Mamusia_Muminka też miałam przejścia z zamknięciem konta, pracownik poinformował mnie, żebym sobie sama zamknęła przez internet!!! Jakbym do oddziału się przeszła w ramach spaceru... Że akurat byłam już w ciąży i wtedy miałam gorszy dzień, wyszłam prawie z drzwiami...
reklama
popo
Początkująca w BB
O rany ale wy duzo piszecie
Ja jestem z Trójmiasta , to jest moja pierwsza ciąża
Chcemy mieć szybko drugie dziecko aby była mała różnica wieku
Jeżeli chodzi o imie to moj chce Nicole ja sie nie przekonałam , Ale jeszcze nie znamy płci....
A ciuszki ciążowe też musze sie pomału zacząć rozgladac teraz w lidlu maja byc to zobacze
Megan Gratuluję ! Ja miałam ślub w Sierpniu
Ja jestem z Trójmiasta , to jest moja pierwsza ciąża
Chcemy mieć szybko drugie dziecko aby była mała różnica wieku
Jeżeli chodzi o imie to moj chce Nicole ja sie nie przekonałam , Ale jeszcze nie znamy płci....
A ciuszki ciążowe też musze sie pomału zacząć rozgladac teraz w lidlu maja byc to zobacze
Megan Gratuluję ! Ja miałam ślub w Sierpniu
curran_twins
Zaciekawiona BB
@sylver80 udany urlop nie ma Co. Moj m powiedzial że polska bardzo mu się podoba ale szpital niekoniecznie. Jednego dnia dostal zupe mleczna I nie wiedzial co to jest. Haha.
Ja tez polecam olej kokosowy. Sama używam do wszystkiego.
Doslownie.
Moj m smaruje wlosy bo martwi się że będzie lysy haha.
Ja używam do rąk paznokci I twarzy. W kuchni, moje psy dostaja tez na skore I siersc. Więc ogolno uzytkowy w moim domu.
Ja tez polecam olej kokosowy. Sama używam do wszystkiego.
Doslownie.
Moj m smaruje wlosy bo martwi się że będzie lysy haha.
Ja używam do rąk paznokci I twarzy. W kuchni, moje psy dostaja tez na skore I siersc. Więc ogolno uzytkowy w moim domu.
curran_twins
Zaciekawiona BB
Oh I dziewczyny. Powiedzcie Co to za bole. Czy mam się martwic czy nie. Kluje w pępku jakby igly wbijali.
Popo, mamy dokładnie takie same plany. Jestem w pierwszej ciąży, szybko planuję drugą (o ile poród lub córcia nie dadzą mi się za bardzo we znaki) a czwartek wybieram się do Lidla po pierwsze elementy wyprawki
My od początku mieliśmy wybrane imię dla dziewczynki - Aniela i na szczęście będzie córcia, bo imienia dla chłopca nie mamy
Fajnie na tym forum. Na razie jestem w trakcie remontu i przeprowadzki i nie mam za bardzo czasu na pisanie...
My od początku mieliśmy wybrane imię dla dziewczynki - Aniela i na szczęście będzie córcia, bo imienia dla chłopca nie mamy
Fajnie na tym forum. Na razie jestem w trakcie remontu i przeprowadzki i nie mam za bardzo czasu na pisanie...
curran_twins
Zaciekawiona BB
Ja już szalu dostaje. Jak nie urok to.... Hah.
Teraz jestem na etapie szukania wozka. Przegladam rowniez internet na pomysl na pokoik dziecięcy... Ubranka... Dodatki... A to wszystko zagryzam surowka z kapusty czerwonej ale myśle o ziemniakach z jajkiem sadzonym I maslanka [emoji23]
Boże... A to dopiero poczatek [emoji23][emoji23]
Teraz jestem na etapie szukania wozka. Przegladam rowniez internet na pomysl na pokoik dziecięcy... Ubranka... Dodatki... A to wszystko zagryzam surowka z kapusty czerwonej ale myśle o ziemniakach z jajkiem sadzonym I maslanka [emoji23]
Boże... A to dopiero poczatek [emoji23][emoji23]
Monti
Fanka BB :)
Currqn twins ja też mam takie dziwne bóle w okolicy pępka, to musi być normalne w takim razie [emoji6]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
curran_twins
Zaciekawiona BB
To nie ma się Co martwic na zapas [emoji5]
reklama