdają egzamin już teraz, przy małym brzuchu. Ja przymierzam się do zakupu, ale właśnie nie wiem czy nie jest na to jeszcze za wcześnie. Szczególnie że jak na razie nic mnie nie boli, mogę normalnie spać w każdej pozycji
Dziewczyny, współczuję problemów z hemoroidami, ja na szczęście nigdy nie miałam i mam nadzieję że ciąża tego nie zmieni...
Morela, prześliczne! Ja mam niestety dwie lewe ręce do takich rzeczy..
Ika89, u mnie usg też drogie, pierwsze prenatalne kosztowało 250 zł.. masakra. Ale za to w cenie lekarz nagrywa całe badanie na płytę, więc można oglądać i oglądać
Fajne te poduchy, jestem ciekawa czy zdają egzamin już teraz, przy małym brzuchu. Ja przymierzam się do zakupu, ale właśnie nie wiem czy nie jest na to jeszcze za wcześnie. Szczególnie że jak na razie nic mnie nie boli, mogę normalnie spać w każdej pozycji
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Witam sie wieczornie.
Gratulacje wizytujacym wczoraj i Maziajka potwierdzenia corci.
Nieodpisze wszystkim bo wrocilam z pracy i padam a jutro wizyta.baby obkopuje mnie okropnie mocno tak ze od tyg M i mala czuja jak przyloza reke.
U okulisty wyszlo Mi niestety ze musze okulary nosic bo wzrok pogarsza sie niestety.i jakos po pracy mnie okropnie ciagnie w dole brzucha chocby ktos igly Mi wbijal.ide sie ogolic i wypucowac.rano mala zawioze szybki prysznic i na wizyte
Gratulacje wizytujacym wczoraj i Maziajka potwierdzenia corci.
Nieodpisze wszystkim bo wrocilam z pracy i padam a jutro wizyta.baby obkopuje mnie okropnie mocno tak ze od tyg M i mala czuja jak przyloza reke.
U okulisty wyszlo Mi niestety ze musze okulary nosic bo wzrok pogarsza sie niestety.i jakos po pracy mnie okropnie ciagnie w dole brzucha chocby ktos igly Mi wbijal.ide sie ogolic i wypucowac.rano mala zawioze szybki prysznic i na wizyte
Hej ale dzisiaj naskrobalyscie o.matko.mialam lekture! Od rana w biegu na 8.30 dentysta potem.zakupy , sprzatanie , obiad, sprzatanie dopiero nie dawno.skonczylismy ! Ale kuchnia.jest gotowa! Brakuje kilku detali jak karnisz ,firanka,doniczki ale reszta wszysyko jest juz w szafkach poukladane dzieki Bogu!
Aga k_m rzadko w sumie mam takie noce a w dzien nie ma szans nie usne..tak mam od dziecka.Dzis za to czuje ze bede super spac jak.dziecko bo.juz oczy mi sie kleja...
Tez jestem niskocisnieniowcem srednio 100/80.
Lilith moja to sie podala.w rodzine meza..bo u nich takie wielkoludy i ludzie o grubych kosciach.Moj maly zas w moja sterone od urodzenia maly chudzielec.
Ewcia tez tak.mam z siara u mnie leci juz z tydzien spokojnie i po cc bez problemu karmilam.
Co.do.ruchow szok ze Ci tak mowili ja w 1 ciazy w 17 poczulam a teraz juz w 15.
Morela aleee czad!! Zdolna bestia jestes!
Aga k_m rzadko w sumie mam takie noce a w dzien nie ma szans nie usne..tak mam od dziecka.Dzis za to czuje ze bede super spac jak.dziecko bo.juz oczy mi sie kleja...
Tez jestem niskocisnieniowcem srednio 100/80.
Lilith moja to sie podala.w rodzine meza..bo u nich takie wielkoludy i ludzie o grubych kosciach.Moj maly zas w moja sterone od urodzenia maly chudzielec.
Ewcia tez tak.mam z siara u mnie leci juz z tydzien spokojnie i po cc bez problemu karmilam.
Co.do.ruchow szok ze Ci tak mowili ja w 1 ciazy w 17 poczulam a teraz juz w 15.
Morela aleee czad!! Zdolna bestia jestes!
reklama
Poczytałam, I nadrabiam, ale wybaczcie odpisać każdej już nie mam siły... W oczach mi się mieni chyba od bólu głowy... I tak w kratkę, dzień jest dobrze - kolejne dwa, znów masakra...
Spadam do łóżka bo nie wyrabiam...
Dobrej nocy!
Spadam do łóżka bo nie wyrabiam...
Dobrej nocy!