reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Mamusia_Muminka też miałam przejścia z zamknięciem konta, pracownik poinformował mnie, żebym sobie sama zamknęła przez internet!!! Jakbym do oddziału się przeszła w ramach spaceru... Że akurat byłam już w ciąży i wtedy miałam gorszy dzień, wyszłam prawie z drzwiami...

reklama
O rany ale wy duzo piszecie :p
Ja jestem z Trójmiasta , to jest moja pierwsza ciąża ;)
Chcemy mieć szybko drugie dziecko aby była mała różnica wieku ;)
Jeżeli chodzi o imie to moj chce Nicole ja sie nie przekonałam , Ale jeszcze nie znamy płci....

A ciuszki ciążowe też musze sie pomału zacząć rozgladac teraz w lidlu maja byc to zobacze ;)

Megan Gratuluję ! ;) Ja miałam ślub w Sierpniu ;)

@sylver80 udany urlop nie ma Co. Moj m powiedzial że polska bardzo mu się podoba ale szpital niekoniecznie. Jednego dnia dostal zupe mleczna I nie wiedzial co to jest. Haha.

Ja tez polecam olej kokosowy. Sama używam do wszystkiego.
Doslownie.
Moj m smaruje wlosy bo martwi się że będzie lysy haha.
Ja używam do rąk paznokci I twarzy. W kuchni, moje psy dostaja tez na skore I siersc. Więc ogolno uzytkowy w moim domu.

Curran twins- lekarzem nie jestem, ale też często miałam takie klucie w pierwszej ciąży. Wydaje mi się że to normalne, w ciąży często wszystko boli :D ale jeśli się niepokoisz to zapytaj lekarza na wizycie.

Popo, mamy dokładnie takie same plany. Jestem w pierwszej ciąży, szybko planuję drugą (o ile poród lub córcia nie dadzą mi się za bardzo we znaki) a czwartek wybieram się do Lidla po pierwsze elementy wyprawki :)
My od początku mieliśmy wybrane imię dla dziewczynki - Aniela i na szczęście będzie córcia, bo imienia dla chłopca nie mamy :D
Fajnie na tym forum. Na razie jestem w trakcie remontu i przeprowadzki i nie mam za bardzo czasu na pisanie...

Ja już szalu dostaje. Jak nie urok to.... Hah.
Teraz jestem na etapie szukania wozka. Przegladam rowniez internet na pomysl na pokoik dziecięcy... Ubranka... Dodatki... A to wszystko zagryzam surowka z kapusty czerwonej ale myśle o ziemniakach z jajkiem sadzonym I maslanka [emoji23]
Boże... A to dopiero poczatek [emoji23][emoji23]

reklama
Mnie strasznie kłuje , najczęściej z rana, pod samym pępkiem, już pisałam o tym. Z dr mi powiedziała, że mogą mi się po prostu mięśnie rozstępować czy coś takiego. Czyli po prostu trzeba to przejść i już :-p

Do góry