Wendy impreza to impreza a urodziny jedyne
Jakie plany??
Dziękuję za info z tym czosnkiem. Na piczatku ciąży mnie odrzuciło ale teraz mam ochotę
Ewcia duuzo lepiej, już dwie noce normalne, bez pibudek. Juz czasem mam dość tej pogody, pidleczy się to znowu coś. Za to wszyscy zdrowi
myślę, że to od czystka.
Morela maluszka i chyba nawet puka słyszę
i szum początkowy albo pepo albo łożysko. I ucieka Ci slodziaczek.
Za to zupełnie inaczej niż u mnie.
Chyba nagram jutro z ciekawości.
Ja słucham jeszcze codziennie odvzuwajac ruchy cały dzień. Minuta i wyłączam. Nuc w tym złego.
U mnie scan 32 tydzień, to za późno myślicie??
Bo jak tak to będę do położnej dzwonić by na 30 przesunąć. Proszę o radę [emoji14]
Bulkasia może ja też brzydko odpisalam i na pewno nie specjalnie oczywiście, czasem w rl mowie tez mam dziwny ton. Nie sądziłam, że na pisanie tez to lrzeniose ale czasem sama się łapie na tym.
Teraz córeczki są juz takie duże, że nie ma dnia bez czucia ruchów i jak to uspokaja. Pomysł jak niedługo będzie.
Moja pannica wita się z rana na dzień milknie ale co jakiś czas daje znać o sobie a od pod wieczora stopa niezmiennie. Jak wstaje w nocy do WC tez ale już rzadziej. Powoli zrezygnuje ze sprawdzania serduszka.
Linoone, pytaj tu dziewczyn jak czegoś nie wiesz. Każda z nas, nawet już mająca dzieci nie wie wszystkiego
Jenny co za 'kolezanka'..
Morela bardzo mi się podoba to co robisz. Tylko żebyś zapału nie straciła bo aż szkoda.
Tymuniek smacznego i uważaj na ten cukier. Ruchy cudna sprawa
Mafu boje bo też boli hihi. Jak ta piłka? Tez fizjo polecala na plecy ale jakoś tego nie widzę..
Ika kwota może i dużą ale jest czas by się przygotowac, to duży plus a i pamiątka będzie.
Ewcia bardzk ładne im to zrobiłaś
Maziajka, zobaczymy jak tak z tym przybieraniem będzie, ważne by było.
Kupiłam materiał na taką poduche między nogi albo pod brzuch. Uszyje sama, coś długiego i szerokiego. Zobaczymy comwyjdzie z tego. Coś na pewno haha.
Nie wiem czy znacie. Zwijam szara gazetę w cienki rulon. Sklejam, by się nie rozeszła. Gdy mam już ileś takich rurek papierowych tworzę z tegl pudełka, szafki, wazony.
Bardzo fajna sprawa. Potem malujemy. Wbrew pozorom jest to baardzo wytrzymałe. Podobnie jak wiklinka wygląda.
Któraś robiła tez??