reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny jesteście niemożliwe! Dwa dni i 15 stron naskrobane. :) Super, że jest nas dużo aktywnych, ale to już chyba przesada :p biorę się za nadrabianie zaległości, bo ciekawa jestem co u Was :)

Morela - ale pięknie Ci to wszystko wyszło [emoji3].

Tymuniek - Ojjj to czekam na zdjęcia z metamorfozy (przed i po) [emoji5].
Troszkę Ci zazdroszczę tej cukrzycy - ostatnio za bardzo sobie dogadzam [emoji6]. Trzymam kciuki za Twój cukier po serniczku (oby wynik był łaskawy) [emoji4]

Jenny - nie trawie takich ludzi - współczuję Ci znajomej. A może weź jej dosraj publicznie jakimś tekscikiem, tak aby na przyszłość 2 razy pomyślała zanim się do Ciebie zwróci? [emoji6]
I pamiętaj masz zawsze gotowe usprawiedliwienie (achhhh te hormony [emoji1]) [emoji6]

Dziewczyny jak to jest z tymi polowkowymi? Czy to lekarz normalnie na wizycie robi na zwyklym USG? Czy to trzeba sie na jakas specjalna wizyte umawiac?

Dzieki Kasiulka. A jak wam wupada to polowkowe rowno w 20 tc? Ja ide teraz na wizyte 16.02 i bede ok 18 tc, zastanawiam sie czy juz wtedy mi zrobi?!

Katanka to badanie robi się tak od 18 tyg do 22 skonczonego wtedy wszystkie narządy wewnętrzne u dziecka już dobrze widać :) ja też idę do innego lekarza mój się tym nie zajmuje

reklama
Katanka, ja mam jednego lekarza prowadzącego, a na usg chodzę do innego, specjalisty od prenatalnych. Połówkowe będę miała w 20+5. Ja chodzę prywatnie.

Do góry